De x van mijn neef neuken

17nov - door Bram - 0 - Over Geen categorie Incest

De telefoon ging en ik nam op, met Bram zei ik, hallo Oom Bram met Hetty ik ben blij om je te treffen, ik ook was mijn reactie. Ik heb Hetty altijd een mooie meid gevonden en nu had ik haar na een lange tijd aan de lijn. Ik ben in de buurt van jullie stad voor een cursus en ik wil graag langs komen vanavond kan dat. Ja natuurlijk ik ben alleen, Diny is naar haar moeder, maar je bent welkom. Een half uurtje later was zij daar.

Ze drukte zich tegen mij aan tijdens het kussen en ik voelde haar stevige borsten dat is een tijd geleden zei ze ja zeg dat wel maar kom verder en wij gingen de kamer binnen. Na wat gedronken te hebben vertelde zij dat zij en mijn neef leefde als broer en zus, dus jullie neukten niet vroeg ik pardoes, nee helemaal niet was haar antwoord en jij had wel zin, vroeg ik door, ja ik ben een gezonde vrouw dus ik wilde wel. Nou dan leek hij niet op zijn tante, zei ik zij was een hete tante hoor ik kon haar niet bijhouden, o nee vertel eens. Ik schonk nog eerste een glaasje in en zij zat met stralende ogen te luisteren hoe wij dat op hadden gelost en zij vroeg daar ook naar.

Nou wij hebben gewoon een man er bij genomen die haar goed verwende met zijn grote paal en haar vaak en stevig te pakken nam en kon jij dat hebben vroeg ze. Ja waarom niet zij had het nodig en ik kwam niets te kort hoor en ik genoot extra wanneer ik zag en hoorde dat zij genoot. Dus je hebt wel gezien dat die ander haar goed neukte, ja dat was een geil gezicht en dan dat gekreun van haar en dat roepen van haar dat zij een geil hoer was en dat hij haar diep moest uitneuken. Ik zag dat Hetty en kleur kreeg en mijn lul werd hard en ik denk dat ze dat ook zag en neuken jij je huidige vrouw ook vaak, ja regelmatig zei ik maar niet zo vaak meer als vroeger

Nog een glaasje vroeg ik ja lekker mag ik jullie huis zo ook verder bekijken, vroeg ze, ja natuurlijk zei ik en na een poosje stelde ik voor om het huis te bekijken. Het liefst had ik haar voor laten gaan de trap op, een mooi kort rokje en mooie benen en wij gingen naar de zolderetage en ik liet haar zien dat ik daar een mooi kamer had gemaakt. Toen zag ze de naakt foto’s die ik van mijn vrouw had gemaakt zij ziet er ook goed uit zei ze lachend ja ik stoot mij niet aan de botten, zei ik vlees genoeg. Wij gingen een etage lager en liet haar de logeerkamer zien en daarna onze slaapkamer, wij hebben van twee kleinere kamers één grote gemaakt en hier gebeurd het zei ik lachend. Jullie hebben flink de ruimte hier een mooi groot bed en dan die spiegels van de kast aan het voeteneind kun je mooi alles zien, ja en dat is extra geil zei ik en het bed wipt lekker hoor zei ik en gaf haar een klein zetje.

Zij viel achterover en haar rokje schoof op en ze bleef liggen en keek mij geil aan ik wil wel eens proberen hoe dit bed wipt, zei ze en trok haar rokje verder omhoog. Ik schoof de gordijnen dicht en zij kwam van bed en begon zich uit te kleden en; lag even later naakt op bed. Ik zag dat zij een mooi geschoren kutje had en ze deed gelijk haar benen uit elkaar. Ik was zo naakt en kroop tussen har dijen kom maar lekker diep zei ze want ik ben geil geworden van alles wat je hebt verteld, alleen daardoor vroeg ik, ne ik ben vaak geil bekende ze en ik drukte mijn lul lekker diep in haar kut. O wat lekker zei ze ik was er al weer aan toe neuk mij lekker klaar ik geloof dat ik net zo geile slet ben als jouw vrouw. Ze kreunde ook flink spuit mijn kut lekker vol zei ze en dat gebeurde na een kwartier en toen was zij al twee keer klaar gekomen en wij lagen nog even na te genieten.

Een half uur later reed ze weer weg maar wij hadden alle twee geweldig genoten en omdat zij aan de andere kant van het land woont is het hierbij gebleven alleen via de telefoon maakte wij elkaar nog regelmatig geil en vingerd zij zich klaar en trek ik mij af en zo genieten wij nog na.


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

classysassie (33)

gelezen

Meer...

Jasjemijn (24)

gelezen

Meer...

Wakemeuup (46)

gelezen

Meer...

Emmmm66a (51)

gelezen

Meer...

Olivia- (25)

gelezen

Meer...

Likje ehh liekje (20)

gelezen

Meer...

*i*s*a* (46)

gelezen

Meer...

oohCarmen (37)

gelezen

Meer...

Wimpy2017 (26)

gelezen

Meer...

Picknikkie (19)

gelezen

Meer...

i-risje (23)

gelezen

Meer...

Ramona-x-x-x (36)

gelezen

Meer...

bLoes (22)

gelezen

Meer...

mone13 (48)

gelezen

Meer...

libelle97 (20)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(6)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.