Vakantie op het ouderlijk huis passen

30mei - door Eric N1900 - 1 - Over Tieners (18+)

Vond het meer dan super dat ik op het huis mag passen waar ik mijn jeugd heb gehad was geen hele moeilijke keuze voor mij omdat ik nu sinds 1 jaar op mezelf woon voor de studie fijn mijn eigen dingen doen met niemand rekening hoeve houden elke dag lekker doen en laten wat ik wil.

Was voor mijn ruim half jaar geleden dat ik was thuis geweest was rond de kerst en oud en nieuw dat ik voor het laats thuis op bezoek geweest. Meestal wordt mijn zus gevraagd maar die ging dit jaar voor het laatste keer mee met pa & ma naar de camping heb daar echt een broertje dood aan hele dag maar dingen doen en kleppen met de buren echt niks voor mij.

Ben er knul van net geen 20 jaar jong en door jaar op mezelf helemaal super blij en happy op eigen benen en mijn eigen dingen doen en weet exact wat ik wil heb het hele huis voor mij alleen en weet van verhalen en whats app hoe perfecte manier mijn oude slaapkamer tot een klein paleisje is geworden met super uitkijk op de bossen en de sportvelden waar ik heel wat zweetdruppels heb gelaten hoor vroeger.

Had door mijn bijbaantje inmiddels al zelf mijn roze papiertje een keer binnen gehaald maar een auto in de hoofdstad van nl is geen ding en tevens het geld niet voor ook laten we eerlijke wezen toch.

Goed was donderdagmiddag vroeg door mijn moeder en zus van het altijd rustige dood rustige station gehaald keek echt mijn ogen uit wat voor mooie en lekkere meid mijn zus geworden was in bijna half jaar was er flinke wat van boven tot bloei bij haar gekomen

hoi lieve broer kreeg de warmste welkom wat ik me maar kon wensen paar dikke zoenen vallen mijn ten deel door haar heerlijke zomerse outfitje was alles meer dan goed te zien voor mij, kreeg direct de sleutel van mijn mams bolide die mijn pa voor als aardigheidje had gegeven.

mijn zus ging achterin zitten doordat het een coupe was en maar twee deuren deed mijn zusje achter mij gaan zitten en heerlijke jonge perfect peren volle vaart in mijn vizier had, heb best wel meer van dat mooie heerlijke vrouwelijke dingen kunnen zitten toch paul.

nee echt niet ben nette knul die druk met studie is en voor de extra dingen werk niet zeggen dat er twee meiden onlangs bij mij op de hoogste etage zijn komen wonen maar bent wel erg lekkere en mooie meissie geworden waar niks mis mee is hoor een plaatje van de mooiste boezem voor een jonge meid van haar leeftijd is net 18 maar een paar dingen die sprekend van model als die van mijn mams.

wow weet niet wat ik dat de caravan al achter de auto zit van bmw van mijn pa snap nu maar al te goed mini s cooper die met een super mooie gb vlag op het dak op het dak door mij op het pas gereden is nog een klein verzoekje van pa of ik na het weekend haar naar schiphol wil brengen wat voor mij natuurlijk een feest is om te doen wie kan dat nu weigeren je bloed eigen zusje naar nationale luchthaven te brengen weet wel waarom en alle begrip voor twee of drie dagen in dikke bmw zitten en alleen maar zitten en platte reet van de onwijs lange reis naar het zonnige zuiden.

zo sas wat gaan we eten vraag ik met een onwijs stoute blik in mijn ogen, ik kan nog steeds niet koken hoor zegt ze ha hi ik maak wel wat lekkers voor je hoor.

je bent zeer mooie en compleet jonge dame geworden hoor, ja zag je wel kijken hoor naar mijn tieten en heb deze speciaal voor jou lekker los gelaten dat de mooie tepels en volle ronden vormen goed kon zien en wie weet wel meer heden avond samen.

ooooo wou je zeggen dat je nog nooit iets daar heb tussen je benen hebt gehad en gevoeld spreek ik pardoes met amsterdamse tong val uit.

nee echt waar niet maar wil graag wel eens weten hoe echt sex voelt alle meiden van hockey team zijn al geen maagd meer hoor. tring de bel gaat sas loopt naar de deur en daar staat het meissie van hiernaast die inmiddels ook wel gezien mag worden kan ik jullie melden. de meiden gieren en brullen het uit van de lach als blijkt dat het kleine jonge poppetje van hier naast al meer dan heerlijke veel voller is dan mijn bloot eigen zus sas voor mij maar dan wel flinke kop groter dan mijn zusje.

moet straks nog een keer trainen voor de laatste match van het seizoen en krijg een paar heerlijke knuffels van het onwijs lekkere buurmeid die ik al jaren niet meer heb gezien en vraag of ze wil blijven eten.

ja geen moer veranderd spreekt pia uit kan, ik zo blijven eten in haar hockey outfitje waar alle heerlijke vrouwelijke vormen boekdelen spreken lust je pasta mmmm ja heerlijke met zalm graag neem zoveel als je op kan beauty.

sas vraagt op hele lieve toon of ik haar soms wil brengen tuurlijk doet hij dat voor zijn enige zusje zegt pia, maar dan moet jij ook wel mee gaan mooie blonde schoonheid.

tuurlijk als jij rijd stap ik maar wat graag naast jou in op de bij rijders plaats hoor en handjes thuis natuurlijk he, zij heeft een vriend hoor sas steekt er flink de gek mee dat ze geen vliesje meer heeft.

pia kleurt als een kanon zo rood hoe weet jij dat nu weer hele team is geen maagd meer zegt sas, nou dan spreek ik je zo wel eens even onder vier ogen over dit onderwerp hoor met een kop als biet is pia van slag.

ik weet meer dan genoeg volgens mij is dat poesje van haar ook nog nooit eens lekkere door een mannelijke pik goed door geneukt pia haar oogjes geeft ze flink de kost terwijl ik netjes naar de sport complex rijd met deze twee pracht meiden.

de twee hockey sticks pak ik keurig uit de kleine bagage ruimte voor de meiden wat ik dan nog niet weet dat zij samen in een team spelen en komt toch wel even een kijkje nemen tijdens het oefen potje alleen als ik ook mee na de wedstrijd een kijkje krijg in de vijfde helft.

ja dat is ok voor de meiden sas & pia lopen samen het veld op voor de match tegen het eerste team van hun club wat een paar heerlijke billen heeft die pia net had ze nog een donker broekje aan dacht ik gezien te hebben bij het uit stappen.

wow als ze zo diep door haar hurken gaat bij strafcorner staat haar billetjes voor mijn ogen perfecte klein kontje heeft zij hoor met een mini klein stringetje er onder wat mij heel erg bekend voor komt doordat de tas van sas open stond was daar mooie kleine witte string in zien hebben zitten.

krijg een dikke paar knoppen te zien als pia tijdens de drink pauze vlak voor mij komt staan, ja sorry hoor dat ijskoude drink water brengt de twee knoert harde tepels gaat elke wedstrijd weer zo heb toch wel eens meer paar volle dd tieten gezien ga ik van uit lekkere vent.

sas & pia zweren erbij dat deze pot winnend gaan afsluiten, bluf jullie zijn mindere party hoor zeg ik met glimlach op mijn lippen wat zij je daar terwijl pia de bolle kant van haar stick op mijn kruis zet.

mmmm zo daar zit maar dan niks in zijn adidas shortje van je broer die stick heb ik liever dan deze houten tussen mijn benen hoor pia kleurt en verteld dat ze echt nog wel maagd is hoor ben niet zo muts die met elke vent de koffer deelt hoor.

de ware man in mijn jonge leven moet ik nog tegen komen hoor maar je hebt wel alle mooie dingen in een knul die in aanmerking zou kunnen komen daar voor hoor wacht jij maar eens af strak na deze match ga je niks te kort komen hoor van alle mooie verschilde naakte vrouwen

hoe het verder gaat lees je in deel 2

Goed verhaal?(11)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Vakantie op het ouderlijk huis passen”

  1. Het taalkundige in het verhaal is ver te zoeken. Zinnen lopen niet, woorden staan verkeerd, enz.
    Nodigt zeker niet uit om het volgende deel te lezen.