Vakantie naar Spanje

23nov - door Geert - 2 - Over Eerste keer

Het appartement was gehuurd in Altea in Spanje. 2000 km van ons huis. Maast mijzelf en pa en moe zou ook de zuster van mijn moeder mee. Deze was al meer als tien jaar weduwe, redelijk uitziend nog voor haar zestig jaar. Maar goed ik verheugde mij als 18 jarige op de mooie Spaans vrouwen zoals ze in de folder stonden afgebeeld. Vooral het strand met al die prachtige vrouwen leek me wel wat. Wie weet lukte mij daar waar ik hier in ons land al zo lang na streefde. Tot op heden beperkte zich mijn seksleven tot het nobele handwerk en een enkele keer met een meid een borstje vasthouden tijdens het kussen. Behalve met het handmatig klaarkomen was het ervaringsveld zeer sober te noemen.
Om redenen van economische raad ging voor overnachtingen naar de vakantie bestemming toe, de bungalowtent weer mee. De bedoeling was de kosten van hotels onderweg uit te sparen. Ook had mijn moeder een voorraad instant voedsel ingeslagen wat weliswaar nergens naar smaakte, maar wel de maag vulde. En zo vertrok het gezelschap vroeg in de morgen. De reis van de eerste dag ging wel, en zo arriveerden wij op tijd op een camping in de omgeving van Beaune. In de tent werden 2 dubbel luchtmatrassen neergelegd. Mijn vader rechts en mijn moeder en haar zuster in het midden en ik op de rand links. Ik moet zeggen ik heb voortreffelijk geslapen, waarschijnlijk door de frisse lucht. Toen ik wakker werd had ik echter het standaard probleem van elke 18 jarige jongen. Een geweldige stijve lul was mijn deel. Hij was nu extra stijf door het bier wat ik gedronken had en daardoor de druk van de blaas verhoogde. Zo voorzichtig mogelijk met mijn rug naar de nog slapende tante en ouders verdween ik uit de slaaptent naar de voortent waar mijn kleren lagen. Op het toilet van de camping wist ik alvoor ik kon pissen mij af te trekken.

De volgende dag arriveerden we in Certe vlak bij de Pyreneeën. Omdat we pas zaterdag om 16.00 uur in het huisje konden zouden we hier 2 dagen en nachten verblijven. Het klimaat was hier beduidend warmer. We besloten hier alle vier maar alvast een korte broek aan te trekken. Pas laat gingen we hier slapen. In de tent hing een warmte waardoor ik niet in de slaapzak ging, maar deze over mij heentrok. Door de vermoeienissen en de reis was ook ik als jongeling snel in slaap. Tot ik langzaam wakker werd. Eerst nog dacht ik dat ik het zelf deed maar het was anders. Ik werd afgetrokken. Een vreemde hand omklemde mijn lul en ging eerst langzaam en daarna steeds sneller hee en weer. Het duurde maar even en ik spoot het uit. Ook daar had die hand blijkbaar op gerekened, want een zakdoek ving alle zaad op. Ik dacht nu is de weg vrij en ging naar de borsten van tante voelen. Deze draaide zich evenwel om en sliep tegen de rug van mijn moeder in. De tweede dag van ons verblijf in de tent in Certe lag ik tevergeefs de halve nacht wakker, maar tante en mijn ouders sliepen als rozen. Ik zag bij het opstaan dat mijn moeder de bult in mijn broek wel opviel, maar zoals een moeder betaamd niets zegt.

En zo arriveerden wij zaterdags in ons appartementje. Kamer, keuken en twee slaapkamers. Een met een dubbelbed en een met twee 1 persoonsbedden aan weerszijden van de kamer. tweepersoonsbedden. Mijn vader bood aan dat ik op de bank in de kamer zou kunnen slapen. Ik wees dat grootmoedig af en zij mij in het lot te berusten om in de kamer van tante te slapen. De volgende dag gingen we al in badpakken met ochtendjassen daarover de weg oversteken naar het strand. Ik zag dat mijn vader en moeder een beetje met elkaar begonnen te flikvlooien en het duurde dan ook niet lang of ze gingen zogenaamd een dutje doen in het appartement aan de overkant. Mijn tante en ik bleven achter en ik legde mijn handdoek naast haar. Voorzichtig pakte ze mij bij mijn hand en legde die op haar dijen. Hoe vaak heb je het al gedaan vroeg ze. Nog nooit mompelde ik. Vanavond zal ik zien wat ik voor je doen kan. En met die woorden stond ze op. Ik zag dat aan weerszijden haartjes onder haar badpak in haar schaamstreek kwamen.
Die avond zag ik pontificaal hoe een kut er uit zag. Ze leerde mij het lekkerste plekje boven in haar kut te bezuigen. Net zo lang dat ze zelf klaarkwam. Het was een pracht gezicht hoe ze begon te schokken en toch haar mond moest dicht houden voor mijn ouders die er naast lagen. Wel snakte ze naar adem. Mij niet ze niet neuken ,maar legde mij op mijn rug, ging met haar knieën aan beide zijden rechtop zitten pakte mijn lul vast en liet hem in haar kut glijden. Op en neer ging ze waarbij in mijn lul een fantastisch onvoorstelbaar gevoel kwam. Ik zag die schitterende geile borsten op en neer gaan en ik zal mijn tante eeuwig dankbaar blijven voor dit hemelse gevoel toen de vlagen sperma uit mij in mijn tante vlogen.

Goed verhaal?(45)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Vakantie naar Spanje”