Tante Janny wilde mij wel het een en ander leren

3jul - door Geert - 0 - Over Incest

18 jaar was hij pas geworden. Een rot leeftijd vond hij zelf. Niemand nam je echt serieus. Op school moest hij echt goed opletten om bij te blijven. Het grootste probleem was het steeds krijgen van een stijve lul te pas en te onpas. Voor de zekerheid trok hij zich ’s morgens als hij wakker werd af. Maar dat wilde nog niet zeggen dat zijn piemel de hele dag rustig op zijn plaats bleef. Nee soms zat hij in de klas even naar een meisje te kijken en hop daar ging hij weer. De meiden waren er soms ook op uit om hem en zijn mede scholieren de bobbel in hun broek te zien groeien. Het was of ze het wisten. Een enkele keer wilden ze nog weleens met hem vrijen en wat friemelen. Verder kwam het nooit. Het gevolg was vaak dat hij hierdoor pijn in zijn klootzak kreeg waardoor hij een passende gelegenheid moest zoeken om zich weer te kunnen aftrekken. Kortom het leven van een pas 18-jarige ging niet over rozen.

Thuis was het leven ook niet eenvoudig. Het gezin was streng artikel 31 gereformeerd. Bidden voor het eten. En zondags twee keer naar de kerk. Een keer had hij geprobeerd bij zijn zuster te gluren toen ze in de douche stond. Ze zag hem direct en klapte de deur voor zijn neus dicht. Hij moest het dus doen met de plaatjes van blote vrouwen die sommige mede scholieren hadden. Je kon zien dat ze veel gebruikt waren door de gedroogde sperma vlekken die er overheen gespoten waren. Nogmaals, het leven ging niet altijd over rozen. Erover praten kon natuurlijk helemaal niet, daarvoor was het gezin te netjes. Hoewel hij een keer gefantaseerd had hoe hij en zijn zuster ontstaan waren. Maar dit waren natuurlijk slechte gedachten waar hij tijdens het bidden vergeving voor had gevraagd. De rol keukenpapier die zijn moeder stilzwijgend op zijn kamer had neergezet kon hij wel waarderen. Het stond daar gewoon om wat te kunnen schoonmaken.

Die zondag na de middagdienst toen ze uit de kerk kwamen riep zijn moeder hem en vroeg of hij met tante Janny mee wilde gaan die een lamp in de keuken moest hebben gewisseld. Tante Janny was enkele jaren terug weduwe geworden en begon de leeftijd van 50 jaren al te benaderen. Maar ze zag, zoals zijn vader eens zij, er nog geconserveerd uit. Op de ladder staand bij tante Janny in de keuken was ze zeer bezorgd dat hij zou vallen en hield ze hem aan zijn broek vast om te voorkomen dat hij zou vallen. Echter precies daar waar hij nu al enige tijd met worstelde en het resultaat liet zich raden. Tante Janny viel dit blijkbaar niet op en hield hem gewoon bij zijn inmiddels stijve lul vast. Hoewel de lamp al ingeschroefd was bleef hij als verlamd op de ladder staan, terwijl zijn tante nu begon met haar hand over zijn inmiddels knoerstijve lul te wrijven.

Toen hij weer beneden was begon ze hem vol op zijn mond te kussen. Ook drukte ze hem stevig tegen haar aan. Kom maar mee mijn jongen, zei ze en nam hem mee naar haar slaapkamer. Daar kleedde ze hem uit. Naakt stond hij daar. Zijn lul was van de schrik weer geslonken, maar dat duurde niet lang toen tante Janny zich ook begon uit te kleden. Eerst zag hij twee geweldige borsten met tepels die vooruit stonden en toen en toen een kut een echte kut zoals vrouwen die hebben. Op bed ging tante Janny achter hem liggen en met haar hand om hem heen pakte ze zijn lul vast en begon hem af te trekken. Binnen 10 seconden spoot het er uit. Dat zijn we kwijt, zei ze. Nu zal ik je leren hoe het voelt als je je lul in een kut hebt.

Toen hij zich omdraaide en daar een vrouw in volle glorie met volle borsten buik billen, en alles zag liggen steigerde zijn lul weer omhoog. Ik wil dat je op me komt liggen maar eerst tussen mijn benen kijkt. Hier zag hij een geweldige kut. Zo zag het er dus uit. Hij bleef maar kijken en zag dat er vocht uit liep naar haar kont. Kom, zei ze, en ze begeleidde zijn lul bij haar naar binnen in haar kut. Hou je stil, zei ze geen bewegingen maken. Ik wil gewoon deze jonge lul die voor het eerst in een kut is doordringen van geile kutsappen. Hij kon er niets aan doen toen hij bovenop haar weer klaarkwam ook al maakte hij geen enkele neukbeweging.

Ze begon hem vol met haar tong in zijn mond te kussen. Langzaam ging ze naar beneden en nam zijn lul in haar mond. Ongelofelijk zo snel als die weer stijf was. Hij wist echt niet wat hem overkwam. Toen hij klaarkwam en zijn lul uit haar mond wilde trekken, voorkwam ze dat, zodat hij het restant in zijn zak in haar keel spoot. Vervolgens likte ze zijn zak aan alle kanten en nam zijn kloten een voor een in haar mond.

Kom hier zitten, zei ze, aan het eind van het bed. Uit haar nachtkastje haalde ze een dildo. Ze opende haar benen en trok haar knieën op zodat hij vol tussen haar benen keek. Let op, zei ze en ze drukte de dildo in haar kut en vervolgens met kutvocht en al naar haar klit waarna ze schokkend en spuitend van geiligheid klaarkwam. Doe nog maar even, zei ze toen ze zag dat zijn lul alweer paraat stond en nu mag je neukbewegingen maken zoveel je wilt. Nu duurde het wat langer. Hij bleef tante Janny neuken die heerlijk genoot van de dikke lul in haar kut.
Je moet nog heel wat leren jongen, zei tante Janny toen ze beiden uitgeput naast elkaar lagen. De volgende keer zal ik je leren hoe mijn kut het lekkerste gebeft kan worden.

Na de kerkdienst die week daarop zei zijn moeder. Tante Janny vraagt of je weer met haar mee wil gaan, omdat er alweer een lamp bij haar stuk is en zij volgens de leer geen arbeid op zondag mag doen. Ze is nogal ouderwets in haar geloof…

Goed verhaal?(14)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.