Tante Janny op vakantie (2)

3jul - door Geert - 0 - Over Incest

Zoals zondagmorgen, maandagmorgen en nu ook weer dinsdagmorgen bij het wakker worden realiseerde de 18-jarige jongeman zich wat een ongelooflijk geluk hem ter deel viel met zijn tante Janny. Wie had dat ooit gedacht dat zijn 50 jarige tante Janny al enkele jaren weduwe en een trouw lidmaat van de kerk in werkelijkheid een geweldige wellustige vrouw was. De eerste keren leerde ze hem alles op sexgebied. Hij die alleen gewend was zijn zaad te lozen door zich regelmatig af te trekken was nu in enige weken een volleerd minnaar van tante Janny geworden. En nu was hij met haar een week in een zomerhuisje in Drenthe.

Hoewel minder stijf dan normaal begon zijn lul toch weer omhoog te komen toen hij tegen de naakte rug van tante Janny aankeek. En toen bij het optillen van het dekbed haar mooie kont zichtbaar werd, drukte hij zijn lul via tante Janny haar bilnaad naar haar anus. In haar slaap ging de kont van tante Janny naar achteren zodat hij zijn eikel voorbij haar kringspier kreeg. Ze werd wakker en drukte haar kont verder naar achteren zodat hij automatisch verder in haar gleed. Met een hand om haar borst neukte de 18-jarige of hij voor de eerste keer in en op een kont zijn zinnen kon botvieren. Tot aan zijn zak zat hij in de anus van tante Janny en kwam daarin klaar. Veel zaad was het nog niet na de voorgaande zaad lozende dagen die hij al met tante Janny had doorgebracht.

Ze was nu klaarwakker en kuste de 18-jarige vol op zijn mond. Kom, zei tante Janny, je mag me nu beffen en neem daar ruim de tijd voor. Ik wil dat je met je wijsvinger naar mijn G-spot gaat en met je tong steeds kringetjes maakt om mijn clitoris. En neem de tijd. Met haar benen wijd en haar knieën opgetrokken ging tante Janny op haar rug liggen. Hij zag hoe haar anus nog openstond en er toch nog langzaam zijn zaad uitliep. Zijn vinger verdween nu geheel in de kut van tante Janny en zocht de G-spot op die tante Janny duidelijk had aangegeven. Met zijn tong ging hij naar het befaamde knopje en draaide daar steeds omheen en af en toe nam hij het plekje geheel mee met zijn tong. Het duurde lang deze keer voordat tante Janny zachtjes begon te jammeren. De 18-jarige wist inmiddels dat tante Janny er nu van hield dat zijn vinger binnen in haar kut ook ronddraaiende bewegingen ging maken. Ze kwam twee keer achter elkaar klaar. Eerst bij haar clitoris en toen vaginaal bij haar G-spot.

Goed gedaan jongen, zei tante Janny, je leert het. Maar nu is het twee dagen afgelopen, we krijgen bezoek van Hilda mijn vriendin. En zoals je weet is zij getrouwd met onze belangrijkste ouderling van de kerk. Buitendien lijkt het mij dat die zak met heerlijke ballen van jou ook wel enige tijd nodig hebben om af te koelen en weer op normaal productieniveau te komen, want de hoeveelheid per keer mindert behoorlijk. Normaal waren het bij jou altijd toch wel 4 of 5 vlagen en vanmorgen maar 1 in mijn kont. Ook ikzelf gun mijn genitaliën een paar dagen rust. Je moet me beloven dat je in de tussentijd je niet nog een keer aftrekt. Ik wil als Hilda weg is dat je er weer volop tegen aan kan.

Hilda werd gebracht door haar man de ouderling zelf. Je hebt er verstandig aan gedaan om je jonge neefje mee te brengen. Hij is nog wel niet volwassen maar het schrikt toch af als er een man in huis is hier in de eenzaamheid van de provincie. Toen afscheid was genomen van de ouderling besloten Hilda en tante Janny een gezellige dag door te brengen in een vlakbij gelegen stadje. Heerlijk gewinkeld en gegeten kwam het gezelschap weer terug in het vakantiehuisje van tante Janny. Hilda was 45 jaar en had net als tante Janny nooit geen kinderen gehad. De avond werd door tante Janny besloten met een gebed, waarbij ze bedankte voor het goede leven wat ze allen genoten en beloofde te leven zoals een goed gelovige dat pleegt te doen. Hilda en tante Janny sliepen op het grote bed, terwijl de 18 jarige werd verbannen naar het slaapkamertje naast hen. Even overwoog hij zich af te trekken want de zin begon al weer te komen maar hij wist zich te beheersen. Oververmoeid viel hij uiteindelijk in slaap.

De volgende morgen bij het ontbijt vroeg tante Janny of ze de 18-jarige ook gestoord hadden omdat de beide dames nog tot diep, in de nacht een gesprek hadden gehad. Hij kon naar eer en geweten zeggen dat hij als een blok geslapen had. Het viel hem daarbij wel op dat de dames elkaar betekenisvol aankeken. Ook de tweede dag met de beide vrouwen was bijzonder geweldig. Ze giechelden wel toen ze voorbij een seksshop kwamen maar bleven niet staan, hoewel de 18-jarige dat wel had gewild. Ook deze avond, voor ze op bed gingen, besloot tante Janny met een gebed, waarbij het hen opviel dat ze sprak over de vele tekortkomingen van de mensen in de wereld. De 18-jarige vond dat dat nogal meeviel en verheugde zich al op het vertrek van Hilda de volgende dag. Hij begon inmiddels al weer behoorlijk last te krijgen van een stijve lul en overwoog even of hij zich toch niet zou aftrekken toen tante Janny zijn kamertje binnenkwam.

Toen tante Janny op de rand van zijn bed ging zitten gingen zijn handen naar haar borsten. Voel maar even, zei ze, maar daar kom ik niet voor: En ze vertelde over haar vriendin Hilda die toen vaststond 10 jaar terug dat ze geen kinderen kon krijgen haar in vertrouwen had verteld dat ze ook al die jaren geen seks meer had gehad. Haar man, de ouderling, is van mening dat geen vruchtbaar zaad over de kale rotsen mag worden gegooid. Als je wilt zei ze tegen de 18-jarige mag je haar voorzichtig neuken. Ze wil alleen weer weten hoe het voelt en ik heb haar verteld dat jij bij mij regelmatig mijn rotsen vol sproeit. Ze is niet geil maar wil zich graag weer een vrouw voelen. Kom maar mee, zei tante Janny, ik ben bang dat je je anders aftrekt terwijl ze even zijn lul door de deken vasthield.

Hilda lag op bed met haar nachtpon aan en haar ogen toe. Toen hij haar nachtpon optilde zag hij dat ze magerder was dan tante Janny. Door het blonde haar op haar kut kon hij het begin van haar kut goed zien. Zijn tante Janny had hier een geweldig bos zwart haar op die plek. Toe maar, zei tante Janny. Neem haar maar ze is er klaar voor. Hij drukte haar benen uit elkaar en zag de tweede genotsingang van zijn leven. Tante Janny hielp hem zijn onderbroek uit te trekken en begeleide met haar hand zijn lul bij Hilda naar binnen. Neuk haar, gebood tante Janny. Geef haar waar ze recht op heeft. Ze bleef stil liggen maar trok wel haar knieën omhoog toen hij in een keer tot zijn ballen in haar stootte. Ze neukte niet mee, zoals tante Janny dat deed en kwam ook niet klaar, maar een tevreden glimlach gleed over haar gezicht toen hij vier of vijf stevige spermavlagen in haar spoot.

Tante Janny kwam die nacht nog een paar keer klaar. Ze deed het twee keer zelf maar Hilda werd voor het eerst van haar leven gebeft en hoe. De 18-jarige slikte haar buitenste en binnenste schaamlippen aan alle kanten. Haar clitoris zwol op zodat ze zichzelf naar het voorbeeld van tante Janny begon te vingeren. Doe je nachtpon uit, zei de 18 jarige. Ik wil met mijn lul tussen je borsten en Hilda keek verwonderd op toe de 18-jarige haar daar neukte. Nog verwonderder was ze toen tante Janny zijn stijve lul in haar mond nam. Ook dat bleef haar niet bespaard deze enorme 18-jarige lul in haar keel.

Uitgeput vielen ze tegen de morgen in slaap. Om 11. 00 uur zou de droogkloot ouderling zijn vrouw ophalen. Om 10.00 uur werd ze nog een keer gebeft waarbij ze klaarkwam en direct daarna spoot de 18-jarige de laatste sperma van die dag in haar kut. Dan heb ik wat voor onderweg, zei ze.

Goed verhaal?(18)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.