Slet voor een weekend (3)

25apr - door Stefanxxx - 0 - Over Homo SM

Nadat ik in het bad had plaats genomen begon Luuk mijn anus soepeler te maken, ik had nog geen idee waarom op dat moment.
Na tien minuten zei hij tegen een van zijn vrienden:`geef de ring eens` een stalen ring met aan beide kanten een bredere rand werd in mijn anus geschoven. Een pijnscheut ging door mijn lichaam toen de ring werd ingebracht. `zo sletje dan zullen we jou eens even schoonmaken` zij de vriend tegen mij.
`Nee wacht riep Luuk` we zetten deze oude melk machine op zn lul en op zn tepels en zn ballen!` en zo werd ik terwijl ik van binnen met ijskoud water gespoeld werd ook gemolken aan mijn tepels en aan mijn ballen/penis.`tot straks slet, elke keer die je klaarkomt betekent straf!` roept een van de vrienden `wat dat is merk je nog wel` zegt de ander. Na ongeveer een uur in het bad te staan op alle 4, was het bad langzaam aan het vollopen.

Opeens stopt het water in mijn anus. Ik kijk om mij heen en zie Luuk staan… `zo dat is mooi zo!` Hij trekt zijn broek uit en gaat op zijn hurken zitten en poept in het water waar ik in sta op alle 4. Ineens roept Luuk ` kom jongens laat die slet maar zien in wat voor shit hij zit` De 2 vrienden doen hetzelfde als Luuk. En zo zit ik in een mix van water en uitwerpselen. Ineens voel ik iets warms in mijn anus stromen, Ze waren met 3en in mij aan het urineren. `Zo vuile pisslet ik zal je nog even spoelen` zegt Luuk terwijl hij zijn broek dicht doet.

de slang wordt terug in mijn anus gehangen en na tien minuten eruit gehaald. `Zo pisslet nu ben je goed schoon` zegt een van de vrienden. In het bad gevuld met uitwerpselen,urine en water voel ik mij steeds meer de grond inzakken.
De twee vrienden van Luuk tillen mij ineens uit het bad leggen mj op mijn rug en gooien 2 emmers lauw water over mijn lichaam heen,

`Zo sletje nu gaan we eens zien wat je kunt` zegt Luuk met een griezelige lach in zijn stem….

EINDE Deel 3

Goed verhaal?(1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.