Slet voor een weekend

24apr - door Stefanxxx - 0 - Over Homo SM

He ik ben Stefan 18 jaar en volg een mbo opleiding. Een tijdje terug ben ik gaan praten over mijn onderdanige homoseksuele gevoelens.
Een van de eerste tegen wie ik dit vertelde was Luuk ook 18 jaar en ook nog student en wonende op een boerderij met zijn ouders en een hond. Nadat ik het hem vertelde lachte hij een keer en zij hij tegen mij: `binnenkort zijn mijn ouders een weekend weg.. ik wilde eigenlijk een aantal vrienden uitnodigen en leuke dingen doen` Terwijl hij dat zij knipoogde hij een keer. Ik begreep het in eerste instantie niet, later wel……

Een paar weken later was het dan zover, Het was een regenachtige vrijdagavond in April.
Ik kom aan bij het huis van Luuk er staan een aantal voor mij onbekende fietsen voor de deur, `vreemd denk ik bij mijzelf` maar goed ik bel aan en Luuk doet open. `Kom binnen sletje we waren al aan het wachten op je!` zegt hij tegen mij. intussen hoor ik een vreemde stem roepen `is die slet er al!? `
Nu werd mij duidelijk wat die knipoog betekende. Ik loop naar binnen en eenmaal binnen word mijn weekendtas van mij afgenomen. `Dit hebben sletjes als jij niet nodig` zegt een andere vreemde stem. Ik keek verbaasd Luuk aan die zegt `jij bent nu ons sletje!` en gooit mij op de grond. Zijn vrienden lachen en de een roept: `kleding uit slet!` en dus trek ik mijn kleding uit.

Nadat ik mijn kleding uitgetrokken had nam Luuk mij mee naar de kelder van het huis. Ik loop naar beneden en hoor achter mij een deur die op slot gedraaid wordt, Terwijl dit gebeurd roept Luuk nog: `je scheert je helemaal kaal.. zo niet krijg je straf slet!`.

Dus ik scheer mijn schaamstreek kaal en dank bij mezelf: `hopelijk wordt het niet te erg`.
Na een half uur komt een van Luuk zijn vrienden naar beneden en zegt tegen mij:` Tijd voor je halsband en je knevel` Hij doet mij een knevel in de mond en een halsband met een oog eraan. Daarna doet hij een riem eraan en zegt tegen mij:` als we boven zijn gaan we naar boven en ga je douchen`.
Ik denk nog bij mijzelf: `Yes even douchen` maar in plaats van dat ik naar de badkamer word ik naar buiten gebracht. En voor 20 minuten in de regen gezet.
Hierna eindig ik weer in de kelder alleen zit ik deze keer vast getaped aan een paal.

Dit is het einde van deel 1 Lees ook deel 2 om te weten wat hierna gebeurde

Goed verhaal?(3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.