Silvia ontdekt de SM

27feb - door Dan ny - 0 - Over SM

ik heb een verhaal voor het subje over de huismoeder die niet thuis kreeg wat nodig was, wat mij een jaar geleden is overkomen. Dit is ook nog eens waar gebeurd verhaal.

Ik werk op een groot accountskantoor en had een afspraak met een klant. Ze wilde een financieel advies gezien ze een scheiding wilde. Ik zeg jij scheiden. Ja ik zei Silvia. Niet haar echte naam. Toen kreeg ik een aangrijpend verhaal te horen die mij zelfs raakte en ik was wel wat gewend eerlijk gezegd. Haar man was nooit thuis en als hij thuis kwam was het blaffen en snauwen. Maar ik had altijd een fijn contact met Silvia puur zakelijk en het kwam bij nogal aan dat zo’n mooie dame wilde scheiden. Toch is het zo Mark zei ze. Ik beloofde een financiële berekening te gaan maken en als ik het klaar had zou ik haar bellen. Zo namen wij afscheid.

Net voor het weekend had ik het klaar en belde ik Silvia op om te zeggen dat ze het kon ophalen. Er ging enige tijd overheen toen ik haar toevallig in de stad tegenkwam. Ze nodigde mij uit om ergens te gaan koffie drinken. Zo geschiedde. Tijdens de koffie bedankte ze mij haar man ging akkoord met het financiële plaatje van mijn berekening. Daarvoor wil ik je erg bedanken Mark. Ik voelde mij gevleid maar ik zeg het is mijn werk. Nadat Silvia mij nog een bizar verhaal vertelde kon ik begrijpen dat ze wilde scheiden. Ik zal het hier niet beschrijven wat er was gebeurd te vernederend. Er ging enige maanden overheen toen ze mij belde dat de scheiding was uitgesproken. Toen stelde ze een onverwachte vraag zou jij mij nu eens kunnen vertellen Mark over jouw bijzondere hobby. Ik zeg lieve Silvia laat dat rusten het is niets voor jou. En ik wil onze goede verstandhouding niet beschadigen. Ze overtuigde mij dat het totaal niet aan de orde was. Nou ik zeg oke dan maar niet per telefoon. Ik zeg kom eens bij mij langs dan bespreek ik het met jou. Dat leek haar een goed idee en dat vond ze leuk.

Die zaterdagavond zal ik nooit meer vergeten. Ik vond haar altijd al een bijzondere dame waar ik niet echte hoogte van kreeg. Voor mij zou ze niet vallen dacht ik altijd ondanks dat wij goed met elkaar konden praten maar verder dan dromen kwam het bij mij niet tot ze bij mij thuis aanbelde. Ik deed open en zeg wow wat zie jij er oogverblindend uit schat. Het was de eerste keer dat ik het durfde uit te spreken sorry zeg ik dat ik zo vrij ben neem mij niet kwalijk. Nee hoor lachte ze terug en geeft mij spontaan een kus en een groot bos bloemen voor jouw advies Mark. Nou graag gedaan zei ik dat weet je wel. Wij dronken eerst koffie met gebak en daarna gingen wij aan de wijn.
Toen ze lachend zei nou Mark nu na zeer lange tijd mag ik jouw bijzondere hobby eens weten. Ik vond het moeilijk Silvia was teveel een dame om mijn hobby te begrijpen ik was zo bang dat onze relatie zou verstoren. Maar ze drong zo aan dat ik er niet meer omheen kon.

Ik zeg ik maak S/m werktuigen. Verbaasd kijkt ze mij aan en zegt dat meen je niet. Ja dat meen ik wel. En verkoop je die ook. Ja ik verkoop ze ook wel. Ik heb een eigen showroom en speelruimte. Ze was stil ik dacht dit is niet goed. Toen ze vroeg mag ik dat ook zien. Daar wil ik even over na denken Silvia. Mark doe niet zo flauw. Ik dacht heel snel na, en dacht oke dame en zeg op een voorwaarde dan test ik jou eerst. Oké lachte ze. Ze daagde mij uit ik dacht oke jij wilt het zo graag zien. En zeg als ik het tweede glas wijn heb ingeschonken dan mag jij daar in die hoek gaan staan met je handen op de rug. Ze kijkt mij aan en zegt meen je dat nou echt. Dat meen ik echt dan ga ik mij even omkleden en de verlichting aan doen. Mijn God Mark nee. Ze neemt nog een dronk van de wijn en gaat staan. Zo dacht ik nu ben jij van mij dame. Toen ze in de hoek stond ga ik achter haar staan en zeg en met je benen gespreid dame. O mijn God Mark nee. Wees gehoorzaam ik waarschuw je wil jij mijn speelruimte zien of niet. Ja graag Mark. Dat mag je alleen zien als je onvoorwaardelijk gehoorzaam zult zijn Silvia. Speel jij dan ook wel. Jazeker zeg ik volmondig. Met wie dan. Dat zeg ik om privacy reden niet maar jij kent haar wel. Genoeg zeg ik, ik kom zo terug.
En ga naar boven ik zeg tegen mijzelf ik droom al zo lang maar nooit gedacht dat ik haar zover zou kunnen krijgen maar nu gaat het toch eindelijk gebeuren Erwin. Ik kleedde mij snel om in leer en deed de neon licht en de muziek. En loop naar beneden en ga achter haar staan doe je handen eens in je nek. Ik hoorde een diepe zucht wat ik graag wilde horen. Ben jij bereid om mij onvoorwaardelijk te gehoorzamen. Ja Mark zei ze toen. Ben jij bereid om een spel te ondergaan. Weer een hele diepe zucht. Ja Mark. Heel goed zeg ik dan mag jij mijn unieke speelruimte zien met de belofte dat jij er met niemand over zult praten. Dat beloof ik zeker. Zo zeg ik dan om te beginnen krijg jij even een halsband om. O’nee. Maar ik doe het en ze staat te trillen op haar benen.

Word vervolgd ik moet het uit mijn dagboek overnemen laat mij weten of het subje het vervolg wil horen het is een lang verhaal.

Met vriendelijk groet

Goed verhaal?(36)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.