Samen rukken

21dec - door Redactie - 1 - Over Homo Incest

Ik kwam van school en zette mijn fiets weg en ging naar binnen en gooide mijn schooltas onder de trap. In de kamer trof ik niemand aan terwijl de deur niet op slot was dus iemand moest tuis zijn. Ik ging naar boven en daar trof ik mijn stiefvader aan op mijn kamer, hij had mij niet horen aankomen. Ik stapte de kamer binnen en daar zat hij in een blad te kijken waar mooie mannen en jongens in stonden. Verschillende van die modellen stonden er met flinke palen in en ik kijk daar bijna dagelijks naar en trok mij dan lekker af. Nu zat mijn stiefvader daar naar te kijken en ik zag dat hij met zijn dikke lul zat te spelen en ik kuchte een keer. Hij schrok daarvan en wilde zijn lul weg stoppen maar ik zei, blijf maar zitten hoor, ik heb je toch al zien zitten en hij legde het boekje op mijn bureau. Stond je er al lang? vroeg hij. Lang genoeg om je zien zitten spelen met die lul van jou en zo te zien genoot je daar lekker van en daar gaat het toch om?

Ik had je nog niet thuis verwacht, zei hij en ik zocht plakband in jouw bureau en toen kwam ik dit blad tegen en daar werd ik best geil van. Ik neuk graag met je moeder, maar zo nu en dan moet ik mij klaar maken, lekker rukken tot ik lekker spuit. Zij trekt mij ook wel eens af, maar wanneer ik onverwachts geil wordt dan doe ik het lekker zelf. Hij speelde rustig verder met zijn paal en ik werd nu ook geil en ging naar hem toe. Zal ik je eens lekker klaar laten komen dan? vroeg ik en wachtte niet op zijn antwoord en ging op mijn knieën tussen zijn benen op de grond zitten en pakte zijn paal vast en begon te spelen.

We hebben tijd genoeg want mijn moeder komt pas over een uur thuis en ik nam zijn vette eikel in mijn mond en begon hem te pijpen. Dat doet je moeder niet, zei hij, maar wat is dat lekker. Ik ging even door en zei, ga eens staan. Hij deed dat en nu trok ik zijn broek en slip helemaal omlaag. Daar hingen zijn zware ballen en volle zak, ga maar weer zitten, zei ik en pijpte hem verder en speelde met zijn kloten, wat doe je dat lekker, kreunde hij en zijn paal werd alleen maar dikker. Ik ga zo spuiten, kreunde hij. ik zuig al je zaad uit je ballen, zei ik en ik wil je zaad drinken en daar kwam het en dat was heel wat ik moest flink slikken maar het was zo onwijs lekker geil.

Toen ik het laatste eruit had gezogen en hij wat bij was gekomen vroeg hij: mag ik jouw zaad drinken Bart? Daar had ik natuurlijk geen bezwaar tegen, ik had dat verwacht. Ik maakte mijn broek los en stapte eruit, gelijk met mijn boxershort en nam zijn plaats in en daar stond mijn lul. Jij hebt ook een lekker paal, zei hij

Hij begon mij ook heerlijk te pijpen en te spelen met mijn ballen. Ik was door dat alles zo opgefokt dat ik niet lang nodig had dat ik mijn zaad voelde borrelen dat ik riep: ik spuit je bek vol. en hij gromde wat waaruit ik begreep dat ik dat maar moest doen en daar kwam het en hij moest ook flink slikken.

Ineens hoorden wij: waar zijn jullie? Mijn moeder was thuis gekomen en we trokken snel onze broek omhoog en veegden het zaad van onze monden af. We knipoogden en we gaven mijn moeder allebei een welkomst kus op haar wang…

Goed verhaal?(27)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Samen rukken”