Overbuurvrouw

3mrt - door Redactie - 1 - Over Overspel

Ze had een hele sappige kut. Mijn stijve lul gleed gemakkelijk naar binnen. En bij het neuken gleed-ie er ook makkelijk weer uit. Zij was de overbuurvrouw. Ze had grote, strakke borsten en ronde billen. Ze was al op leeftijd, ik schat een jaar of 45. Ze had een man die saai en grijzend was. Waarschijnlijk pakte hij haar nooit zo maar, bijvoorbeeld bij het strijken. Ik wel. Ik belde aan toen zij bezig was met de strijk. Ik wilde weleens met haar kennis maken nu ik haar vaak de ramen had zien lappen. Haar kont was mij het meest opgevallen. Bij het ramen zemen draaide haar kont zo lekker heen en weer. Ze stak het ook altijd een beetje naar achteren. Alsof ze wilde zeggen: “Kom maar, kom maar met je stijve lul en neem me, neuk me!”

Ik wist dat haar de man de deur uit was. “Ach, de overbuurman,” zei ze, “ja, u bent hier sinds kort komen wonen, he? Komt u eens kennis maken? Gezellig. Doe u jas uit, dan zet ik een kopje thee.” Een hartelijk welkom, dus. Ik liep achter haar aan de gang door. Ook nu wiegde ze met haar kont.

Ze had een strakke mantelrok aan, tot net over de knieën. Ze liep op pumps. Verder had ze een witte blouse aan, ruim zittend. Er doorheen schemerde haar BH. In de huiskamer stond de strijkplank uit, met een stapel witgoed er naast. De strijkijzer stond te sissen. Ik keek eens rond tot ze de thee binnen bracht. Ze zette de kopjes op tafel en kwam naast me staan.

Ik was de foto’s in de kast aan het bekijken.
“Dat is mijn man,” wees ze, “hij is nu bij een kennis klussen, jammer dat u hem misloopt, moet u nog maar eens komen. Ach, u mag zo vaak bij mij komen als u wil…” Ik gleed met mijn hand langs haar kont alsof ik dat per ongeluk deed. Ze gaf geen kik, maar keek mij aan. Ze had groene ogen. Prachtig gezicht bij haar bijna zwarte haar. Ze likte haar lippen nat.
“Heeft u dorst? De thee staat klaar! Ik strijk nog even die blouse af. Dan drink ik een kopje mee.” Ze liep naar de strijkplank. Ze moest ietwat voorover bukken om te kunnen strijken. Haar blouse viel open. Ik kon tussen haar borsten kijken.

Ze had een wit kanten BH aan. Ik nipte aan de gloeiendhete thee. “Ik wil graag wat suiker in mijn thee.” Ik realiseerde mij dat dit het eerste was wat ik tegen haar zei.
“Dat staat in de keuken,” zei ze, “op het aanrecht, sorry, vergeten.” Ik liep langs haar naar de keuken, pakte de suiker en liep weer terug. Toen ik de huiskamer binnen stapte, keek ik tegen haar werkende kont aan. Heerlijk gezicht. Brede, ronde billen, wiegend door het strijken. Mijn lul was hard. Ik ging achter haar staan en drukte mijn lul tegen haar kont. Wederom gaf ze geen kik.

Sterker nog, ze ging door met strijken. Maar ze stak haar kont wel wat meer naar achteren. Ik zette de suiker op de grond. Terwijl ik rechtop ging staan, gleed ik met mijn handen over haar kuiten naar haar bovenbenen. Daarbij schoof haar mantelrok naar boven. Ze deed niets om mij te stoppen. Ik trok nu haar rok over haar billen. Ze had een string aan. Erg geil. Een van mijn handen streelde haar tussen de benen. De ander gleed van boven af in haar blouse en pakte een van haar borsten. Zo kneedde ik haar van onder en van boven.

Ze begon lichtjes te kreunen. Dit was de aanmoediging die ik moest hebben. Ik knoopte haar blouse open en trok de BH van haar borsten. Vervolgens trok ik haar string naar beneden. Ik ging op mijn knieen zitten en likte haar kut van achteren helemaal nat. Ze spreidde zoveel mogelijk haar benen en stak haar kont nu zo ver mogelijk de lucht in. De strijkijzer had ze sissend op zijn kant gezet. Ze leunde op de plank en bewoog met haar billen met mijn tong mee. Ook haar kont likte ik nat. Ik stond op en pakte haar wiegende tieten beet. Ik kneep en duwde mijn harde lul tegen haar billen. Ze greep naar achteren en maakte mijn broek los. Zelf deed ik mijn onderbroek naar beneden. Mijn lul sprong tevoorschijn. Ik leidde hem naar haar kut. En stootte naar binnen. Zoals gezegd, ik gleed naar binnen. En naar buiten. En naar binnen. Steeds sneller en harder.

Zodat haar billen klotsten tegen mijn onderbuik. “Zou u mij anaal willen pakken?” vroeg ze. “Natuurlijk”, antwoordde ik. Ik leidde mijn lul nu naar haar kontgaatje en propte de eikel erin. Vervolgens duwde ik langzaam en voorzichtig mijn lul tot aan de wortel naar binnen. Ik zat nu met mijn lul helemaal in haar kont. Langzaam bewoog ik op en neer. Dit vond ze heerlijk, ze kreunde hard en intens. Zelf streelde ze haar clitoris. Ik pakte opnieuw haar enorme tieten en kneep in haar stijve tepels. Zo bleven we wel even bezig.

Heerlijk. Toen voelde ik een orgasme komen. Ik zei tegen haar dat ik zo zou gaan spuiten. Nou, dat wilde ze zien en proeven! Dus ik haalde mijn lul uit haar kont. Ze draaide zich om en ging op haar knieen zitten. Ze pakte mijn keiharde lul en stopte de eikel in haar mond. Ze zoog en ze zoog. Totdat mijn zaad tegen haar gehemelte spoot. Ze trok net zolang totdat al mijn zaad in haar mond zat. Vervolgens slikte ze het door.
“Lekker, zeg, zo’n jonge vent.

Ja, je mag nog vaak bij mij komen…”

Goed verhaal?(4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Overbuurvrouw”