Opgerekt!

25dec - door Redactie - 3 - Over SM

Ik had al een hele lange tijd een fantasie om anaal te worden opgerekt, iedere keer als ik geil was had ik het gevoel dat ik er iets groots iets heel er lang in mijn kontje wilde voelen. Ik had natuurlijk wel eens met een plug of dildo gespeeld maar verder was ik nog niet gekomen. Omdat ik het toch wel eens echt wilde gaan meemaken, maakte ik een advertentie op een datingsite. Ik had er niet te veel vertrouwen in, want meestal gebeurt er niks bij zo’n site. Het duurde inderdaad een tijd voordat ik een reactie kreeg….eerst van een man die mij wel wilde fisten….verder kwam de reactie niet, dat ging dus niet door. Na nog een aantal weken gewacht te hebben kwam er een leuke reactie van een stel van 45 jaar die op zoek waren naar een anaalslaaf en die mij uitnodigden om eens langs te komen na een paar dagen heen en weer te hebben gemaild. Ze hadden mij al een foto van henzelf gestuurd en hun gezichten en lichamen stonden me heel erg aan! Zij donker haar, slank met kleine borsten, hij ook donker, goed figuur en vriendelijk gezicht. Na goed gedoucht en helemaal geschoren te hebben ging ik met kloppend hart op pad naar het opgegeven adres, ik was zenuwachtig!

Toen ik aankwam deden ze (Sandra en Rob)de deur al open en verwelkomden mij hartelijk. Ze zagen er allebei prachtig uit, zij in een mooi strak zwart leren jurkje tot net boven de knie en prachtige laarzen…..hij, strakke spijkerbroek en een glad zwart overhemd….mooi stel! Ik kon mijn ogen niet van hen afhouden! Na een kopje koffie en een glaasje wijn stelden ze voor om naar hun speelkamer te gaan. Toch weer met knikkende knieën volgde ik hun de trap op….ik kon een glimp van haar zwarte slip zien onder haar rok….ondanks de spanning werd ik toch zo geil….mijn pik groeide tegen de verdrukking in!! Toen we boven kwamen deden ze de deur open en ik liep de kamer in……Allerlei instrumenten en attributen aan de wand, een stoel met steunen en riemen om iemand vast te binden, dildo’s van klein naar supergroot maar ook dingen die daar lagen en hingen waarvan ik de bedoeling nog niet kon bedenken. Vind je dit spannend? vroeg Rob…..Ongelooflijk spannend, zei ik met een benepen stemmetje. Maar wil je wel doorgaan met je fantasie? vroeg Sandra….Ooooh Ja, zei ik, meer dan ooit!!! Okay, dan zouden we je wel naakt willen zien, zei Rob, kleed je daar maar uit.

Langzaam kleedde ik mij uit, shirt, broek, slip, sokken, naakt, kaal geschoren. We willen eerst je kontje graag zien, inspecteren en spoelen want het moet wel schoon zijn zei Sandra, ga daar maar op je buik liggen. Ik ging liggen, kreeg het warm van de spanning….mijn benen werden wat uit elkaar getrokken en er werd een kussen onder mijn heupen gelegd zodat mijn kont een beetje omhoog kwam, ik voelde een paar vingers met koud glijmiddel over mijn anus glijden, cirkelend werd mijn kontje nat gemaakt, daarna verdween er eerst één vinger en daarna voelde ik twee vingers in mijn lichaam dringen….geil!!

Na een paar seconden door die vingers geneukt te zijn, werden ze terug getrokken en voelde ik iets anders mijn darm binnendringen….ik voelde een warme vloeistof in mijn darm lopen, eerst alleen in het eerste stukje, maar toen er meer vloeistof in mij liep, voelde ik het hoger en hoger in mijn buik lopen…..en het vloeide, vloeide….na een paar minuten begon het pijn te doen….mijn darm zat vol met vloeistof. Volgens mij is het genoeg zo, zei Sandra, ik denk dat je, als je leeg bent wel mooi schoon bent van binnen, hou de sluitspier goed dicht en ga maar daar naar de wc. Ik liep heel voorzichtig met mijn sluitspier dichtgeknepen naar de wc, ging zitten en liet alles wat ze in me hadden laten lopen gaan….dat was veel!!!

Toen ik na 5 minuten helemaal leeg was gelopen, stonden ze al weer klaar in de speelkamer. Zooo, zei Rob, kom maar in deze stoel liggen, dan gaan we maar eens beginnen met het echte werk! Ik ging in de stoel liggen, mijn benen in beugels, deze werden vastgebonden, ook mijn armen werden vastgebonden aan de armleuningen, riemen strak dus ik kon geen kant meer op. Ook kreeg ik een blinddoek om mijn ogen dus ik kon niet meer zien wie nu wat deed….ik moest het maar over mij heen laten komen! De stoel ging achterover en de beugels waarin mijn benen zaten, werden omhoog geschoven tot mijn benen mijn borst bijna raakten! Ik lag daar helemaal open en kwetsbaar zichtbaar. Ik hoorde Rob en Sandra wat heen en weer lopen en voelde weer dat koude glijmiddel over mijn anus stromen. Ik voelde een vinger naar binnen dringen, daarna een tweede en daarna begon het wat pijn te doen want een derde vinger ging diep in mijn anus. Die pijn ging eigenlijk direct over in geilheid en genot, hier was ik voor gekomen…..neem mijn anus!!! Alsjeblieft!!!!

De vingers werden er uitgehaald, ik voelde een hand aan mij pik die ondertussen strak overeind stond, mijn pik is trouwens niet zo heel erg lang maar wel dik,,,nou dat was hij! Mijn kontje stond nog wat open en ik voelde iets anders naar binnendringen, een dildo? Ik hoorde een pompje en ik voelde dat ding wat in mij zat groter worden….een opblaasbare plug! Hij werd groter en groter, tot het pijn begon te doen in mijn endeldarm….oefffff zonder hem leeg te laten lopen proberen ze de plug uit mijn kont te trekken….aaaaaaaah dat doet pijn!!

Als hij er uit is, duwen ze de plug weer in mijn kont…weer opblazen, weer uit me trekken…ik voel mijn kringspier rekken!! Pijn, genot, geilheid vechten om hun plaats maar geilheid wint, wat een heerlijke beleving! Na een aantal minuten behandeld te zijn met de opblaasbare buttplug word deze hoorbaar aan de kant gelegd…..ik probeer mijn anus een beetje dicht te krijgen maar op dit moment lukt dat nog niet, ik blijf open staan. Dan voel ik ineens iets kouds in mijn kont dringen, mijn spier reageert en wil nu wel dicht gaan maar dat is te laat, dat koude ding (wat het is weet ik nog niet) zit al in mij. Even laten Rob en Sandra mij even wennen aan het koude ding wat langzaam al opwarmt.

In die tijd voel ik iets over mijn pik geschoven worden, over mijn ballen heen…aaaaah het riempje wat ze er over heen hebben geschoven wordt nu strak aangetrokken, heel strak! Als reactie klemt mijn kontgaatje nu om het metalen voorwerp heen. Mijn pik is hard en pijnlijk nu de bloedtoevoer is afgesloten. Ik hoor nu dat er aan het ding in mijn kontje wordt gerommeld, ik voel het groter worden en mijn kringspier wordt langzaam open gedwongen…..ze hebben een speculum in me geduwd die ze nu verder er verder openen!! Centimeter voor centimeter word mijn getergde gaatje groter en groter gemaakt, mijn pik gevangen en pijn, mijn kont al 5 cm opgerekt…ik word gek van geiligheid!! Ik kan er niks aan doen maar mijn prostaat begint te pulsen, ik kom door deze combinatie van pijn, genot en geiligheid!! Doordat mij kontje opengesperd is kan mijn sperma niet met harde golven naar buiten komen maar loopt langzaam uit mijn pik….maar het gevoellllll Uitzonderlijk!! Zo ben ik nog nooit klaargekomen!!

Als ik na een paar minuten wat rustiger ben, laten Rob en Sandra de spanning van mijn kontje afgaan en maken de speculum weer kleiner…….het riempje van mijn natte pik wordt er afgehaald…ik voel ook dat de riempjes om mijn enkels en polsen worden losgemaakt…mijn blinddoek weg….en daar zie ik ze staan, naakt, slank, Sandra met een hele geile blik in de ogen, Rob met een bikkelharde mooie paal…..zij hebben er ook van genoten dus! Sandra vroeg: heb je ervan genoten, Pieter?…ik kan alleen maar blij knikken! Ze vroeg: Wil je meer de volgende keer? Ditmaal kan ik iets zeggen: Ja, heel graag!!!

Ik ben blij dat ik mijn ultieme fantasie in meerdere keren kan meemaken! Heel graag kom ik snel weer om verder te gaan waar we gebleven zijn als jullie het ook willen, ze lachen allebei en knikken…..super! Laten we wat gaan drinken!

Wil je trouwens een vervolg op dit verhaal??? Laat het me dan maar weten!!
Pieter

Goed verhaal?(7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Opgerekt!”