Mijn stiefzus

26jan - door Johanx - 1 - Over Incest

Mijn stiefmoeder lag ik het in het st Clara ziekenhuis in Rotterdam voor een kaakoperatie, mijn vader ging bij haar op bezoek, hij moest vroeg weg, dus wij lagen nog te slapen.
Ik was rond 7 uur wakker ging naar beneden dronk wat en wilde weer naar boven gaan toen ik hoorde dat mijn stiefzus van 18 wakker was.
Zij kwam ook naar beneden in haar slipje en topje waar haar borsten met harde tepels goed in uit kwamen en ging naar de wc.
Ik hoorde de straal plas in de wc pot kletteren, zo jij moest nodig zei ik toen ze terugkwam
Het leek wel een paard zei ik.
Het viel mij op dat er een nat plekje in haar slipje kwam “je heb je poes niet goed geveegd want je slip is nat”.
Weet ik zei ze ik ga toch zo douchen, het stoort jou toch niet? Nee hoor vind het wel een leuk zicht zo’n natte poes.
Ze ging voor mij zitten met de benen iets uit elkaar, zo nu kan je het beter zien zei ze plagend.
Ik werd hier geil van mijn jongeheer begon te groeien, je vind het echt lekker he? vroeg ze.
‘laat je plasser eens zien’ vroeg ze ‘dan mag jij die van mij zien’.
Ik deed mijn broekje naar beneden, zoo riep ze die is groot mag ik hem eens aan raken? Tuurlijk, ze kwam naar mij toe en ging op haar knieën zitten en pakte hem beet en kneep er zachtjes in oooh dat is lekker.
Na een poosje er mee gespeeld te hebben zei ik: zo nu wil ik die van jou wel eens zien, ze trok haar broekje omlaag en ging weer zitten met de benen iets uit elkaar zodat ik haar behaarde kutje goed kon zien, ‘mag ik er aan ruiken’ vroeg ik en drukte mijn neus tegen haar kutje aan voor ze iets kon zeggen.
Mmmm kwam uit haar mond oooh.
Het was de eerste keer dat ik haar kutje rook ik vond het geweldig voorzichtig likte ik haar kutje, die smaak zal ik nooit vergeten het was heerlijk zout en warm. Heerlijk ook voor mijn zus.
Ik voelde dat er een knobbeltje groot werd ik vroeg wat is dat knobbeltje, dat weet ik niet zei ze maar ik vind het lekker als je met je tong er over heen likt.
We zaten nog steeds in de keuken, zullen we maar naar boven gaan vroeg ik het is hier een beetje koud.
Snel gingen we naar boven, Toen op bed we lagen vroeg ze wil je me verder likken, oké. en ik dan?
Draai je maar om dan speel ik wel met jou, ik zat met mijn gezicht in haar kutje en likte al het vocht uit haar kutje, terwijl zij met mij speelde vroeg ze op eens, er komt een druppel uit jouw piemel je moet toch niet plassen he, nee hoor zei ik. Jou plas smaakt wel lekker.
Proef die druppel van mij eens langzaam ging ze met haar tong over mijn eikel en likte het vocht uit het gaatje. Oooh dat smaakt lekker Timo zei ze en ze kneep er nog een paar druppels uit. Zij vond het echt lekker en ik ook. misschien als je er aan zuigt komt er meer uit! zei ik. En direct begon ze hard aan mijn piemel te zuigen jaaaa zoooo!! riep ik.
Bij haar kwam er ook steeds meer sappen uit haar kutje. Diep met mijn tong ging ik bij haar naar binnen tot ze opeens begon te knijpen met haar benen en heeel hard te zuigen.
Ik weet niet wat er gebeurd maar het is heeel lekkerrr.
Ik denk dat ze haar eerste orgasme kreeg. Niet lang daarna haar 2e en omdat ze zo lekker aan mijn plasser zoog kwam ik ook klaar. Met kracht spoot ik mijn ballen leeg in haar mond dikke stralen sperma in haar maagdelijke mond, eerst twijfelde of ze het zou inslikken maar ze deed het toch.
Ik dacht eerst dat je aan het plassen was zei ze maar de smaak was anders, best wel lekker vond ze. Leeg gezogen en voldaan zijn we in ons eigen bed in slaap gevallen.

Toen ik later wakker werd was ik weer geil, ik had van mijn stiefzus gedroomd.
Ik wist niet dat ik zo geil van mijn stiefzus kon worden.
Zachtjes ging ik naar haar slaapkamer, daar lag ze bloot op bed op d’r buik haar benen een beetje uit elkaar, ik kon haar poep gaatje en haar heerlijke behaarde kutje open zien staan.
Voorzichtig liep ik naar haar toe en ging met mijn gezicht naar haar billen, ik snoof haar kut en kont lucht op, zachtjes duwde ik haar benen iets verder open en likte haar poepertje.
Met mijn vinger begon ik haar knobbeltje te masseren, iets wat ze lekker vond, had ze gezegd. Ik probeerde met mijn tong iets naar binnen te gaan, ze deed haar benen iets verder uit elkaar alsof ze wilde dat ik dieper zou gaan, maar bleef slapen.
Na een poosje begon ze te kreunen aaah oooh ga door. Ik stopte en ging met de vingers van mijn ander hand in haar kutje en een vinger in haar kontje.
Na een minuut of twee haar stevig in haar kontje en kutje geroerd te hebben kwam ze weer klaar. Ze draaide zich om en zei he he nu moet je toch even stoppen hoor, ik moet nu eerst even naar de wc ik klap haast.
Ze stond op om naar de wc te gaan.
Toen vroeg ik mag ik mee om te kijken, je bent een echte viezerik hoor, maar. oké schiet maar op.
Samen liepen we naar de wc, mag ik de laatste druppels uit jou kutje op drinken? Viespeuk zei ze met een ondeugende lach. De laatste druppels?
Of wil je meer drinken, liefst meer zei ik , nou ga er maar klaar voor liggen, het is alles of niets zei ze en kwam met haar kutje boven mijn gezicht zitten en de sluizen gingen open. Een harde straal met gele pis spoot in mijn mond ik probeerde alles door te slikken, maar ze bleef maar plassen, er kwam geen eind aan.
Haar urine liep over mijn gezicht en in mijn nek het proefde zout en zurig en was heel lekker warm. Toen ze eindelijk klaar was heb ik de laatst druppels er uit gezogen.
Nu stink je wel een beetje naar pis. mijn pis, vond je het lekker vroeg ze, tuurlijk maar moet ik nu douchen? Ja he he dacht je dat ik je zo nog in bed wou.
Ga je mee douchen vroeg ik , Das goed, hop samen onder de douche we kleden ons helemaal uit.
ik kon niet van haar afblijven, ik begon aan haar stevige borsten en harde tepels te zuigen, terwijl ik haar vingerde met één hand van voren en één langs achter zo in haar poepertje.
Je bent een echte geilaard hoor zei ze , maar ga door ik vind het heel lekker. Toen ze bijna klaar kwam moest ik op de grond gaan liggen, want ze viel bijna toen ze klaarkwam, haar benen werden slapjes.
Toen ik op de grond lag kwam ze met haar harige kutje op mijn gezicht zitten,
‘Hier’ zei ze likken. ‘Timo likken’, dan zal ik je eens lekker leeg zuigen, de daad bij het woord voegende greep ze mijn harde pik en likte eerst het voorvocht er af en zoog zich daar na vast als een octopus aan zijn prooi.
Het duurde niet lang of mijn stiefzus kwam al schokken klaar, het vocht dat toen uit haar kutje liep zoog ik gretig op
Moet je nog een plasje? vroeg ze, ja laat maar komen
Terwijl zij plaste kwam ik ook heftig tot een orgasme. Hete dikke stralen sperma spoot ik in haar hete mond, ze kreeg niet alles weg geslikt maar bleef wel zuigen. Wat ze niet door kon slikken liep langs haar mondhoeken uit haar mond. Wat ze toen ik klaar was oplikte, weggooien is zonde grapte ze. Nadat we ons gewassen hadden zijn we weer naar boven gegaan en hebben nog even geslapen.

Het was onderhand al drie uur en mijn vader zou rond zeven uur thuis komen dus we hadden nog even de tijd.
Toen we samen wat brood hadden gegeten vroeg ik aan mijn stiefzus: heb jij wel eens geneukt met een jongen. Nee zei ze verontwaardigd tuurlijk niet, stel je voor dat ik zwanger zou raken. Oho zei ik, maar je kan toch de pil slikken.
Dat doe ik ook maar dat mag je niet tegen pa en ma zeggen want die weten het niet, dat mag niet van hun snap je?
Ik begrijp je zei ik. Maar hoe komt het dan dat je geen maagd meer ben?
Nou dat ga ik je zeggen maar , je hou je mond dicht hoor.
Carla, de dochter van tante Wies had een vibrator gevonden in het kastje van haar oudste zus en die had ze aan mij gegeven omdat ik vroeg hoe het was om te neuken. Hier had ze gezegd, probeer het daar maar eens mee dan voel je hoe het is.
En was het lekker? Nee ik vond en niks aan deed alleen maar zeer, heb twee dagen een branderig gevoel gehad toen ik moest plassen. Mag ik hem eens zien? Hier ik pakte de witte staaf aan en rook er aan hm ik rook niets. Hoe werkt dat dan? vroeg ik. Nou er moeten wel eerst batterijen in maar die had ik niet, dus werkte hij niet.
Nou ik heb wel batterijen uit mijn radio zal ik die eens proberen er in te doen.
Ik ging naar mijn kamer en haalde de batterijen uit mijn radio en stopte ze in de vibrator.
Die begon gelijk te trillen,kijk. hij doet het wel zei ik.
Zullen we hem eens proberen? he jaah zei ze opgewonden.
Nou doe je slipje maar uit, pareltjes vocht hingen in d’r kutje van opwinding. Zachtjes ging ik met het ding naar binnen. Stop!! Riep ze. rustig eerst de buitenkant en het knopje.
O ja het knopje, langzaam ging ik met de trilstaaf over het knopje en over haar opgezwollen lippen ze genoot er van zo te zien.
Want ze draaide alle kanten op met haar onder buik. Zo zei ze naar een minuut of tien, nu mag je rustig naar binnen. Wel zachtjes hoor ander doet het pijn.
Ik duwde de staaf langzaam naar binnen erin en eruit steeds dieper en sneller. Zo goed zus doe ik het goed? Ja Timo, zo is het lekker. Wil je ook aan mijn knopje likken terwijl je me met dat ding neuk? vroeg zij.
Langzaam begin ik haar te likken af en toe kijk ik hoe diep de staaf kan, na een poosje zie ik dat hij er bijna helemaal er in zit en zie dat haar kutje begin te krampen haar lippen omsluiten de staaf en glimmen van haar kut vocht en mijn speeksel
Ik stoot tegen haar baarmoeder aan wat een beetje pijn doet, zegt ze ik draai rondjes en draai de staaf rond in haar kut ik zie dat hij nu zonder moeite er helemaal in zit. Hijgend en schokkend komt zij klaar haar sappen stromen uit haar drijfnatte spleet.
Ga door ga door schreeuwt ze, neuk me met die staaf dieper dieper aaah jaah oooh.
Dat is lekker, zei ze toen ze weer bijgekomen was, dat is lekkker.
Ik sta op springen mijn eikel is nat van het voor vocht, onder mijn stiefzus ligt een natte plek,
Ik wil je nu neuken Rebekka roep ik nu, nog uithijgend van het orgasme zegt ze, echt wil je het echt. Ja nu ik kruip van tussen haar benen en ga op haar liggen ze pakt mijn lul beet en leidde hem bij haar naar binnen met lange stoten neuk ik mijn Rebekka, plots voel ik mijn ballen op zwellen mijn pik wordt dikker, ik voel het zaad komen. Ik spuit de kut van mijn stiefzus helemaal vol, terwijl ik kom, knijpt zij met haar kutje zo heftig dat het lijkt of ze dat laatste druppels er uit wil melken. Uitgeput laat ik mij tussen haar borsten vallen.
Als we later ons weer gewassen hebben is het bijna tijd.
We kleden ons maar aan en gaan naar beneden wachtend op onze vader. Na een half uur gaat de telefoon; het is mijn vader. Die zegt dat hij pas morgen thuis komt omdat moeder dan mee komt. Vinden jullie toch niet erg he? Een nachtje alleen. ‘nee’ zei Rebekka, wij vermaken ons best, oké tot morgen daag.
Mijn stiefzus springt op van vreugde een hele nacht voor ons riep ze, een hele nacht.
Ze loopt naar de keuken en haalt wat te drinken voor ons.
Voor haar een cola en voor mij iets wat op appelsap lijkt maar dat hebben we niet.
Ik neem een slok en proef warme zoute… Pis! Speciaal voor mijn stiefbroertje zegt ze lachend
Sindsdien bracht ze iedere morgen poesjes champagne wat ik ook altijd gelijk opdronk als het nog warm was.

Goed verhaal?(29)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Mijn stiefzus”