Mijn eigen slavin 3

11okt - door Remco - 0 - Over Incest SM Tieners (18+)

Nu dat Mirjam klaar zit, wil ik haar verlangen niet onmiddellijk belonen. Door zelfbeheersing kan ik het een half uurtje uitstellen. Ik ga zonder iets te zeggen haar kamer in met de camcorder. Die webcam was leuk maar ik wil natuurlijk wel een HD herinnering.

Zonder een woord te zeggen film ik mijn nieuwe slavinnetje. Haar rood gezwollen schaamlippen, heerlijke tietjes, haar tepeltjes stijf, smekend om aandacht. Haar volle mond, glimmend van het vocht. Ik bied haar twee vingers die ze gulzig naar binnen zuigt.

Ik zet de camera op het statief en ga achter haar staan. Ruw pak ik haar tietjes en rol te tepels tussen duim en wijsvinger. Wat zijn haar b-cupjes heerlijk stevig. Zo sletje, fluister ik vlak bij haar oor. Dus jij hebt ontdekt dat je een onderdanig teefje bent. Ik sla tegen haar linker tietje, en nog een keer, maar dan iets harder. Aaah, klinkt er uit haar mond.

Je bent net zo’n hoer als die sletterige moeder van je! Ga ik verder terwijl ik haar slanke hals met mijn grote hand omsluit. Alleen die teef gaf haar sletterige lichaam aan wild vreemden, zonder dat ik daar iets over te zeggen had. Ik merk dat ik haar keel harder dichtknijp en laat snel los. Mirjam snakt naar adem. Maar niet mijn slavinnetje, ik streel haar zacht over haar wang. Mijn slavinnetje heeft juist besloten om haar lichaam aan mij te geven. Ik draai haar gezicht naar het mijne en geef haar een tongzoen die ze passioneel beantwoord.

Kent dit sletje nog taboes? vraag ik. Mirjam schud voorzichtig nee. Dan gaan we eerst dat strotje maar eens trainen. Ik ga voor haar staan en tik met het puntje van mijn eikel tegen haar lippen. Ze steekt haar tong uit en likt rond mijn eikel. Met haar paardenstaart in een hand en mijn andere hand onder haar kaak duw ik mijn eikel stukje voor stukje naar binnen. Aan het kokhalzen merk ik dat ik tegen haar strotje aan duw. Ik trek haar iets naar voren en kantel haar hoofd meer naar achter. Langzaam voer ik haar meer. Ik hoor haar door haar neus, naar adem snakken en duw hem nog iets dieper, Daar houdt mijn lul even. Als ik hem helemaal uit haar mond trek snakt ze naar adem.

Op mijn hurken ga ik voor haar zitten. Luister sletje, zeg ik terwijl ik haar bij haar kaak pak. Als je een goed pijpsletje wil zijn moet je hem zonder moeite tot diep in je slokdarm kunnen nemen. Ook als je niet in je bek geneukt wordt wil ik dat je mijn lul altijd zo diep mogelijk neemt. Begrepen? Ja meester. Fluisterd ze. Spreek luid! zeg ik en zet mijn opdracht kracht bij door in haar gezicht te slaan. Ja meester zegt ze nu luid en vol trots.

Ik neem haar linkertepel in mijn mond en bijt stevig op haar tepel. Met mijn vingers ga ik langzaam tussen haar kutlipjes door. Een rilling schiet door haar lichaam als ik twee vingers in haar glibberige grotje breng. Ik ga door met vingeren tot vlak voordat ze gaat klaarkomen. Dan trek ik meteen terug.

Die twee vingers voer ik haar om ze even later te vervangen door mijn lul. Deze keer neuk ik haar mondje niet om te zien of ze al iets geleerd heeft. Het begint goed, maar na een keer kokhalzen neemt ze me minder diep. Dieper teefje, zeg ik en duw haar hoofd een paar keer stevig om mijn lul. Vlak voordat ik klaar kom trek ik terug. Tijd om haar te neuken.

Nadat ik de boeien van de achterkant van de stoel heb losgemaakt neem ik haar mee naar het bed. De stalen boeien zitten nog om haar polzen, boven haar ellebogen maak ik de twee leren boeien stevig vast. Ik haak ze aan een touw dat ik over de buis van de hemel van haar bed gooi. Ik heb de hemel zelf van stijgerbuizen gemaakt dus die houden Mirjam makkelijk.

Met op haar knieen zet ik haar op de rand van het bed. Als ik haar voorover duw steekt haar kontje uitdagende in de lucht, haar bovenlichaam haalt het bed net niet, ze hang aan haar elleboogboeien. Als ik mijn eikel tussen haar kutlipjes breng kreunt ze. Jaaaa, neem uw teefje hard. Meteen breek ik het af, geef haar een flinke klap op haar kont en trek haar overeind. Ik grijp haar tietjes stevig en snauw haar af. Luister teefje, ik ben niet geïnteresseerd in wat jij wel of niet wil, jouw sletten lichaam is er alleen voor mijn genot, of voor het genot voor een ieder die toestemming heeft om jou te gebruiken. Begrijp je dat? Mirjam knikt ja. Begrijp je dat? vraag ik nog een keer en knijp hard in haar tepels. Jaaa meester, kreunt ze hard genoeg.

Ik doe haar een balgag voor en duw haar weer voorover. Denk daar maar eens over na. Ik ga uit de kamer om wat te drinken te halen. Een half uurtje later keer ik stilletjes terug. Ze hangt daar nog steeds klaar om geneukt te worden. Kwijl hangt aan haar lippen. Een flinke tik op haar billen doet haar schikken. Het sletje is nog kletsnat zie ik en steek ruw mijn vinger naar binnen.

Dan breng ik mijn eikel in haar glibberige grotje. Wat voelt dit goed. Ik pak haar bij haar heupen en breng mijn lul langzaam, heel langzaam steeds dieper. Van haar ontmaagding merk ik weinig, alleen een verstompte kreun. God wat is ze lekker strak, maar goed dat ik een cockring heb omgedaan anders had het nu al afgelopen geweest. Ik trek hem bijna helemaal terug om mijn lul vervolgens weer hard naar binnen te stoten.

Ik voel haar grotje samentrekken, haar benen beginnen te trillen. Ze komt klaar en ik blijf mijn 22cm in haar grotje stoten. Haar orgasme groeit en groeit. Dan kan ik mezelf niet meer beheersen en spuit het grotje van mijn stiefdochter vol met zaad.


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

XangelX (28)

gelezen

Meer...

eefje90 (27)

gelezen

Meer...

Elile1995 (21)

gelezen

Meer...

BellaSmokey (26)

gelezen

Meer...

*i*s*a* (46)

gelezen

Meer...

suzieMe (45)

gelezen

Meer...

Ilseesli (29)

gelezen

Meer...

Sophietje51 (52)

gelezen

Meer...

Lachebekkie69 (47)

gelezen

Meer...

Catharina1980 (37)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.