Klussen bij mijn stiefdochter

29dec - door Bram - 0 - Over Incest

Mijn huidige vrouw, het is mijn tweede vrouw, heeft ik het verleden een aardig stel kinderen op de wereld gezet. Eén daarvan is een dochter die uitgegroeid is naar een mooie meid. Goed voorzien van alle rondingen die een vrouw aantrekkelijk maakt en met haar borsten gaat zij aardig haar moeder achterna. Zij is voorzien van flinke dikke borsten en haar dochter had gehoopt dat die van haar wat minder dik zouden worden maar daar lijkt het niet op. Dat zag ik laatst toen ik bij haar aan het klussen was want zij had een jurkje aan, lekker kort want haar benen mogen er ook zijn, met een flink inkijk waardoor de aanzet van haar borsten aardig in beeld kwamen. Marion, zo heet zij had mij gevraagd of ik wilde helpen de tuin aan te pakken want zij wilde een andere indeling en de herfst is daar een geschikt moment voor. Zij is sinds een jaar of vijf gescheiden en geen mannen in huis dus ik ging helpen en het was een aardige klus. Gelukkig werkte het weer mee nog steeds een lekkere tempratuur waardoor Marion dus een kort jurkje kon dragen en ik kon genieten van haar pootjes en borsten. Achterin de middag ging het mis, ik wilde een spoorbiels verplaatsen en had deze los gewerkt en pakte deze op. Verkeert natuurlijk het klapte in mijn onderrug en liet de biels vallen en kwam kreunend overeind. Marion kwam aanlopen misseboel meid, zei ik ja dat zie ik en zachtjes strompelde ik naar de kamer en liet mij voorzichtig op een hoge stoel zakken, einde oefening voor vandaag.

Weet je wat ik ga doen, zei ze ik laat het bad vollopen kun je daar straks lekker een poos in zitten en daarna zal ik je rug masseren, dat deed ik ook vaak bij Herman wanneer hij pijn in zijn rug had. Voordat ik kon antwoorden was zij al weg en hoorde ik haar de trap op gaan richting de badkamer om even later terug te komen zo die loopt wel een tijdje. Zal ik je eerst wat te drinken geven vroeg ze en haalde een pilsje en nam zelf een glaasje wijn en in de tussentijd liep zij een paar keer naar de badkamer. Zo het bad wacht zei ze op een gegeven moment en probeerde op te staan wat niet soepel ging maar het lukte. Wij gingen de trap op en Marion liep voor mij en nu zag ik nog meer van de mooie pootjes van haar en wij kwamen bij de badkamer waar zij mij hielp met het uitkleden wat ik helemaal niet erg vond. Toen zij bezig was mijn sokken uit te trekken zag ik haar mooi borsten mooi in de halfje cups zitten en even later stond ik in mijn boxer, moet ik je helpen, vroeg ze of red jij het zelf, nee meis help maar je hebt wel vaker een naakte man gezien toch, ja heel vaak zei ze lachend, maar dat is al weer een tijd geleden. Zij trok mijn boxer uit en mijn lul sprong naar voren en ze keek er lachend naaar. dus daar verwen jij mijn moeder mee, dat probeer ik wel zei ik, nou volgens haar lukt het jouw geweldig was haar antwoord. Dus jij hebt er met je moeder over hoe ik in bed ben, nou het kwam dat ik een keer tegen haar zei dat het mij tegen viel om droog te staan en dat herkende zij van haar scheiding en toen vertelde ze dat ze de schade druk aan het inhalen en dat jij het geweldig deed.

Marion hielp met in het bad komen en leunde tegen mij aan en ik tegen haar borsten, ja daar kun je wel tegen aan leunen zei ze ik heb genoeg, ja je gaat je moeder achterna, zei ik en het staat je goed. Ik liet mij in het warme water zakken en ze haalde nog een pilsje voor mij en zij zat even later op de rand van het bad te nippen van haar wijntje en ik zag haar kijken naar mijn lul waarvan de eikel aardig in beeld was. Ik zal even naar ma bellen dat je wat later thuis komt zei ze en was weg en ik speelde even met mijn stijve lul waarmee ik stopte toen ik aan hoorde komen. Ma gaat naar Diny zei ze en je hebt toch een sleutel van het huis dus het kan wel even duren voor ze weer thuis komt dus wij hebben alle tijd. Ik probeerde mijn rug wat soepeler te krijgen en het warme water deed mij goed en toen dat wat afkoelde stelde Marion voor om naar haar slaapkamer te gaan voor de massage. Zij hielp mij uit het bad, ik zal je afdrogen zei ze en pakte een badlaken en ging bezig en toen zij bij de voorkant kwam zei ze deze ook maar en voordat ik kon antwoorden had zij mijn lul vast die toen nog harder werd en stok stijf stond te pronken. Mag ik wat doen wat ik lang niet heb gedaan, vroeg ze en dit keer wachtte ze niet op antwoord en sloot haar lippen om mijn eikel en begon zachtjes te pijpen en voelde ik haar tongetje over de eikel gaan toen zij de voorhuis naar achteren trok. Mijn handen lagen op haar hoofd en ik genoot je moeder doet niet zo graag zei ik, ik wel zei ze en hapte wel toe en ging nog even door. Een sliert voorgeil bleef aan haar lippen hangen toen zij stopten zij drukte het met een paar vingers in haar mond en likte de vingers af, ik zal het mijn moeder wel eens leren zei ze en stond op en wij gingen naar haar slaapkamer. Daar lag een badlaken op bed en ik kroop er op zo voorzichtig mogelijk en ging liggen op mijn buik, mijn lul zat aardig in de knel. Marion had massageolie warm gemaakt maar voordat zij begon trok zij haar jurkje uit en stond in een string. Dit doe ik omdat ik anders mijn benen niet goed uit elkaar kan doen om ze naast jouw benen te krijgen omdat ik bij je onderrug moest zijn en ik voelde dat zij ook op bed kroop.

Naast mijn benen zat een been van haar en daar begon zij met de massage de warme olie was een weldaad meer haar druk niet het was best gevoelig maar langzaam aan verdween de pijn toch. Ik kan voelen dat je het vaker hebt gedaan Marion zei ik, ik heb heel wat meer vaker gedaan, zei ze maar dat ontdek je straks wel en ging door. Ik vernam dat er wat gebeurde maar ik had geen idee en na een poosje zei ze zo is het eerst genoeg wanneer je morgen nog last hebt dan doe ik het weer probeer maar om te draaien wat ik voorzichtig deed en nu zag ik wat zij had gedaan. zij had haar string uit getrokken en ik zag haar geile kutje je kunt ook wel zeggen haar kut. Mijn lul stond stokstijf en zij pakte hem vast. Van mijn moeder mag ik hem lenen wanneer jij het ook wil en zij pakte hem vast en pijpte weer even lekker en al pijpend speelde zij met mijn ballen. niet te lang waarschuwde ik haar want soms komt het zaad zo aanrazen en zij begreep het en langzaam kroop zij hoger en ik begreep wat de bedoeling was. Zij kroop zo hoog dat haar kut boven mijn lul was en langzaam liet zij zich zakken, jij hoeft niets te doen zei ze toen mijn lul in haar kut zat, ze was drijfnat ik ga wippen en begon. Gelukkig kon mijn rug dit verdragen en zij wipte lekker en ik pakte haar bij haar borsten en kneep in haar tepels die groter waren dan die van haar moeder.

O wat is dit een tijd geleden dat ik een echte lul in mij kut heb gevoelt en wat voor lul je hebt een heerlijke dikke neukpaal . Ik weet niet precies hoe lang zij wipte maar ze kwam al snel klaar en speelde met haar clit net als haar moeder soms doet en gierde het uit dat het zo geil was. Zij bleef door wippen en toen ineens ging de slaapkamer deur open en stapte mijn vrouw binnen dat is genieten hé meid, zei ze o zo zalig zei ze dat heb ik toch gezegd, dus jij wist hiervan zei ik ja wat dacht je ze had nu de kans en die gunde ik haar ik weet zelf hoe lekker het is om geneukt te worden en mijn vrouw speelde met mijn ballen. Spuit haar zo maar lekker vol zei ze dat gaat zo ook gebeuren kreunde ik want ik ga klaar komen die maar lekker zei Marion k wil weer eens zaad voelen spuiten en dat deed ze. Tijdens het spuiten waren mijn vrouw en ik aan het tongen en Marion keek toe geil stel riep ze , ja je moeder is een geile slet en hij is een geile fokhengst en wanneer je wil mag je hem vaker lenen als hij wil. wat dachten jullie lekker twee van zulke geile kutten verwennen heel graag.

Goed dat het mij in de rug is geschoten zei ik was het toch ergens goed voor en alle drie waren het daar over eens.


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

die-demy (26)

gelezen

Meer...

Giene_ke (29)

gelezen

Meer...

Ta-Tanja (22)

gelezen

Meer...

Saartje1971 (45)

gelezen

Meer...

LaVivienne (26)

gelezen

Meer...

MsLizzie (47)

gelezen

Meer...

EviEmpire (29)

gelezen

Meer...

Solie (32)

gelezen

Meer...

naomigirlyyy (47)

gelezen

Meer...

zuchtje (27)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.