Klus bij mijn zus (3)

27feb - door Theo 2000 - 0 - Over Tieners (18+)

Had me het zweet flink op mijn koppie staan maar had het wel keurig en perfect manier kunnen aansluiten en ging echt boven verwachting rap allemaal zat ook echt niks tegen dat was dan ook de reden dat het aan het aan het eind van de dag splinter nieuwe stoomdouche cabine werkend had gemaakt.

De meiden waren vol lof over mijn werkzaamheden en kon mijn geluk niet op dat ik lekker kon zitten met deze twee pracht meiden heel in het speciaal Sanne waar ik erg lekker mee kan praten en toch steeds meer warme gevoelens voor heb gekregen deze vrijdag een ware keuken grootheid wist niet dat ze zo goed kon koken samen met mijn zusje.

Maria stak er de gek mee dat ik er niet uit zag na het harde werken van de douche en zie in mijn hoofd nog steeds haar prachtige Sanne daar de douche cel uitkomen lopen zonder enige vorm van gêne met haar bloed mooie en geile sprekende oogjes en heerlijke nat koppie met prachtige blonde krullen hellemaal van haar zelf weet ik van vroeger toen ze al bij ons over de vloer kwam omdat ze op de zelfde school zaten als Maria mijn kleine en iets jongere zusje die een ruim kop kleiner is dan Sanne.

Maar Sanne is gewoon onwijs groot voor een meid schat haar ruim 1,80 terwijl mijn zusje toch ook niet echt slecht bedeeld is hoor
van lengte en ronde borsten een mooie volle grote C net als mijn moeder een ware regelrechte Kopie
zelfde benen en ook die hel blauwe kijkers net als ik trouwens.

Heb een heerlijke koud biertje van de meiden gekregen tijdens de werkelijk heerlijke chinees heb echt niks kunnen ruiken van hun kook kunsten
Sanne verkletst haar eigen en verteld dat de chinees hier op hoek perfecte keuken heeft, Ik maak een geintje door te zeggen dat ik ook hellemaal geen kat of honden heb zien lopen hier in de buurt heb gezien.

De enige hond is jou lul zegt Sanne die onwijs lekker groot en heerlijke aan voelt, Nee jij ben erg slecht in bed schat dus niet he.

Maria trekt haar rits van haar rokje omlaag en ben er als de kippen bij om haar net gekochte rokje als sneeuw voor de zon naar haar enkels te trekken, Sanne is door de witte wijn flink teut en staat in haar blote kont.

Mmmm kijk tegen haar prachtige kleine ronde kontje aan en geef een heerlijke dikke pets er op Oooo zo lekker is Sanne haar oogjes staan
in vuur en vlam daar laat ik het niet bij sta op grijp mijn kans en trek haar shirtje uit en nu is het feestje hellemaal compleet.

Als een bloed mooie meid met knal harde tepels staan direct volle vaart naar buiten, Mmmm onwerkelijk heerlijke tieten heb jij toch zeg ik direct en spuit de volle mooie toef witte room er op, Stoute Bart weet je wel hoe koud dat is lieverd van me.

Nou zeg maar niet dat jij er moeite mee hebt hoort Sanne Maria zeggen de twee meiden pakken mijn stoel onder mijn kont vandaan en rollen de stoel midden in de kamer, Nu jij dan ook lekkere dikke lul onder de dikke witte room Sanne grijpt mijn training broek naar beneden en mijn boxer volgt vrijwel direct en door het heerlijke meiden is hij al bijna volle vaart snoei harde dikke wortel aan het worden.

Maria pakt mijn armen vast terwijl Sanne het hele busje slagroom leeg spuit over eikel, zo die heb jij nu ook eens met gelijke munt terug gekregen.

Maar ik ben niet voor een gat te vangen ruk mij los en pak Sanne bij haar slanke taille en slurp haar heerlijke room van haar paar prachtige
mooie volle boezem af en zet zeer passie vol mij tanden in haar knalharde tepels, zakkewasser zalig is dit zeg weet ook wel mijn juiste paar
tietjes perfecte manier te raken zij duikt als roofdier op mijn worst en gaat het lekkere room er af likken

Maria is de boel aan het opruimen en gaan wij samen het spel van Adam en Eva tot een hoogte punt laten komen Sanne zit als een jonge hondje op haar hurken het lekkere restjes slagroom op te likken en zuigt mijn volle dikke eikel moeiteloos naar binnen en kan je wel zeggen dit is zo geil en heerlijke meid dit moet niet heel erg lang meer doorgaan of ik kom spontaan klaar in haar mondje.

Sanne staat voor haar werk en gaat echt als een gek door met zuigen en grijpt haar kans dat ze de macht heeft of mij, Maria geeft haar een tip
pak Bart zijn ballen en proeft het lekkere dikke pap binnen paar tellen puur natuur zuur en zoet door elkaar heen.

Sanne volgt haar advies op en zet die hele lekkere kleine meiden handen subtiel aan de onderkant van balzak en een massage waar elke lekkere volwassen man geen weerstand aan kan geven en kreun en zeg dat het dikke witte papje er aan komt en weet een ding zeker door de
massage en haar perfecte manier van pijpen zal de hele sperma boel volle vaart naar boven komen borrelen.

Ooooo Mmmmm Sanne heeft er alle mogelijke moeite mee om alle volle dikke witte pap te verwerken en zie dat ze het niet zo snel kan weg slikken en komt van uit haar mondhoek over haar prachtige roze lippenstick naar buiten lopen, Maria ziet haar blik van haar liefste en hart vriendin
en weet een ding zeer zeker dat ze dit heerlijk geil vind en een droom die echt uit komt voor haar.

Maria geeft Sanne een thee doek en vraagt of het lekker was, Jaa perfect maar kan zo veel dikke witte room niet binnen houden
is niet gek toch ben nog nooit zo onwijs lekker klaar gekomen door jou schat.

Bart pakt haar beet en zoenen samen lekker op de benen van hem, Sanne weet even niks meer en geniet van de echte verliefdheid van hun twee
geeft haar een heerlijke tongzoen en hoopt dat het niet bij deze tweede keer blijft.

Zijn zusje wist dat ze voor elkaar bestemd zijn jullie zijn de echt perfecte match samen, Sanne is zo geile en heerlijke heet poppetje
die slaat pas af bij drie kwart liter zaad.

Sanne weet dat Maria sinds de opleiding hier gek is op de jongen van het eerste hockey team die donker heeft een lul van een stier
heeft hem zelfs een keer gezien toen hij onder de douche stond toen hun moesten trainen in het noodhok waar zij zich moesten verkleden
daar heeft mijn Bart maar een kleintje bij.

Maar ik ben er echt maar wat gek op en weet een ding wel deze lul past perfect en wordt de pik die mij maagden vliesje heeft stuk geprikt.

hoe het allemaal verder horen jullie in deel 4

Lees alle delen van de serie: klus bij mijn zus 

Goed verhaal?(21)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.