klus bij mijn zus (2)

22feb - door Theo 2000 - 0 - Over Tieners (18+)

Hier was nog meer dan genoeg werk aan de winkel voor mij en had deze vrijdagochtend heel anders voorgesteld dan mooie en lekkere maatje van mijn zusje hier aan te treffen had wel eens wat over haar gehoord maar niet bij nagedacht dat deze onwijs lekkere blonde Stoot hier mij zou weten te verrassen had best wel eens naar vrouwelijke geslacht gekeken maar dit ook mijn echte eerste keer seks contact met haar.

Kan je wel echt zeggen dat ze perfect mooie ronde vormen heeft die net een volle maat meer zijn dan de rondingen bij Maria mijn kleine zusje
er was wel een verschil zij was prachtig mooie geschoren daarvan onder tussen haar heerlijke vollere benen daar hou ik namelijk wel van een beetje stevige mooie gespierde vrouwen benen en weet ook echt heel zeker dat ik beslist wel een klik kan krijgen met deze blonde schoonheid die net als mijn zusje hier haar studie volgt.

Terwijl de twee meiden al sinds de lagere school bij elkaar op school zaten maar toen nog geen oog had voor haar perfecte kleine billetjes
ze was echt een plaatje zo uit een vrouwenblad als de Glossy of Linda weggelopen met echt perfecte mooie volle ronde vrouwen tieten of boezem zo wil.

Was tijd om de gehele douche ruimte eens flinke make-over te gaan geven en was met deze twee heerlijke meiden naar een bouwmarkt gereden om hun wensen uit te doen laten komen.

Hebben snelle manier ons weer naar de bus van mij gegaan en hele boeltje in de laadruimte gedaan en had weer een flinke uitdaging voor de rest van de vrijdag en zaterdag omdat er een paar leidingen moesten worden aangepast voor de hele mooie luxe stoom douche.

De klus was voor mij een echt leuke en flinke hoop werk maar wat doe je voor je eigen zusje had het er graag voor haar over en zou dan wel zijn vruchten af werpen voor mij kon ik lekkere hele weekend hier blijven en wie weet wat er nog allemaal voor lekkere en mooie dingen mij te wachten staan.

Mijn zusje ging met dat prachtige poppetje waar ik echt wel stiekem gevoelens voor heb gekregen sinds mijn eerste keer seks met haar was echt ook haar eerste keer dat zij een stuk mannelijk vlees daar in heeft gehad deze blonde lekkere meid was echt nog super strak en voelde haar maagden vliesje tijdens de eerste keer dat ik mijn pik daar in ging een zeker klein stukje weerstand.

Wat kon deze heerlijke blonde dame zuigen en pijpen zeg moest me echt inhouden niet bij eerste keer dat ze haar mondje haar werk liet doen gelijk mijn zaad al direct naar boven komen dit was echt ook mijn eerste keer dat ik werd onwijs geile heerlijke manier verwend te worden door een jonge dame was echt met stomheid geslagen dat zij spier naakt de douche ruimte uit kwam lopen.

Had wel een fijne verrassing verwacht van mijn kleine zusje maar deze overtrof en mijn stoutste droom wat een heerlijke meid kon mijn ogen maar moeilijk niet naar haar prachtige sport lichaam af houden was een plaatje om te zien en droeg geen eens een BH naar de bouwmarkt zo mooie en strakke en volle stevige ballen als zij heeft paar prachtige exemplaren kan ik je zeggen en voelen ook nog eens heerlijk en stevige manier aan spreek uit ervaring heb ze lekkere kunnen proeven en vasthouden ben een echt borsten en billen mannetje met paar perfecte stevige getrainde billetjes in haar stringetje heeft zitten die meer dan genoeg mooie en volle billen partij showen.

Maria komt me zeggen dat ze met mijn moppie even naar het centrum gaat om boodschappen te doen of ik nog wat wilde hebben voor mijn werkzaamheden, Ja lekkere sexy stel meiden als ze terug komen.

Komt de blonde schoonheid mij een heerlijke tongzoen brengen en zegt wacht jij maar eens even af laat ik jou maar eens fijne verrassing bezorgen heden middag, zorg jij maar dat jou onwijs lekkere dikke plasser klaar is voor ronde twee deze avond.

Wow wat zien deze meiden er onwijs lekkere outfitje aan gaan samen op stap MMMMM besluit even mijn te focussen op de badkamer en hoop dat ik zeer snel de klus kan klaren zodat we heden avond het kunnen samen uit proberen of alles goed en op de juiste manier werkt.

Goed halve dag later leg ik de laatste hand aan de afmonteren van de kraan en stoom cabine maar mis nog wel paar mooie en meubel voor de bad en douche spullen staat me echt iets van bij dat ik deze wel heb gezien daar bij de bouwmarkt.

Maar wilde graag dat de meiden mee gingen voor hun smaak omdat zij het dagelijks moeten gebruiken en, Ja hallo daar zijn we weer
volle tassen met boodschappen komt mijn mop met flinke glimlach kijken.

Oooo zo dat schiet al flink op zeg kan het straks samen met jou een flink gaan proberen of alles werkt Maria mijn zusje is bijna net zo blij en enthousiast als de mij op het resultaat en vraag welke meubel ze willen hebben van mij voor in de badruimte.

Nee dat willen de meiden niet hebben, nou mooie manier om eens wat te kunnen terug doen voor de heerlijke en leuke meid waar ik echt wel beetje gek op ben zeg ik eerlijk en oprecht en welgemeend.

De meiden hebben een klein pakje voor mij maar wel op een voorwaarde dat zij hem bij jou mag aan doen, Zonder tegenbericht stem ik er mee in
Blonde stuk geeft me drie zoenen en staan lekkere heerlijke manier voor de echt te tongen samen.

Kan met niet inhouden en grijp mijn kans om te testen of ze wel een BH draagt. Ja heb nu wel een hele mooie en speciaal voor jou een supersexy setje aan gedaan kijk maar schat binnen paar tellen staat zij met het setje heerlijke mooie roze sexy setje waar alle mooie vrouwelijke rondingen perfect en mooi tot hun recht komen.

hoe het allemaal verder gaat lees je snel na plaatsing op deze site is echt verhaal en namen zijn echt

Lees alle delen van de serie: klus bij mijn zus 

Goed verhaal?(15)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.