Gymleraar neukt geile tweeling

12apr - door Fieke - 5 - Over Tieners (18+)

Hallo, lieverds, wij zijn Telma en Trix een eeneiige tweeling. Alleen als je het geheime plekje weet, kan je ons uit elkaar houden. Nou eigen twee plekjes en Trix ligt haar rokje op en laat haar poesje zien, kijk maar eens goed, Telma, staat er ook naast met ontbloot kutje, Niemand heeft heeft nog ontdekt, behalve de gym leraar op school, die toevallig terwijl wij naakt onder de douche stonden, plots binnenkomt, zich excuseert, maar daar wilden we niks van weten. Kom op meneer Derksen, nu je toch binnen staat, trek dan ook je sportkleding uit en douche samen met ons, we zijn de laatste dus dat treft. Nou Derksen hoefde zich niet te bedenken en staat gelijk poedelnaakt tussen ons in. Daar wij van die geile meiden zijn, hadden we z’n snikkel gauw in de neukstand en ik buk me en Trixje, de schat, leidt Derksen stampertje voor m’n kutje en ja hoor, ik word voor het eerst door een leraar geneukt, nou en Derksen wist van wanten. Ondertussen staat Telma te popelen om ook die stamper te ontvangen. Dus ze staat ook met haar billen omhoog als Derksen, van gat veranderd en Telma er zo aan spiest, Zusje kraaide van genot en dan zie ik hem vertrekken met zijn gezicht en jahoor Telma loopt vol, met Derksen’s zaad.

Nou ik, meneer Derksen en ik ga ook zo staan en plop, ineens die vette lul pardoes in m’n kont, wel een vreemde gewaarwording maar ook ik genoot ervan, vooral als m’n darmen vollopen. Dan moeten we allebei zó gaan staan weer kontje omhoog zodat hij onze onderkanten eens goed zal inspecteren, wij vonden het prima hoor. Kijken of ik verschil in jullie vagina’s kan ontdekken. Eerst neemt hij onze clitjes in z’n mond, zuigt er zachtjes aan, dan gaat zijn tongetje naar onze plasgaatjes, ook in orde, dieper daalt Derksen af in onze vagina’s en warempel, hij ontdekt dat mijn G-Spot, wel dubbel zo groot is als die van m’n zus. Wij gelijk met een vingers in ons kutje en ja hóór, Telma’s spot was veel groter en de ribbeltjes ook. Dat was dus het verschil dat alleen de gymleraar kan weten. En na iedere douche moeten wij blijven en voelt hij of alles nog zo zit als het hoort. Geil, gaan we altijd het gymlokaal uit. Verder kan niemand ons uit elkaar houden en Derksen, moet eerst wel voelen, maar álleen hij weet wie wie is. Dit is écht gebeurt en Derkens leeft zich wekelijks uit op onze identieke geslachtsdelen, geil hé, Trix en Telma. Twee eeneiige slettebakken.

Goed verhaal?(41)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

5 gedachten over “Gymleraar neukt geile tweeling”

  1. Het beste verhaal ooit. Door heb ik ook meegemaakt alleen ik ben geen tweeling. Ik ben wel geneukt door 2 gymleraren tegelijk