Geile stiefbroer

16jun - door Junkberry - 1 - Over Incest

Het was ongeveer midden in de nacht, mijn ouders waren niet thuis, en ik lag met m’n pc op schoot in m’n bed. Ik was zoals wel vaker, knetter geil. En mijn stiefbroer, hij lag gewoon in de kamer naast die van mij. Het was wel ’s nachts, en misschien vond hij dat wat minder. Toch besloot ik maar naar zijn kamer te gaan. En daar sliep hij dan. Blijkbaar had hij een erotische droom, want zijn lul stond stevig rechtop in de lucht. Geen lakens of dekens, zelfs geen onderbroek. Hij sliep niet licht, dat had ik al eerder gemerkt. Eerder had hij m’n mond wel eens volgespoten in zijn slaap, lekker was dat.
Ook nu begon ik zachtjes te sabbelen, terwijl ik mijzelf bevredigde, toch was dit niet genoeg. Zonder dat ik het zelf doorhad had ik het topje van zijn lul al in m’n kutje zitten. Even snel een foto als bewijs, en ik gleed steeds iets dieper. Het deed wel pijn, maar het voelde ook zo goed. zijn dikke lul met mijn, nu ontmaagde kutje, er strak omheen. Na een paar minuutjes van proberen hoorde ik hem harder kreunen, gleed ik van zijn lul af en richtte mijn kutje recht op zijn mond. Hij rekte zich uit, keek recht naar m’n kutje en begon, zoals ik had gehoopt hevig te likken. Binnen een mum van tijd spoot ik z’n hele gezicht onder. Ik viel naar achter en wist, dat dit een lange nacht zou worden.

Ik kreeg een lul tussen mijn kleine tietjes gedrukt, ik nam het topje in mijn mond en zoog zachtjes. Ik zag dat hij erg zijn moeite deed om zich in te houden. Hij wou nog niet komen, maar toen ik eenmaal, met mijn zaad verlangende oogjes naar hem keek, kon ook hij niet meer langer. Het was niet veel dit keer, en nam ik, zonder zijn weten, het besluit om door te gaan, tot dat hij zo veel spoot, dat ik het niet meer binnen kon houden.
Zijn slapper wordende lul werd al snel weer keihard toen ik de foto liet zien. Twee vingers diep in mijn kutje terwijl ik het zaad doorslikte, wachtend op een tongzoen, die dan ook snel daarna kwam. Al snel begon ik te kreunen, en stond ik op.

Ik had vandaag een verassing voor hem. Ik trok hem mee naar de achtertuin, wetend dat het zo veel spannender zou worden. Ik ging voor hem zitten op mijn knieën en nam zijn lul in mijn hand. Mijn andere hand gleed iets hoger, precies boven zijn blaas. Hij had hier maanden op gewacht, hij wou dit al zo lang proberen, en ook zonder iets te zeggen voelde ik zijn warme straal over mijn gezicht en borstjes lopen. Bij de laatste paar straaltjes sloot ik mijn mond om zijn lul, en voor ik het wist voelde ik zijn lijf tegen het mijne gedrukt. Zijn lippen op de mijne terwijl hij mij weer intens begon te zoenen.
Ook ik moest nu wel nodig, en legde hem op de grond. Eerst lukte het niet, maar toen ook zijn vingers over mijn kutje gleden sproeide ik hem nat. Na een seconde of dertig voelde ik ook zijn mond vol met mijn pis op de mijne. Nog geen moment later zijn mond op mijn kutje, terwijl zijn lul verlangend voor mijn mond hing. Nog nooit was het mij gelukt om hem compleet in mijn mond te nemen. Ik begon heerlijk te zuigen, kwam nog eens hevig klaar en toen hij mij neerzette, vertelde ik hem dat het nu toch wel eens tijd was dat ik alles in mijn mondje kreeg. Ik vertelde hem dat het dan maar met geweld moest. Rustig propte hij zijn lul diep tot in mijn keel. Hevig kwam hij klaar nadat ik hem er wel uit moest trekken. Ik likte mijn vingers af en kuste hem hevig, rolde een condoom om zijn lul en trok een been omhoog, en liet zijn lul diep in mij glijden. Hij begon rustig, en al snel kwam ik klaar. Daarna reed ik hem, mijn kont naar zijn gezicht gericht. Al snel voelde ik daar een vinger in glijden, even later een tweede, en dat werd me te veel. Weer kwam ik klaar. Hij legde mij op m’n rug, mijn benen en kutje hoog in de lucht. Mijn stiefbroer pompte zo hard als hij kon, en toen hij zijn condoom van zijn lul aftrok, en hem op mijn gezicht richtte kwam hij klaar, de kloppingen van zijn lul deden een paar seconden later hetzelfde bij mij. Ik sproeide hem onder, schreeuwde van vreugde terwijl zijn lul diep in mijn mond schoof, het geschreeuw stopte. Na het uitrusten, hier een daar nog een beetje geplas, gebef, gepijpt en gedaan, zijn we gaan douchen, en zijn we, met zijn lul diep in mijn kutje, naar bed gegaan.


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

SabinaYuen (50)

gelezen

Meer...

SuperZillah (25)

gelezen

Meer...

EvyyvanderG (52)

gelezen

Meer...

EstherBabe (19)

gelezen

Meer...

MissChriss (45)

gelezen

Meer...

luckynumber (23)

gelezen

Meer...

tiffaxxx (21)

gelezen

Meer...

Tryyagain (50)

gelezen

Meer...

Taffee (35)

gelezen

Meer...

XKellyX (40)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Geile stiefbroer”