De vader van mijn vriendin

2dec - door Geile Gea - 1 - Over Eerste keer Hetero Overige

Hi. Ik ben Anne en mijn beste vriendin Els, Ik ken Els al vanaf de kleuterschool. Je weet hoe dat gaat je wordt steeds meer als en soort dochter gezien. Elsje was namelijk enigst kind. En werd wel meer verwend dan mij. Wij waren thuis met vier kinderen. En toen dit speelde in de jaren 60, was iedereen wel arm. En vooral als er wat meer kinderen waren, zoals bij ons. Dus ik trok veel op met Els, zo pikte ik een graantje mee van alles wat Els kreeg aan cadeautjes. Voor mij was er dan ook altijd wat bij. Ik bleef vaak slapen. De moeder Els, moedigde dat aan want dan was Els niet zo alleen. Haar vader was ook een heel vriendelijke vader. Dat hij aan mij altijd extra aandacht besteedde, daar had je als kind geen erg in. Voor jou was hij gewoon een de lieve vader van je beste vriendin.

En elke keer ging hij een stapje verder. “Nog niks in de gaten”Als ik wat kreeg, gaf hij het altijd en dan moest ik bij hem komen en dan knuffelde hij me intens. En knuffelen werd betasten en op het laatst gewoon bij je voelen. Opzich vond ik dat helemaal niet onprettig, want mijn eigen vader was geen kroel type en mijn moeder helemaal niet. Best goede ouders maar afstandelijk. Dus ik vond die aandacht heerlijk. Als ik bleef slapen dan kwam hij ons altijd instoppen en kuste hij ons op de wang, maar bij mij werd de wang de mond. Tot op een zaterdag morgen. Elsjes moeder ging naar haar werk. Ze werkte bij de bakker en Elsje moest naar de Fitness. “Blijf jij nog even op liggen, Anne” zei Peter, zo heette hij. Dan ben ik zo terug. We waren tieners van pakweg een jaar of 18. Dus best wel gevoelig voor de andere sekse. En daar Peter ook nog geen 40 was en er aantrekkelijk uit zag, wond hij me altijd wel op. Na tien minuten was Peter weer terug. Hij komt naar boven in onze kamer. “Zal ik er even bij komen, het is nog zo koud?”en hij laat zijn broek zakken en stapt naast me in bed.

Hier schrok ik wel een beetje van maar ik vond het ook wel spannend. Eerst liggen we stil naast elkaar en dan voel zijn hand op mijn lijf. En zacht betast hij mijn ontluikende tietjes. Die gelijk hard worden. “Vind je dit lekker, Anne? “Ik weet niet wat ik zeggen moet. Maar lekker vond ik het wel. Dan zakt zijn hand en hij streeld mijn nog venus heuveltje, hij woelt door het haar en vind mijn clitje. Ik voel dat mijn kutje nat word van geilheid. En zacht wrijft ie over mijn clit en daalt dan af in mijn grotje. Bij mijn spotje, waarvan ik het bestaan niet eens wist, stop zijn vinger en gaat er ook zacht over. Dan word ik overmand door hartstocht en geef Peter spontaan een kus op zijn mond. Gelijk steekt hij zijn tong in mijn mond. Dit had ook ook nog nooit gevoeld. Maar je bent jong en je leert snel, zoals ik. Onze tongen vinden elkaar en al tongend, blijft hij me vingeren. Dan voel ik het gevoel in mijn lijf dat ik wel ken, als ik me zelf vinger. Ik ga klaarkomen. Dan met een kreunend geluid kom ik klaar, met zijn vingers nog in mijn grotje. “Dat was snel”is het enige wat Peter zegt. “Kom eruit”want Els kom zo thuis en je wilt toch niet dat ze ons zo aantreft. “Nee”stamel ik. En schiet ook mijn kleren aan. En aan de ontbijt tafel heeft Peter de koffie al klaar. Dan komt Els thuis. Peter houd alleen zij wijsvinger voor zijn mond, dus ik weet genoeg, “Mondje dicht Anne!” Als hij me s’avonds thuis brengt, vraagt hij. “En hoe vond je het? ” Dan lieg ik niet tegen hem en zeg”Lekker, Peter”want als we samen zijn moet ik hem nu Peter noemen. “Volgende week weer?”

Nou daar moet ik nog over nadenken! En hij zet me voor deur af en verdwijnt in de donkere avond. Ik moet bekennen dat ik haast niet kan wachten tot de volgende week. En met Peter op mijn netvlies, vinger ik me iedere dag. Dan is het zover, Peter brengt Elsje naar de Fitness en haar moeder is al bij de bakker. Alsof hij vleugels had, zo snel is hij terug. En dan laat hij er geen gras over groeien en naakt komt hij naast me liggen. “Doe ook alles uit”is het enige wat ie zegt. En zo lig ik met mijn kutje bloot, naast de vader van mijn vriendin. Onze monden vinden elkaar en het tongenspel is begonnen. Nu neem ik het heft in handen en zoek zijn HEFT op, die snoei hard is en druipt van het geil. Zijn vingers zitten gelijk bij mij in mijn kutje. Best wel ruw verwennen onze handen onze geslachtsdelen. Dan vraagt hij”Ben je aan de pil?”Nee zeg ik. Dan pakt hij snel een condoom en strijkt hem af over zijn best wel stevige Paal. En in de missionaris houding, brengt hij zij neukgereedschap in mijn malse vaginaatje. En met een paar fikse stoten vult hij het condoom. Ik voel het wel warm worden van binnen, maar meer ook niet. Dan trekt hij zijn pik uit mijn vagina en met zijn tong likt hij me tot ook ik gierend klaarkom. “Snel”want ik hoor Els al het tuinhek openmaken. En in mijn pyama begroet ik Els en gedrieën Nuttigen we ons ontbijtje.

De volgende week ben ik gelijk naar de huisarts gegaan en nu ben ik aan de pil. De volgende zaterdag het zelfde spelletje, maar nu voelde ik hoe zijn sperma, mijn kutje vulde.

Dit spelletje ging door tot ik zelf een vriendje kreeg, Maar als ik extra geil ben dan bel ik Peter en op ons geheime plekje neuken we elkaar nog maandelijks. Els is nog steeds mijn beste vriendin, en weet gelukkig van niets. Dit was mijn verhaal en ik heb er geen spijt van gehad.

Groeten Anne


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Sexy-Shirley (25)

gelezen

Meer...

eefje90 (27)

gelezen

Meer...

bLoes (22)

gelezen

Meer...

Jasjemijn (24)

gelezen

Meer...

katy89 (28)

gelezen

Meer...

XangelX (28)

gelezen

Meer...

sindie (30)

gelezen

Meer...

Sophietje51 (52)

gelezen

Meer...

xIreen1970x (47)

gelezen

Meer...

MsLizzie (47)

gelezen

Meer...

Sirene_a (23)

gelezen

Meer...

Missy-Y (23)

gelezen

Meer...

LoesjeZoekt (26)

gelezen

Meer...

Zoey1993 (24)

gelezen

Meer...

LeenMar83 (33)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(21)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “De vader van mijn vriendin”