De buurvrouw

5nov - door Redactie - 1 - Over Overige

Ik was lekker vroeg klaar vandaag, de zon scheen en het was heerlijk weer. Toen ik thuiskwam ging ik gelijk door naar mijn tuin om nog het èèn en ander te doen, ik was druk bezig toen de buurvrouw me riep. hey buur nog lekker aan het werk vroeg ze. Ik zei ja het is nu eindelijk lekker weer en tijd om de tuin op orde te maken. mijn buurvrouw is eind 20 en is een lekker ding de juiste vormen en enorm grote borsten. Heb je zin in een kopje koffie? vroeg ze, dat wilde ik wel. Ik doe de deur in de tuin wel even open, zei ze.

Wat zag ze er weer lekker uit in haar hempje waar haar borsten lekker er bijna uit lijken te willen springen. Ik ging zitten en zij haalde de koffie. Toen ze naast me ging zitten kon ik mijn ogen niet van haar op en neer gaande borsten af houden, ze had het wel door, lekker vandaag he zei ze met een knip oog. ik zei ja en niet alleen het weer, hoe bedoel je vroeg ze, ik besloot om brutaal te zijn en zei jij bent ook erg lekker vandaag! Ze lachte verlegen. Vind je? vroeg ze. Ja, vind ik wel maar dat weet je wel. Ze kreeg een rode kleur. Wat is er zo lekker aan mij dan?? Nou je enorme borsten en je mooie bruine ogen, zei ik. Ow vind je ze mooi? Ik heb nog veel meer moois in huis hoor. Ppff de temperatuur begon te stijgen en dat niet alleen.

Ze zag vast de enorme bult in mijn broek, want ze vroeg: heb je moeilijkheden?? Nogal, zei ik, en liet mijn hand op haar been vallen. Haar ademhaling ging sneller en ze keek me aan met vragende ogen. ook haar hand lag nu op mijn been. Weet je eigenlijk heb ik al heel veel met je gedaan in mijn dromen, zei ze. Ik zei: vertel me dat eens! Ik denk dat ik je dat beter kan laten voelen en voor ik het wist lag haar hand op mijn enorme lul. Zoo die voelt groot en hard en zachtjes begon ze te wrijven. Ik maakte mijn broek los en zei haal hem er maar uit!!

Toen mijn snikkel in haar handen lag keek ze met grote ogen: ooo buur waar moet ik dat laten?? Ondertussen speelde ik met haar borsten, die voelden lekker zacht aan. Ik trok haar shirt uit en ook haar bh ging uit. Wat een grote tieten heb je, zei ik. Ze ging staan en trok me mee naar binnen in de keuken begonnen we wild te kussen en haar tong verdween in mijn mond. Ze trok aan mijn kleren, die weldra op de vloer lagen ook haar kleren verdwenen onder weg naar de kamer. Ze liet zich op de bank vallen en ik voelde haar natte spleetje. Ik stopte een vinger in haar natte holletje. Mmmmm, je bent lekker nauw voel ik. Ooo jaaah doe je voorzichtig, ik ben niet zo groot daar. Wild zoenden wij elkaar. Ze trok aan mijn grote pik en stopte hem even later in haar mond, voorzover dat ging. Hmm wat is dat ding groot, kermde ze. Ondertussen vingerde ik haar geile natte spleetje.

Zal ik eens kijken of ik die paal van me in je kan krijgen?? vroeg ik geil. Oooow jaaah stop die grote pik in mijn nauwe kutje ik wil hem voelen!!! Ze ging met haar benen wijd op de bank liggen en ik op mijn knieen er voor,ik liet mijn grote eikel over haar lipjes gaan en duwde zachtjes mijn eikel naar binnen. Oooo aaah voorzichtig!!! Jeeeetje wat een stamper heb jij. Langzaam ging ik verder naar binnen en ze kermde luid. Steeds dieper en dieper verdween mijn lul in haar. Eindelijk zat die 25cm er helemaal in. Jezus wat was ze strak, mijn lul werd er bijna afgeknepen. Ze kreunde en kermde van genot en pijn. Even bleef ik stil in haar en haalde toen mijn lul er weer een stuk uit en pompte hem er weer diep in. Oooh aaaach voorzichtig!!!! kreunde ze en weer ging ik heen en weer, steeds iets sneller. Ze kreunde: oow jaah, neuk me met die speer! en ik ramde mijn leuter hard en diep in haar. Oooo jaaah, ooo toe maar, ik kom zo, oooo aaach ik kommmm, jaaah oooow, wat heerlijk, ga door, oooow jaaa, ik kom nog een keer, jah jah ooo jaaaaah!!!

Ik was ook aan een zaadlozing toe en haalde mijn lul uit haar kutje. Zuig me leeg, zei ik. Ze nam mijn harde grote eikel in haar mond en wild begon ik te stoten. Ik ramde mijn lul diep in haar keel en neukte haar in haar mond. Ik stond op springen en stootte nog een paar keer en spoot haar keel vol met mijn zaad. Ze kon er niet tegen slikken. Oooo jaaah, ik spuit je helemaal vol! hhmmm jaaa! Ze zoog me helemaal leeg en likte mijn eikel schoon. Ooow wat een heerlijke lul heb je en lekker veel zaad, heerlijk!

Hijgend lag ze naast me nog steeds met mijn lul in haar hand. Dat was lekker buur, dit smaakt naar meer. Even lagen we zo en ze bleef maar aan mijn lul trekken. Spoedig stond hij weer fier overeind. Weer keek ze ernaar en zei: zo’n grote harde lul heb ik nog nooit gezien, wat een stuk gereedschap heb jij zeg! In de mooie dagen erna hebben we het nog regelmatig over gedaan…

Goed verhaal?(8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “De buurvrouw”