Afstraffing voor hangtiet

6jan - door MMDD - 0 - Over SM

Milly zit net met een dik boek lekker op de bank als haar mobiel piept. Ze schrikt want ze hoort door het meldingsgeluidje dat het haar meester is. Ze pakt haar mobiel en leest “binnen vijf minuten ben je buiten in alleen je lange rode jas.” “Ik herhaal alleen je rode jas.”

Het is een extreem koude dag dus Milly heeft de neiging de opdracht te negeren, maar ze weet dat dat een zeer onverstandige actie zou zijn. Ze trekt vlug haar kleren uit en haar lange rode jas aan. Zodra ze buiten is merkt ze hoe koud het echt is en ze hoopt dat ze niet al te lang buiten hoeft te blijven. Ze durfde ook geen sokken en schoenen aan te doen dus ze staat echt volledig alleen in haar jas buiten te wachten op de dingen die komen gaan. Plotseling komen er 4 mannen op haar af en die vragen of ze hangtiet is. Milly beseft dat ze ja moet zeggen, want dat is haar slavinnen naam. Zodra ze het beaamt heeft wordt ze meegenomen een smal donker steegje in.

Daar wordt haar jas kapot gescheurd en wordt ze keihard in haar tieten geknepen en tegelijkertijd in haar kut gegrepen. Milly kan een gil niet onderdrukken en daarop wordt ze in haar gezicht geslagen. “Bek dicht, hangtiet of ik zal je nog veel harder afstraffen” snauwt de grootste van de mannen. Ze wordt met haar armen aan de paal die in het steegje staat gebonden zodat ze niets meer kan. De mannen pakken allemaal een zweep en striemen die over de tieten en reet van Milly. Na een kwartier houdt het slaan eindelijk op, maar dan wordt Milly gedwongen om de mannen omstebeurt klaar te pijpen en als twee van de vier mannen een stijve hebben wordt ze dubbel geneukt de ene pompt nog harder dan de ander in haar lijf.
Haar kontgaatje wordt vreselijk opgerekt doordat ze nog nooit in haar reet geneukt is. Als de mannen haar volgespoten hebben staan de twee anderen al klaar om haar ook te neuken. De nieuwe twee zijn nog hardhandiger dan de eerste twee. Ze knijpen zo hard in haar hangtieten tussen het neuken door dat ze het idee heeft dat ze er af geknepen worden.

Plotseling moet ze smeken om een flink pak rammel te krijgen en dan wordt ze een auto in gesleurd waar ze op de achterbank gelegd wordt. Plotseling scheurt de auto weg en een kwartier later stopt de auto in een bos daar wordt Milly over een picknicktafel gelegd en striemen de zwepen weer hard over haar dikke reet zoals de kleinste man zegt. Nadat ze wel 5000 slagen heeft gekregen wordt Milly weer de auto in gesleurd en voor haar huis afgezet waar haar meester haar al op wacht. Zodra die haar ziet grijpt ook hij haar nogmaals vol in haar kut en daarna moet ze op haar knieën naar binnen kruipen en wordt ze binnen als toetje van de dag in haar gezicht gespoten door haar meester terwijl hij haar verrot scheld


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Summer__girl (25)

gelezen

Meer...

Sophietje51 (52)

gelezen

Meer...

Gien (23)

gelezen

Meer...

zuchtje (27)

gelezen

Meer...

Raasje (33)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.