De fietstocht van mijn dromen!

23dec - door Gb123 - 1 - Over Incest Tieners (18+)

Na een lange dag op school zat ik eindelijk op de fiets naar huis. Ik moest 30 minuten naar huis fietsen vanaf school. Met mijn oordopjes in fietste ik op een hoog tempo richting huis, na 10 minuutjes haalde ik Vera in een mooie meid. Vera was 18 jaar oud en had een prachtig lichaam. Mooie lange benen fantastische ronde billen en een mooie goed gevulde cup C. Boven al had ze een mooi gezichtje met prachtige blauwen ogen en lang blond haar met slag. Vera zat in VWO 6 net als ik. Vera zat in 6A terwijl ik in 6B zat. Ik kende der van gezicht maar persoonlijk kende ik der niet. Toen ik de prachtige blondine inhaalde vond ik het tijd haar beter te leren kennen. We raakte aan de praat en hadden best veel met elkaar gemeen.

Na de fietstocht die door onze leuke gesprekken ondertussen al 40 minuten duurde, we fietste tenslotte wat minder snel. Kwamen we voorbij mijn huis. Ik zei Vera gedag en wilde afslaan waarop Vera zei: “ik ben best wel moe van het fietsen heb je niet wat te drinken voor me?” Aangezien Vera nog 20 minuten verder moest fietsen vond ik het een prima idee. Mijn ouders waren al een aantal jaar geleden overleden ik woonde, met mijn stiefzus, bij mijn oom die nog tot laatst moest werken.

Ik bood Vera wat te drinken aan en we plofte samen op de bank. Onze gezellige gesprekken zette zich voort. Op een gegeven moment hadden Vera en ik het over relaties. Ik was al weer 1,5 jaar vrijgezel en Vera had nog nooit een serieuze relatie gehad. Met zo een mooie meid praten over relatie maakte de situatie voor mij wat ongemakkelijk. Ik vroeg Vera of ze al naar huis wilde, Vera was gelukkig nog niet van plan om naar huis te gaan. Ik besloot een film op te zetten. Nadat de film nog geen 5 minuten bezig was kwam de eerste zoen scène al op de televisie. Ik keek Vera aan en ze keek naar miij. Zonder enige twijfel begonnen we elkaar te zoenen. Ze zoende fantastisch rustig en intens. Na een aantal hevige tongzoenen ging Vera der hand steeds verder richting mij groeiende pik. Ik vond dit helemaal niet erg en beantwoorde de signalen door ook mijn hand op haar boven been te leggen. Vera pakte met haar andere hand mijn hand en stopte hem in haar jeans. Ik voelde dat Vera haar stringetje al aardig vochtig was geworden en begon de mooie blondine te vingeren.

Ik stimuleerde haar klitje met mijn duim terwijl ik met m’n middelvinger in haar neukgaatje begon te spelen. Vera kreunde en begon me weer hevig te tongzoenen. Na flink wat afgevingerd te hebben haalde het meisje met een ruk mijn hand uit haar broek. Vera zij dat het haar beurt was om te verwennen. Ze ging op haar knieën voor de bank zitten en trok m’n broek naar beneden, ook mijn onderbroek was niet veilig en lande al snel op het tapijt. Met der mond begon Vera me hevig te verwennen. Ze zoog aan mijn ballen terwijl ze met der hand over mijn eikel wreef. Ik was al vaker verwend maar zo heerlijk was het nog nooit. Vera der shirt was ondertussen ook al op het tapijt beland waardoor mijn uitzicht werd verheerlijkt door 2 stevige borsten in een zwarte BH met rode kant. Ik was zo geil en wilde meer zien dus maakte ook haar BH zo vlug als mogelijk los. Dit vond de geile blondine absoluut geen probleem en ze smeet haar BH zo in mijn gezicht. Vera had ondertussen besloten mijn ballen uit der mond te halen en zichzelf een weg om hoog te likken. Ze likte mijn hele lul af tot ze aan m’n eikel kwam. Hier stopte ze even ondeugend en keek me indringend aan. Na een geil lachje begon Vera me te pijpen. Ze beet af en toe zacht in mijn eikel en na enkele minuten hield ik het niet meer. Ik spoot flinke stralen warm zaad in der mond en ze slikte alles weg. Precies op het moment dat ik Vera van der overige kleding ontdeed om haar is flink te verwennen kwam ook mijn stiefzus thuis.

Ik had haar niet verwacht aangezien ze al 2 jaar op kamer woonde maar klaarblijkelijk kwam ze weer eens naar huis. M’n stiefzus Charlotte is een mooie meid van 21. Iets wat klein van stuk met mooie stevige kleine borsten en ze stond perplex van wat ze zag. Ze leek zich er echter weinig van aan te trekken en liep naar de keuken. Na een paar minuten kwam ze terug de woonkamer in, spier naakt. Ik geloofde mijn eigen ogen niet en wist even niet waar ik het zoeken moest. Ze kwam naast ons zitten en zoende hevig met Vera. Terwijl ik Vera befte. Al deze aandacht bracht Vera als snel naar een fantastisch orgasme. Charlotte vond het oneerlijk dat wij al hadden mogen genieten en zij nog niet. Vera en ik konden ons daar wel in vinden en begonnen mijn geile stiefzus te bevredigen. Vera focuste zich op haar strakke kale kutje terwijl ik de borsten van m’n eigen stiefzus streelde, likte en zachtjes in der tepels beet. Na een kwartier kwam ook Charlotte hijgend en kreunend stotend klaar. Charlotte liet zich vallen en lag te genieten van de heerlijke middag. De film was ondertussen afgelopen.

We besloten de middag verder boven voort te zetten. We gingen met z’n drieën naar de kamer van mijn stiefzus. Ik liep voorop en hoorde de geile meiden op de achtergrond smoezen. Op Charlotte haar slaapkamer aangekomen liet ik me op haar king-size bed vallen. De meiden liepen samen naar de grote walk-in closet van Charlotte toe en kwamen beide terug ik een prachtig lingerie setje. Voor Vera was het boven stukje eigenlijk veel te klein waardoor haar borsten er uit puilde. Ik keek m’n ogen uit en mijn pik groeide weer naar top grote.

Charlotte had muziek aangezet waarop de beide dames een striptease act begonnen ze kleden elkaar uit en ik hield het niet meer van geilheid. Opnieuw volledig naakt lieten de dames zicht naast me op bed vallen. Vera ging boven op me zitten en riep neuk me! Neuk me zo hard als je kan. Dit hoefde ze geen 2 keer te zeggen en ik draaide der om en ze hielp m’n penis naar binnen. Ik stootte Vera zo hard als ik kon en ze kreunde luit. Na een aantal verschillende standjes kwam Vera schokkend klaar. Ze ging naast me liggen en streelde zich zelf nog wat na. Ondertussen was Charlotte begonnen met mij te pijpen. Al snel wekte de geile meid zichzelf naar boven ging met der kutje boven m’n pik hangen. Ze zakte naar beneden en bereed me als een echte amazone. Steeds sneller en sneller werd mijn pik bereden door m’n stiefzus. Ik hield het niet meer en kwam klaar. Ik spoot mijn warme zaad in Charlotte haar kutje en dit was voor haar zo een fijn gevoel dat ook zij klaar kwam. Met z’n drieën genoten we nog even na zoende we nog en besloten we te gaan douchen. Na het douchen besloot Vera naar huis te fietsen en gingen Charlotte en ik koken. Zo een middag na een hevige dag school zou ik elke dag wel willen.


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Ysiad (41)

gelezen

Meer...

LieveLisanne (51)

gelezen

Meer...

LeenMar83 (33)

gelezen

Meer...

Likje ehh liekje (20)

gelezen

Meer...

wiebelstaartje (38)

gelezen

Meer...

BellaSmokey (26)

gelezen

Meer...

LoesjeZoekt (26)

gelezen

Meer...

GeileJessZ (30)

gelezen

Meer...

DateLea (27)

gelezen

Meer...

eefje90 (27)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(20)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “De fietstocht van mijn dromen!”