Zalig geneukt door de oude opa van m’n vriendin

21sep - door Fieke - 11 - Over Tieners (18+)

Voor alle mensen die graag sex verhalen lezen, nu eens een verhaal, van een jonge meid die valt op Opa types, ja net zoals al mannen geilen op Oma’s, gebeurt het andersom ook.
Ik, Ilse heb een vriendin, waar ik vaak ben, bij hun thuis is alles mogelijk, haar ouders lopen vaak naakt door het huis, maar wat mij het meest op wind, is haar oude Opa, Opa Jan, nog een krasse baas van naar ik schat zeker 75 jaar. Dit is hem absoluut niet aan te zien, want de ouwe Heer ziet eruit als om en nabij de pensioen leeftijd zo’n jaartje of 65, pakweg. Hij verzorgt zich goed en is als zoveel mannen best wel een ijdeltuit, die menig uur voor de spiegel doorbrengt. Nu begrijpen jullie waarom ik zo graag bij die familie ben, om Opa Jan, natuurlijk.

Het is hoogzomer en we zitten ’s morgens met z’n allen, naakt te ontbijten. Nou dan voel ik me al nat worden, want de vader van Els, m’n vriendin, Peter is net als zijn vader ook nog een spetter wel wat jonger natuurlijk, maar hij heeft dezelfde trekjes als Opa Jan, een ijdeltuit. Wat ik toen nog niet wist, was dat die vader ook op jonge meiden geilde en als hij in huis langs me loopt me altijd aan moet raken, eerst tegen m’n arm stoten, het gaat steeds verder tot hij me opeens bij m’n tietjes pakt en me vol op m’n mondje kust, ik had het niet meer zo geil werd ik en als hij merkt dat ik het fijn vind, drukt hij z’n piemel hard tegen m’n buik en streelt m’n borstjes. Ik kwam ter plekke klaar en Peter loopt gewoon verder of er niks is gebeurt, Maar ik zat aan de ontbijttafel met de naakte familie. Peter moet altijd naast mij zitten en friemelt wat over m’n bovenbeen, als zijn vrouw opmerkt, “Waar zal die ouwe, zitten, zijn koffie staat koud te worden”, “Zal ik even kijken of hij nog slaapt?” en ik loop naar de zolderkamer waar Opa’s domicilie is, echt zo’n ouwe mensen vertrek, het stinkt er altijd naar zweet en pis, maar als je geil bent ruik je niks van dit alles. Ik klop op z’n deur en tref nog een slapende Opa Jan aan. Door dat gefriemel net aan de keukentafel, ben ik zo geil als boter en m’n kutje is drijfnat. Daar het toch al naar pis ruikt, ga ik voor hem staan en als hij ademhaalt, valt zijn mond steeds open. En ik ga zo staan dat m’n plassertje boven Opa’s mond zit en als z’n mond openvalt, laat ik wat druppels urine in z’n mond lopen. Hij likt alleen met z’n tong over z’n lippen en snurkt rustig door, telkens laat ik wat meer plas in z’n mond lopen en op het laatst, zet ik de sluis open en urineer de ouwe baas in z’n mond, die verschrikt opkijkt als hij een bloot kutje ziet, waar de plas nog uit drupt. Nou toen was hij ineens écht wakker. Pakt m’n hand beet en trekt me zo tegen z’n mond aan en begint me heerlijk te likken, Het duurde niet lang of het geil liep hem langs z’n wangen. “Kom, Ilse, voor ze je gaan zoeken” en hij slaat zijn dekbed weg en daar ligt een naakte, nog mooie ouwe man met een snikkel, zó hard, dat ik er zo op zou willen kruipen. Ik kruip naast hem en neem het mooie harde ding in m’n mondje en ik pijp hem, nogal wild, ik voel hem tot diep in m’n strot en dan loopt zijn zaad m’n keel in. Kokhalzend, slik ik het door. Hij, blijft liggen zo hij ligt en trekt me nu op zijn naakt gespierde body en ik voel zijn stamper bezit van m’n vagina nemen en hij neukt me zoals ik nog nooit heb beleefd, forse halen afgewisseld door korte stootjes en weer komt de krasse knar klaar maar nu diep in m’n kut. “Oh, Opa, wat neukt U nog lekker, dat vonden de dames vroeger ook wel zeker?”. “Ja, schat, Opa was gewild bij het vrouwvolk, maar laten we nu maar opschieten, voor Peter, je ook een neukbeurt wilt geven, hij heeft me dat wel eens verteld, dat hij stapel op je is, dus kijk maar uit. “Uitkijken, ja wanneer het zal gebeuren” en dat was al vrij snel. Maar dat lezen jullie dan in deel twee.
Fieke

Goed verhaal?(39)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

11 gedachten over “Zalig geneukt door de oude opa van m’n vriendin”

  1. Herstel; niet ALLE mannen vallen op oma’s. Ik bijvoorbeeld niet. Doe mij maar een lekker sletje van een jaartje of 25/30 die nog strak in haar vel zit en niet zo’n oud, gerimpeld wijf, die ook nog eens naar pis ruikt…

    1. Ook heerlijk zo’n 25 jarige, maar ik prefereer een naar pis ruikend kitje, maar goed dat wel niet allemaal het zelfde zijn, anders zaten die altijd droog.

  2. Echt weer zo’n geil Fieke verhaal, nou ik val ook op oudere mannen maar niet zo oud als in het verhaal, maar ik heb het met een vinger in mijn kitje zitten lezen

    1. Mieke, ik ben ook een opa maar met jou zou ik me best vermaken, lekkere geile, slettebak als ik je reacties lees onder sommige FIEKE verhalen lust jij er wel pap van

    1. Ja Franka een ouwe Opa in je vrome kutje dat zie jij ook wel zitten ik ken je niet maar ik zou mijn snikkel ook wel eens in je geile poesje en in je kontje willen proppen. KUSJES overal op je lichaam.ALEX.

  3. Ja Franka een ouwe Opa in je vrome kutje dat zie jij ook wel zitten ik ken je niet maar ik zou mijn snikkel ook wel eens in je geile poesje en in je kontje willen proppen. KUSJES overal op je lichaam.ALEX.