Verkeersles

9mrt - door janturbo - 1 - Over Homo

Laatste lesuur van de dag! Verkeersles, met aan de hand van dia-vertoon in de verduisterde eetzaal van de school.
Iedereen had zich een plaatsje gezocht rond de eettafels waarvandaan je de dia-vertoning goed kon volgen, min of meer allemaal wat bij mekaar.
Naast mij had ik een jongen zitten waar ik eigenlijk nooit veel contact mee had, trouwens met niemand in de klas omdat ik al een paar keer betrapt was door schoolgenoten op het toilet van school terwijl ik zat te masturberen en ze dat maar raar vonden en al helemaal toen ze zagen onder de spleet van de deur dat we met tweeen in één hokje zaten. Ik was naakt geweest en had een jongen van de hogere klas gepijpt ons niet bewust van het feit dat er een hoofd verschenen was boven de spleet van de wand en keek wat we aan het doen waren! Nuja, niks aan de hand in feite, de jongen had zijn stijve met ruwe schokken in mijn mond over en weer gehaald en ik had erg hard gezogen en plots voelde ik zijn sperma vanachter in mijn keel vliegen en ik maar slikken en slikken! Die spion had dat natuurlijk wat gaan rondvertellen en ik had vlug de naam van viezerik en homo en werd nogal gemeden door mijn klasgenoten.
Nu hier in het verduisterde lokaal zat ik de les aandachtig te volgen, verkeer boeide mij mateloos en ik wou later dan ook chauffeur worden, leek mij een leuke job.
Dia na Dia, uitleg na uitleg volgde.
Ik was wat onderuitgezakt gaan zitten en had mijn rechterhand gedachteloos langs boven in mijn broek gestoken en speelde intussen wat met mijn piemel zoals ik wel meer deed, voelen, knijpen, vinger rond mijn pisgaatje enz…tot ik langzaam een stijve lul begon te krijgen en ik almaar heter werd.
Ik had hem vandaag al wel vijf keer afgetrokken maar kreeg toch weer zin.
Gauw even rond gekeken in het duister maar niemand had wat in de gaten, ook mijn buurman niet omdat alles nogal afgeschermd werd door de tafel.
Zou ik het aandurven om hem onder tafel uit mijn broek te halen en voorzichtig af te trekken??? Misschien kon ik met wat geluk mijn broek nog tot op mijn schoenen laten zakken en in mijn blote reet de les volgen,het leek mij erg gewaagd en vooral geil, ik masturberen en de anderen opletten.
Waarom ook niet, ik deed het vaak in de klas ook, ik zat daar toch helemaal achteraan en niemand kon wat zien door de schriftenbak die onder het tafelblad hing, schriften kwamen er in die bak niet in, alleen mijn ballen, stijve lul en een dot sperma welke ik dan nog meestal zelf op likte door er mijn vingers in te dopen.
Voorzichtig knoopte ik mijn broek en gulp open en haalde onder tafel mijn stijve lul uit mijn slip, gelijk kwam er een geur van sperma en geil mee naar boven van mijn vorige masturbeersessie’s.
Mijn buurjongen schuifelde zijn stoel iets korter naar mij toe en vroeg fluisterend wat ik daar aan het doen was??
Plots een vermanend:”Jan en Gert, stil zijn en opletten in de les, nooit van gehoord??”
We waren plots stilletjes!! Ik zat daar met mijn lul uit mijn broek, een nieuwsgierige buurman en een meester die af en toe een blik op ons wierp.
Voorzichtig, en zonder gerucht schoof Gert nog wat dichterbij. Stil en braaf zaten we daar nu naast mekaar op een halve meter afstand. Gert terug, nog stiller fluisterend” wat ben je aan het doen, heb jij je plasser uit je broek?”
“Ja”: fluisterde ik terug.
“Mag ik er eens aan komen?” vroeg Gert bijna onhoorbaar.” Ik heb er al veel over gehoord maar durfde je het niet te vragen,waar is hij juist, ik zie niet veel!!!”
Voorzichtig draaide ik mijn kloppende blote stijve lul richting Gert en plots voelde ik zijn vingers mijn onbesneden eikel beroeren en ik werd nog geiler en geiler. Van spanning begon Gert wat te beven, ik nam zijn hand beet en begon mijn stijve voorzichtig met ons beider handen af te trekken ondertussen de meester in het oog houdend.
“Mag ik eens proeven??” en gelijk bukte hij zich en likte met zijn tong over mijn eikel.
“Goh dat proeft zoutig, zowat.” fluisterde hij.
Ondertussen was mijn rechterhand al richting zijn kruis gegaan waar toch ook een ferme bobbel te voelen was, ik probeerde zijn rits open te maken maar vreemd genoeg liet hij dat niet toe, duwde mijn hand van zijn kruis en ging netjes rechtop zitten!!
“En dan nu de laatste situatie in het verkeer voor vandaag”: galmde de stem van de meester.
Gauw mijn penis weer in mijn broek gestoken, knoopjes dicht en toen was de les ook bijna om, tegen het einde van de les had ik nog wel een vuurrood hoofd maar zou er geen bobbel in mijn broek meer te zien zijn, heet was ik nog wel genoeg want ik was niet klaar gekomen, dat zou ik in de bosjes op weg naar huis fietsend dan wel goedmaken
Gert en ik stonden gelijk op en gingen met de andere jongens naar buiten, ik met een rood hoofd en het deed mij plezier om te zien dat Gert toch ook rode wangen had. Gauw verwijderde hij zich van mij als was ik melaats.
Ik haalde mijn fiets van de stalling en reed richting huis tot het bos en de bosjes en daar kon ik eindelijk mijn sperma kwijt, naakt, trekkend aan mijn jonge stijve lul spoot ik mijn heet sperma schokkend in de natuur.
Maar van die volgende dag af, was het net of Gert aan me kleefde, hij volgde mij bijna overal wat soms ook vervelend was,toch als ik met een ander seks wou Ik beleefde vaak seks met hem, ook in de schoolbank! Van toen af was hij helemaal anders geworden en soms nog heter en geiler dan ik!
Dat is dan weer voor een volgend verhaal.

Goed verhaal?(17)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Verkeersles”