Verkeershufters

9sep - door Liesanne - 2 - Over Overige

Het was een broeierige ochtend in augustus. Al een paar dagen was het tropisch warm geweest en aan deze ochtend te voelen zou dat vandaag niet anders worden. ‘S nachts is het ook niet koeler als 18 graden geworden waardoor ik slecht geslapen heb en pas rond half 5 in slaap ben gevallen. Ik word wakker van een whatsapp van m’n zus. “Waar blijf je nou? Wij zijn al op het strand hoor.”
Shit, ik heb me verslapen. Snel spring ik m’n bed uit en spring onder de douche en poets m’n tanden. Een luchtig strandjurkje is voldoende vandaag. Ik haast me naar beneden en zoek m’n sleutels in de keukenla. Weer een appje van m’n zus: “ wij hebben een plekje bij pier 15. Laat je het weten als je er bent? Schiet wel een beetje op want het begint al lastig te worden een parkeerplekje te vinden.” Ik antwoord dat ik onderweg ben. Waar is die autosleutel nou? Hebbes… Ik pak m’n tas en ren de deur uit. Eenmaal in de auto onderweg bedenk ik dat ik m’n telefoon op het aanrecht heb laten liggen…. Dat wordt dan maar zoeken tussen de mensen op het strand naar m’n zus maar ik ga niet weer omdraaien om naar huis te gaan.
Al snel voeg ik in op de snelweg. Jeetje, dat ging onhandig van me. Ik had dat bestelbusje helemaal niet gezien. Hij zat precies in m’n dode hoek. Gelukkig ging alles goed. Met het raampje open maak ik een verontschuldigend gebaar naar de chauffeur van het busje. Maar als reactie wordt er een paar keer nijdig op de claxon gedrukt. Zo snel mogelijk maak ik vrij baan voor hem zodat hij me kan passeren maar dat doet hij niet. Hij begint te bumperkleven en met z’n groot licht te flitsen….
wat is dit voor idioot, is hij niet goed ofzo? Ik heb toch m’n verontschuldiging geuit? In een opwelling steek ik m’n hand uit het raam en steek m’n middelvinger op. Direct heb ik spijt van deze actie. De chauffeur begint nog meer te duwen en ik word steeds meer naar de vluchtstrook gedwongen. Gelukkig is daar verderop een afrit waardoor ik kan ontsnappen aan deze gek. Trillend duw ik m’n voet op het gas en rij snel via de vluchtstrook de afrit op. Helaas ben ik niet de enige. Het busje komt met hoge snelheid achter me aan. Hij geeft me een tikje links achter en ik begin te slingeren. Snel stuur ik naar rechts een industrieterrein op. Het is verlaten en weet dat dit geen goed vooruitzicht heeft. Bevend zoek ik met m’n rechterhand naar m’n mobiel om hulp te bellen. En dan bedenk ik me dat ik hem thuis heb laten liggen…..
Met tranen in m’n ogen zie ik dat ik een doodlopende weg ben ingeslagen. Ik rij op een bomenpartij af en kan niets anders doen dan remmen…

Het busje parkeert vlak achter me zodat ik geen kant meer op kan. In m’n achteruitkijkspiegel zie ik de portier open gaan. Een grote potige vent stapt uit. Hij heeft een verschoten spijkerbroek aan en z’n shirt spant zich om z’n gespierde torso. Een grote tatoeage siert z’n biceps. Hij loopt richting mijn portier. Snel druk ik de knop van m’n deurvergrendeling in. Te laat realiseer ik me dat mijn raam nog open staat. Een grote hand reikt naar binnen en trekt de deurhendel open. Met een stevige greep rond m’n bovenarm word ik uit de auto gesleurd.

De man grijpt me bij m’n polsen en met 1 hand houd hij mijn beide handen boven m’n hoofd. Met z’n andere hand pakt hij m’n kin vast.
“Wie denk je godverdomme wel niet dat je bent, de koningin ofzo?” Begint hij z’n razernij. Ik voel m’n knieën knikken en schud heftig m’n hoofd. Z’n hand verplaatst zich van m’n kin naar mijn haar en met een soepele beweging trekt hij m’n hoofd naar achter zodat ik gedwongen ben hem in de ogen te kijken. Hij kijkt boos naar me maar ik zie zijn blik veranderen. Op dat moment wordt de passagiersportier opengetrokken en komt zijn collega de bus uit gewandeld, die een mogelijk nog imposantere verschijning is. Heel even denk ik dat hij me komt helpen maar nadat ik 1 blik op hem heb geworpen, weet ik dat dit ijdele hoop is. En dat niet alleen. Het is niet te missen. Ik zie een reusachtige bobbel in zijn broek zitten.

De collega komt met grote passen dichterbij. Ik kijk wild om me heen op zoek naar een vluchtroute maar ik word door sterke handen vastgehouden. “Als je nederig je excuses aanbiedt, kunnen we best aangenaam zijn.” zegt de collega. Ik kijk naar zijn chocoladebruine gezicht met wellustige ogen. En ik besef dat ik maar het beste kan gaan meewerken met wat ze dan ook van plan zijn.

“Het spijt me ontzettend.” Zeg ik met bevende stem. “Ik zal voortaan beter opletten.”
De man die m’n handen vasthoud laat ze los maar houd mijn haren nog stevig vast.
“Wat denk jij, Jamar. Is dit een voldoende verontschuldiging?”

Jamar z’n bruine hand steekt af terwijl zijn hand langs m’n bovenbenen gaat. Met een stevige ruk wordt mijn slipje van m’n lijf gerukt. Dit is voor de man die mijn haar vast heeft een startsein om m’n borsten te betasten. Mijn strandjurkje heeft weinig verhullends en na een paar keer een draai aan mijn tepels, komen ze hard prikkelend door de dunne stof van m’n jurkje zetten. Tot mijn verwondering voel ik dat niet alleen mijn tepels hierop reageren maar dat mijn kutje ook begint te tintelen.

Het lijkt wel of Jamar het aan m’n gezicht ziet. Met een behendige greep zit hij met 2 vingers in mijn kut. Hij grijnst breed als hij merkt dat ik hier wel geil van word. Terwijl hij met zijn vingers m’n clitoris bewerkt, begint het geile vocht uit m’n kutje te lopen. Ik kan er niets aan doen maar deze man weet precies wat hij doet. Opeens stopt hij terwijl ik mijn best moet doen niet klaar te komen. Ik word nu hardhandig omgedraaid. Ik voel een warme, dikke en tot mijn schrik, gigantische lul langs m’n billen glijden. Het is al behoorlijk nat en glibberig tussen m’n benen dus zijn kloppende eikel heeft niet veel weerstand. Met een ruwe stoot voel ik zijn enorme lul naar binnen glijden. De eerste paar stoten doen me pijn maar de pijn gaat al snel over in genot. Met harde diepe stoten voel ik zijn pik in me gaan, steeds weer opnieuw.
Ik word op mijn knieën gewerkt en voor ik door heb wat er allemaal gebeurt, doemt er een reusachtige zwarte lul voor me op. Gewillig doe ik mijn mond open. Met behendige slagen word ik nu in mijn mond en keel geneukt. Ondertussen wordt mijn kutje flink aangepakt vanachteren. Ik kreun van genot. “Deze vuile slet geniet er echt van.” Hoor ik Jamar zeggen. Ik voel dat de man die mijn kut neukt naar voren komt leunen. Zijn warme adem in mijn oor. “Een middelvinger naar mij opsteken…. ik zal je een middelvinger laten voelen.”
Mijn billen worden iets uit elkaar geduwd en ik voel dat er op mijn sterretje wordt gespuugd. Langzaam voel ik een grote middelvinger in mijn kontje gaan terwijl ik nog altijd in mijn mond en kut geneukt word. Dit is zo geil dat ik me niet langer kan ophouden. Ik viel mijn kutje samen trekken om de enorme knots die mij gevuld heeft. Met een paar diepe stoten, een lul in mijn mond en een middelvinger in mijn kont, kom ik klaar zoals ik dat nog nooit eerder heb gedaan. Het geile vocht loopt langs mijn benen. Een paar stoten en ik voel het zaad aan beide kanten eruit komen. Ik voel het zaad in mijn gezicht en langs m’n rug over mijn billen lopen.
De mannen komen overeind. Ik voel me gebruikt maar ook ontzettend compleet bevredigd. “En wat zeg je dan?” Vraagt Jamar…..
“Dank jullie wel…” zeg ik met beverige stem.
De mannen vegen hun pik af aan mijn strandjurkje en stappen in hun busje en rijden weg…..

Goed verhaal?(47)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Verkeershufters”