Mijn vaste adres bij mijn meesteres Valencia

3mrt - door Bram - 1 - Over SM

Het was weer vrijdag. eindelijk mocht ik weer mijn zuurverdiende geld naar meesteres Valencia brengen om mij lekker te laten verwennen.Ik stond voor haar deur, en ze deed open in slechts gekleed in alleen een badjas. kom binnen sletje beveelde ze me, en volg me mee de trap op. Ik gehoorzaamde. Bovenin op de zolder was haar uitgebreide sm kelder.

Kleedt je maar helemaal uit beveelde ze, en dat deed ik.
Zooo. nu op je knieën met je knieen op de grond en je ellebogen op het bed. goed zo, zo ja.
Ik voelde zachtjes bladeren tussen mijn billen en ze begon ermee te slaan op mijn kont en ballen. niet veel later begon het ontzettend te jeuken. het waren brandnetels, meesteres Valencia wreef het er goed in. Mijn armen op mijn rug vastgebonden, kon ik weinig beginnen, het prikte enorm.Toen begon ze me zachtjes te slaan met haar sweep. vind je dat lekker slaaf vroeg meesteres Valencia? Ja antwoorde ik, harder alstublieft, en dat deed ze op mijn kont en ballen, dat verlichte de jeuk voor heel even, mooi zo zei ze nu wat anders. ik ga je in je kont neuken met deze strap-on. wil je hem droog of met wat glijmiddel vroeg ze gemeen.met glijmiddel alstublieft meesteres valencia.. Okee, wat jij wil. ze pakte een klein potje en hield die onder mijn neus. ruik eens zei ze. dat is. dat is tijgerbalsem. heel goed zei ze en smeerde de strapon niet al te zuinig in met tijgerbalsem. Zo. bend over and spread your little hole for me, en dat deed ik en Valencia stopte hem er in een keer in en begon me hard te neuken. mijn hele poepertje stond in brand en het deed ontzettend zeer, maar Valencia had geen genade met mij. Na zo’n 5 min. trok ze hem eruit. Sooo, you liked that he? ! yes mistress.

now i’ve got one surprise for you. my daughter turns 18 today, and i make her a special promise. she may do 1 thing that really excites her by you. is dat okee with you? yes of course zei ik. ooo there she is, en ik hoorde haar voetstappen de trap opkomen, en daar stond ze in de deuropening. een prachtig mooi vol figuur net als haar moeder. he slaaf, ik ben Sandra en ik ga jou vandaag in je mond plassen zonder dat jij daar ook maar een druppel van knoeit. is dat duidelijk, vroeg ze net zo streng als haar moeder? Ja knikte ik. wat ja? meesteres Sandra is het voor jou! Ja meesteres Sandra. Goedzo, nou ga maar op je knieen zitten met je mond open. Ja zo ja. En Sandra liet haar rokje zakken. Goed neem mijn mossel in je mond. helemaal, ja goed. nou ben je er klaar voor? ik knikte. Fijn daar komt het, en niet knoeien! en Sandra liet haar goddelijke champagne in mijn mond lopen. gulzig slikte ik alles door. zonder te knoeien. het was wel veel maar ze smaakte zo lekker zoet. wat een genot. nou. wat zeg je dan vroeg Sandra. dankuwel meesteres Sandra. Goed Zo, jij viezerik! Volgende week gaan we nog n stapje verder, maar voor nu mag je gaan slaaf, tot volgende week.

Goed verhaal?(8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Mijn vaste adres bij mijn meesteres Valencia”