Vakantie op het ouderlijk huis passen (2)

30mei - door Eric N1900 - 1 - Over Tieners (18+)

wilde niet weten wat voor paar prachtige mooie spier naakte meiden heb gezien na het gewonnen potje van Pia en Sas was niet normaal de andere meiden wilde perse thuis douche en was een drietal meiden dat geen moeite mee had dat ik het bijzondere geluk mocht hebben om zelf ook onder de douche getrokken te worden door Sas en Pia.

had alles keurig netjes kaal en geschoren onder de gordel verklap je een ding dat Pia prachtige drie hoekje had staan tussen haar benen en wist van verhalen dat Sas kaal was en dat zo kaal als een biljartbal bij haar mooie kleine dichte poesje was echt nog een prachtig strak maagdelijke kutje bij haar Pia haar driehoekje was door de hitte en heerlijke wedstrijd met paar heerlijke druipend gat geworden.

Pia was vrijwel gelijk na de winnen straf bal totaal door het lint gegaan was haar eerste keer dat zij dit seizoen een strafbal nam en had totaal niet verwacht en gedacht dat zij deze keer de laatste bal mocht nemen was maar een oefenpotje voor de match van zondag a s

heb het toch gezegd dat ik belangrijk goal zou maken deze oefenpot, had nog wel een appeltje met deze mooie blonde stoot te schillen en had een verrassing voor haar omdat ze haar hockeystick voor deze wedstrijd in mijn ballen zetten was het 1-0 voor haar maar dat was maar een geleende actie van haar.

weet maar al te goed wat een spetterende tegenreactie voor deze heerlijke beauty in gedachten heb had een lekkere bekertje met ijs klaar staan in de kleedkamer voor haar stiekem net voor het einde verstopt in de hockeytas van mijn zus Sas en de meiden waren net klaar met douche en stonden nog in eva kostuum op de douchevloer in totaal drie meiden en ik wilde niet de jongen zijn die hun feestje zou verpesten dus had er geen moeite mee om mijn flinke harde erectie in volle glorie stijf staand te verbergen.

oooo weet je wel hoe gemeen jij ben knikker de volle bier glas met ijs over Pia haar paar prachtige borsten heen, zo die had je nog te goed van mij van de auto ritje met die stick tussen mijn ballen.

Pia kleurt wederom knalrood van de ondeugende actie en druk een paar laatste ijskoude klonten tegen haar mooie geschoren schaam streek aan laat mijn lul eens lekker het geile spleet van haar voelen en Sas pakt Pia beet dit is toch waar je van droomt.

jaaa onwijs heerlijke hard kreunt Pia en gilt het hele lege douche ruimte bij elkaar als ik hen zo puur natuur met vlugge en snelle stoot mijn volle dikke eikel naar binnen stuur bij dit prachtige buur meissie mmmmmm oooooooo gewoon niet normaal zo strak lipjes ik voel om mijn eikel heen sluiten.

zij weet echt niet wat haar overkomt terwijl ik paar tranen zie komen als ik tedere manier het laatste stuk naar binnen laat komen bij Pia met gesloten ogen ligt Pia op de behandeltafel van de eerste keer echt seks contact voor haar en mij is het tevens ook de eerste keer dat ik mooie en leuke blonde stoot mag vullen en volle vaart ga laten klaar komen hoop ik althans.

bij elke diepe stoot van mij komt er meer vocht mee naar buiten lopen bij Pia en voor mij een teken aan de wand dat er meer dan goed bezig ben en smeek haar te kijken, Pia opent haar prettige blauwe kijkers en zie een paar stralende kijkers mij aan kijken.

dit is zo onwijs lekker en geile manier van seks hebben met jou met een heerlijke Sas die haar oogjes goed de kost geeft hoe haar team medespeelster en beste vriendin door haar broer eerste keer echt geneukt wordt, Pia smeekt hem zo door te gaan en dat een eerste hoogtepunt zeer aanstaande is jaaaaa daar komt ze echt spuitende manier tot een ware waterval klaar.

zijn pik is door deze waterval kletsnat en door haar enorme heerlijke geile sappen kan hij ook zijn eerste keer zaad laten komen Pia weet echt niet wat haar overkomt als ik de volle vaart hele witte dikke sappen naar binnen pomp bij haar.

oooo zo heerlijke om eens een dikke witte volle sperma laag naar binnen te voelen gaan mmmm je kan het broertje spuit deze slet maar eens een keer helemaal onder Sas trek hem van haar af en de laatste paar volle stralen zaad komen volle vaart over de twee prachtige meiden heen Pia zit volle vaart helemaal onder de twee volle laatste dikke stralen.

onwijs heerlijke pik heb jij mannetje en reken maar als jij nog eens dit heerlijke seks moment mag gaan beleven met mij zegt Pia geen woorden voor nog beter dan in mijn stoutste dromen die vandaag werkelijk is geworden.

terwijl Sas haar kleine witte string wil geven, nee kan daar even nu niks hebben is zo lekker nat en heel erg gevoelig nog ben flink opgerekt daar van onder dat enorme ding had ik nooit gedacht dat jij daar in zou kunnen komen.

mmmm zo heerlijk om nu te kunnen zeggen dat ook mijn kutje lekker eens geen maagd meer is, nu jij nog Sas nee dat ga ik niet doen hoor mijn eigen zusje haar vliesje door prikken hoor zeg ik.

hoe het verder gaat lezen jullie snel

Goed verhaal?(11)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Vakantie op het ouderlijk huis passen (2)”