Tante Janny weer thuis

3jul - door Geert - 0 - Over Incest

Al ruim een week had de achttienjarige zowel van Hilda als tante Janny niets gehoord. En dat na het grandioze vakantie huisje verblijf in Drenthe. Tante Janny was zelf deze zondag niet eens in de kerk geweest. Was vermoeid, zei de moeder van de achttienjarige. Hilda ging wel ter kerke maar keek geen enkele keer zijn kant op. De ogen strak gericht op de dominee die het weer eens in zijn preek over de hoeveelheid zonde had die momenteel over ons uitgestrooid werd. Dat werd dus ’s avonds weer eens ouderwets handwerk. Wat op zichzelf natuurlijk ook niet onaangenaam was. Maar als hij aan die heerlijke avonden en nachten in dat huisje terugdacht dan ging zelfs in de kerk zijn piemel nog omhoog.

Hij zag het in zijn gedachten zo voor zich de beide vrouwen naakt op hun rug met de benen wijd. Prachtig die beide genotsingangen nat van geiligheid. Tante Janny neukend en dan weer in Hilda glijden. Hij kon maar niet besluiten in welke kut hij klaar zou komen tot plotseling het sperma uit zijn lul vloog. Tante Janny kreeg het meeste op haar buik maar Hilda slikte het op. Aan dat en nog veel meer zat de achttienjarige te denken. Maar nu terug in het dorp zagen ze hem niet eens staan. Hier zaten ze weer met hun houten koppen braaf te luisteren naar hun voorganger die hel en verdoemenis predikte over de losse zeden maar ondertussen zelf ook al zeven kinderen had. Hij wist het gat dus ook wel te vinden dacht de achttienjarige. Na de kerkdienst was hij voorbij het huis van tante Janny gelopen maar daar zat alles potdicht. Er bleef dus niets anders over als het nobele handwerk weer ter hand te nemen.

De volgende avond posteerde hij zich in de buurt van de woning van de ouderling met Hilda. Hij wist dat dat de kerkenraad elke maandag bijeen kwam en de ouderling daar een trouwe bezoeker was. Toen ze opendeed riep ze: wegwezen jij! Maar hij drukte haar achteruit en sloot de deur. Woedend was de achttienjarige op de wijze waarop ze hem genegeerd hadden. Woedend omdat hij zich daar in Drenthe suf geneukt had zowel op tante Janny en deze Hilda en beiden er geen genoeg van konden krijgen. Op je knieën verordonneerde hij en tegelijk hield hij zijn lul uit de broek. In je mond ermee en hij hield haar hoofd met beide handen vast toen hij haar neukte. De sperma vloog tot achter in haar keel toen hij klaarkwam. Nu niet meer dienend voor haar maar gewoon keihard gebruik makend van haar mond en keel had hij haar geneukt. In de gang bleef ze nog lange tijd, terwijl de sperma uit haar mond liep, languit op de grond liggen.

De volgende avond was tante Janny aan de beurt. Deze had de achttienjarige alles geleerd wat hij wist. Haar vijftigjarige behaarde kut was de eerste die zijn lul tot aan zijn ballen in zich had gehad. Ook had zijn tong vanaf de anus tot aan het begin van haar speet elk plekje beslikt. Zelf de binnenkant van al haar schaamlippen wist hij precies zoals ze proefden. Om nog maar niet te spreken van de binnenkant van de ingang waar hij met zijn tong en vingers heen en weer was geweest.

Toen op zijn langdurig gebel de deur eindelijk open ging onderging ze net als Hilda de gevolgen van hun afstandelijke houding. De achttienjarige smeet haar voorover op een tafeltje deed haar rok naar boven en slip naar beneden. Daar lag tante Janny met haar blote kont. Hij trok haar benen uit elkaar zodat ook de kut goed zichtbaar was. Zonder voorwerk ging zijn jonge achttienjarige lul in een keer voorbij haar kringspier en verdween in zijn geheel in haar kont. Stil bleef ze leggen tot hij klaar was en zijn zaad een flink stuk in haar spoot. Het moest ver zijn want ze voelde zijn ballen tegen haar clitoris aan. En nu eruit, zei tante Janny. Hilda en ik willen je pas donderdagavond hier hebben.

Toen de achttienjarige vertrokken was belde tante Janny met Hilda. Het is mij ook gelukt hem dierlijk neukend te krijgen, zei ze. Maar donderdagavond zijn wij weer aan de beurt. Om te beginnen wil ik hem neuken en daarna jij. Ik vind alles goed, zei Hilda maar volgende week wil ik weer dat hij hier binnen dringt en mij neemt. Ik ben de hele dag al geil als ik eraan denk wat me gisteren overkomen is.

Goed verhaal?(26)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.