Tante Janny op vakantie

3jul - door Geert - 0 - Over Incest

Je kunt het niet weigeren zei z`n moeder. Tante Janny biedt aan dat je zusje de eerste week bij haar is in haar vakantiehuisje in Drenthe. Je vader brengt haar en jij kunt de tweede week bij haar in Drenthe zijn als je vader je zusje weer ophaalt. Ze durft nog niet alleen in de vreemde te zijn.

Zijn hart sloeg op dat moment over. Hij dacht aan de middagen na de kerkdiensten waarin Tante Janny hem alles geleerd had wat in zijn stoutste aftrekkerijdromen nog niet voorbij was gekomen. Nou ja, zei hij, als het dan moet dan zal ik mij er wel voor opofferen. Visioenen kwamen in zijn hoofd voorbij. Snel verdween hij naar het toilet waar hij zich heerlijk aftrok.

Het was een lange week voordat zijn vader hem bracht in het fraaie gehuurde zomerhuisje in het verre Drenthe. Eindelijk waren de oude heer en zijn zusje vertrokken. Zwijgend zaten ze beiden in de kamer zonder wat te zeggen. Hoe lang is het geleden dat je klaar gekomen bent? vroeg Tante Janny. Gisteravond, zei hij beteuterd. En met een meisje? Nee nog nooit. Met u alleen. Goed, zei ze, we doen of we een pas getrouwd echtpaar zijn deze week. Dat betekent dat we te pas en te onpas gebruik mogen maken van elkaars lichaam. Kun je je daarin vinden? vroeg ze. Hij knikte met een droge keel.

Kom, zei ze, ik ga je douchen en dan zuig ik je klaar. In de douchdeur zat zijn Tante op een laag stoeltje en nam zijn behoorlijke stijve lul in haar mond terwijl hij naakt voor haar stond. Het spoot er uit toen ze zijn ballen in haar hand nam. We gaan naar bed, zei ze. Ik begin ook geil te worden. Naakt lagen ze daar. Hij kon zijn ogen niet van haar afhouden en bekeek of het voor het eerst was haar heerlijke 50-jarige borsten. Ik wil je kut zien, zei hij. Ze gooide haar dijen uit elkaar en liet hem vol tussen haar benen kijken. En daar zag hij weer die heerlijke behaarde kut met de schaamlippen roze gekleurd en reeds vochtig van de te verwachten lul van hem die alweer steigerde.

Stop hem erin jongen, zei Tante, en neuk mij tot ik klaarkom. Het duurde deze keer ruim een kwartier. Hij beheerste zich om Tante te bedienen. Ruim een kwartier ging zijn lul heen en weer door de inmiddels kletsnatte kut van haar. Hou vol jongen, zei ze, doorpompen. Ram je jonge 18-jarige lul in mij. Toen drukte ze haar onderlichaam naar boven en kwam schreeuwend klaar…Eraf, zei ze, en slik mij nog een keer klaar. En met zijn volle tong ging hij in haar kut naar binnen terwijl zij zelf haar clitoris bewerkte. Nogmaals kwam ze schokkend met haar onderlijf omhoog klaar.

Tante Janny was een goede kokkin. Om elf uur ’s avonds zei ze. Ik word weer een beetje geil. Zullen we op bed gaan? De 18 jarige zat al enige tijd met een lul waarin het bloed alweer inliep. Bij het zien van zijn naakte Tante stond zijn lul snel weer op 45 graden. Kom, zei ze, ik ga je ballen eens een voor een in mijn mond nemen. Als je later trouwt kun je hier aan denken dat ik ze beiden in mijn mond heb gehad en er heerlijk op heb gezogen. Met zijn onderlijf boven haar zodat zijn ballen in haar mond vielen was dit voor hem een heerlijk gevoel. Ook ging Tante voorzichtig met haar natte vinger bij zijn anus langs wat het gevoel in zijn ballen en lul nog verstevigde. Hij spoot zich leeg over haar buik en schaamhaar. Hij kon het niet meer tegenhouden omdat ze haar vinger in zijn anus stak. Tante Janny wilde nog een keer gebeft worden waarbij ze hem leerde met zijn vinger haar G-spot bovenin te beroeren. Een heerlijk gevoel gaf dat met zijn vinger in haar kut. Ook Tante Janny kreunde het uit. Vooral toen hij zijn vinger strak naar voren trok. Uitgeput vielen ze beiden in slaap en het was nog maar de eerste dag.

De volgende morgen werd hij wakker met een enorme stijve lul naast tante. Dat had mijn man vroeger ook, zei Tante Janny. Daar kunnen we gebruik van maken. Op mij en neuken en net zo lang dat hij vanzelf weer slap wordt en eruit glijdt. En zo neukte de 18 jarige zijn Tante op het moment dat in hun dorp de dominee zijn zegen over de gemeente uitsprak. En beide lichamen van Tante en de 18 jarige kwamen in een innige omstrengeling beiden die dag voor de eerste keer klaar. En de week was nog lang……..

Goed verhaal?(8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.