Tante Janny (2)

3jul - door Geert - 0 - Over Incest

In de wolken was ik. Achttien jaar oud en de enorme ervaring zondagmiddag naar de kerkdienst steeg me bijna naar mijn hoofd. Onder het eten keek ik mijn vader aan en dacht wat jij met mijn moeder doet doe ik met jou zuster. Zijn zuster die enkele jaren geleden weduwe was geworden en tegen de vijftig liep. Wat heb je een rood gezicht jongen zij mijn moeder. Je bent toch niet koortsig. Ik heb hard gelopen moeder om op tijd voor het eten thuis te zijn. Zijn moeder die nooit veel zei maar des te meer begreep. Zij zette niet voor niets een rol keukenpapier op zijn slaapkamer. Voor het ophoesten, zoals ze zei. Op bed kon hij het nog niet geloven wat hem overkomen was. Ondanks dat hij middags een aantal zaadlozingen had gehad stond zijn lul in een ogenblik weer overeind. De hormonen gierden door zijn jonge 18-jarig lijf. Met een paar trekken was hij weer klaar. Hij kon maar ternauwernood zijn zaad opvangen wat alweer behoorlijk aan volume was toegenomen.

De volgende dag na school liep hij quasi onverschillig bij tante Janny langs om te vragen of de lamp nog steeds brandde. Tante Janny deed net of er niets gebeurt was en zei: het is niet de bedoeling dat je hier te pas en te onpas maar binnen valt. Als ik je denk nodig te hebben dan vraag ik wel aan je moeder of jij me even helpen kan. Teleurgesteld droop hij af. In zijn gedachten kwam het idee naar voren dat hij de afgelopen zondag in zijn hersens dit prachtige en schitterende avontuur gefantaseerd had. Het aftrekken kon weer beginnen en vlotte nog veel beter als hij aan zijn belevenissen met tante Janny dacht.

Zondag in de kerk keurde tante Janny hem geen blik waardig. Ook bij de tweede dienst zat ze vroom en stoïcijns voor haar uit te staren. Het kon ook niet anders want de dominee had het over zondaars die beslist niet in de hemel kwamen. Hijzelf trok zich dit verhaal ook nog al aan, maar thuis zei vader dat de dominee wel wat overdreef maar dat dat zijn werk was. Bovendien zei hij dat als niemand met een vrouw naar bed ging er snel geen mens meer op de wereld was. Dit ging moeder te ver en ze vermaande haar man over dergelijke wereldse gepraat.

De gedachten aan zijn avontuur met zijn tante bleven maar door zijn hoofd spoken. De keukenrol van zijn moeder moest halverwege de week al vernieuwd worden. De zondag daarop klopte zijn lid hard van spanning. Hij zag zijn moeder naar de eerste dienst met haar schoonzuster praten terwijl ze hem toewenkte. Vanmiddag naar de tweede dienst wil Janny graag dat je met haar meegaat voor een paar kleine karweitjes. Maak er geen groot werk van dat kan niet op zondag maar een paar kleine reparaties op zondag bij een alleenstaande weduwe is volgens mij geen probleem. Dat vindt tante Janny ook en die weet het nog beter dan ik.

Tien minuten duurde de gang naar het huis van tante Janny. Onderweg was zijn lul al gezwollen. In de gang van haar huis zonder haar jas uit te doen zakte ze op haar knieën en haalde zijn lul door zijn gulp naar buiten en begon hem te pijpen waarbij in no-time klaarkwam en ze zijn sperma volledig doorslikte. Ziezo, zei ze, dat ben je kwijt en nu kun je op een normale manier seks hebben en en bepaal ik wel wanneer je een lozing hebt. Kom, zei ze, we kleedden ons beiden in de reeds verwarmde slaapkamer uit en ik geef je eerst gelegenheid om mijn kut te bekijken en aan te voelen waarbij ik je zal vertellen wat lekker is en wat niet.

Bij deze 50-jarige vrouw leerde de 18-jarige precies waar het klitje zat en wat hij hier moest doen. Ook met zijn tong haar schaamlippen aflikken en in zijn mond nemen. Ook leerde hij met zijn volle tong de juiste ingang in haar kut te steken. Ondertussen stond zijn 18-jarige lul weer recht overeind. Kom, zei ze, en ging op haar rug met beide benen wijd liggen. Nu op me, en ze begeleidde zijn lul in haar walhalla. Ze hield hem vast aan zijn mooie jongenskont en neukte met hem zodat ze beiden klaarkwamen tot in hun tenen. Ze sloeg haar benen om hem heen en drukte toen hij klaar was hem stijf tegen haar aan. Je zaad zit nu diep in mij, fluisterde ze en dat voor de tweede keer in nauwelijks een kwartier.

Kom, zei ze, ik ga je nu wassen en ze nam hem mee naar haar badkamer en waste hem van top tot teen en besteedde veel aandacht aan zijn heerlijke zak met ballen en zijn lul die ze zorgvuldig waste waardoor er al weer bloed in liep. Kom, zei ze, we gaan weer op bed en ik wil dat je leert hoe je me geil krijgt met mijn borsten. Zuig maar aan mijn tepels zoals ik je dat bij je moeder vroeger heb zien doen. En dan voorzichtig kneden. In een ommezien stond zijn paal weer op 45 graden. Ga boven op me zitten en neuk me maar tussen mijn tieten. Ga maar heen en weer. Toen begon ze langzaam, terwijl hij haar tussen de borsten neukte, zijn anus met haar vinger te beroeren en liet ze langzaam haar vinger naar binnen glijden. Deze keer kwam de jongen schreeuwend klaar maar ze probeerde haar vinger in zijn anus te houden. Wat er nog over was aan sperma ging over haar gezicht. Uitgeput lag hij naast zijn naakte tante. De zuster van zijn vader. Maar hij had nu nog niet genoeg en vroeg tante Janny haar benen uit elkaar te doen en begon een voor een haar schaamlippen te beslikken en vervolgens haar anus.

Ze ging nu op haar knieën liggen en liet hem wijdbeens haar haar anus en kut uit slikken. En toen hij eindelijk weer voldoende bloed in zijn jonge lul had ging die rechtstreeks via haar anus bij tante Janny volledig naar binnen. Wat ben je laat jongen, zei zijn moeder thuis, was er zoveel te doen bij onze vrome tante Janny. Plaag hem niet, zei zijn vader. Door de dood van haar man is ze erg verbonden aan de kerk. Daar vindt ze haar troost. Zo is het maar net, zei de 18-jarige zoon, daarom wil ik haar ook altijd wel helpen.

Goed verhaal?(6)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.