Slipjes

4jan - door Ronald - 4 - Over Incest

Ben zit op zijn bed te staren naar de drie slipjes die voor hem op zijn bed liggen. Zijn broek ligt naast het bed op de grond net als zijn onderbroek, al vele jaren is hij helemaal gek van de gedragen slipjes van zijn stiefzusje en stiefmoeder. Ben is achttien jaar, hij is geen held in het versieren van meisjes. Op school heeft hij al een paar maal geprobeerd om iets te ondernemen met een meisje, iedere keer liep hij een blauwtje. Twee jaar geleden zag hij een gedragen slipje van Katrien, zijn stiefzusje, in de wasmand liggen. Katrien is twee jaar ouder dan Ben en ziet er erg mooi en vrouwelijk uit. Soms gaat zij in het weekend uit, dan maakt zij zich op. Op het moment dat zij klaar is en beneden komt voelt Ben de opwinding groeien in zijn lichaam. Het parfum en haar verschijning zijn vaak genoeg om hem klaar te komen in zijn broek. Zodra Katrien weg is gaat Ben meestal naar boven, de geur van zijn stiefzus hangt over de hele boven verdieping. Stiekem gaat hij dan de kamer van zijn stiefzus in en geniet er van alles wat van zijn stiefzus is, in de badkamer haalt hij dan een gedragen slipje, terug in zijn kamer kleed hij zich uit en vouwt het slipje, nadat hij er lang aan geroken heeft, rond zijn pik en trekt zichzelf af.

De slipjes voor hem zien er heerlijk uit, eentje is een string. Deze is van zijn stiefzus, een gewone slip van Katrien en een erg sexy slip van zijn stiefmoeder. Nog nooit heeft hij een slip van zijn stiefmoeder gezien die zo sexy was, het kruis is nog vochtig. Hij tilt het slipje op en drukt het onder zijn neus, de geur van zijn stiefmoeder en haar volwassen kut dringt diep in zijn neus. Zijn pik trilt hevig en als hij ernaar kijkt ziet hij dat er verschillende druppels op het slipje van zijn stiefzus zijn gevallen. Met het stringetje in zijn andere hand en de slip van zijn stiefmoeder afwisselend onder zijn neus voelt hij zijn ontlading groeien. Ben likt het kruisje van zijn stiefmoeders slipje en komt dan gelijk tot een daverend orgasme. Het zaad vliegt met dikke klodders uit zijn paal en valt op het slipje van zijn stiefzus en verder op zijn bed. Op dat moment kan hem niets schelen, genietend laat hij zijn orgasme weg trekken. Eindelijk is hij weer rustig en kijkt dan geschrokken naar het natte stringetje van zijn stiefzus. Hij bedenkt zich geen seconde en drukt het stringetje in zijn mond en zuigt er al zijn zaad en haar sappen uit. Dan loopt hij snel naar de badkamer en gooit de slipjes terug in de wasmand en wast zich.

Katrien glimlacht terwijl zij zich uitkleedt, als haar vingers langs het slipje glijden, kan zij zich niet inhouden en laat een klein straaltje urine in het slipje lopen. Het gevoel is zo hevig dat zij zich met moeite kan tegen houden om niet klaar te komen. Een jaar geleden kwam zij erachter dat ben haar slipjes gebruikte om zichzelf te verwennen. Haar stiefbroertje is een geen knappe jongen en ook is hij erg zenuwachtig in de buurt van een meisje, waarschijnlijk heeft hij nog nooit een echte vriendin gehad.

Een paar maanden geleden waren haar gedachten veranderd, eerst vond ze het smerig en raar dat Ben deze dingen deed. Nu vindt ze het spannend en ook erg leuk om hem steeds gekker te maken, gisteren vond ze in de wasmand een string waar vlekken in zaten die niet van haar waren. Heel even met haar neus dicht bij de string leerde haar dat het sperma vlekken waren, de afgelopen maanden was er een plan in haar gedachten opgekomen. Het plan leek zo goed tot zij tegelijk met haar string een sexy slip van haar stiefmoeder ontdekte met dezelfde vlekken erin. Ben vond niet alleen haar lingerie erg lekker maar ook die van haar stiefmoeder, in eerste instantie wilde zij het tegen haar stiefmoeder vertellen. Al vanaf hun vroege jeugd werd er in huis over alles gesproken, nog nooit was haar stiefmoeder een vraag uit de weg gegaan. Over de seksualiteit had zij hun ook alles verteld, stiefmoeder had gewoon verteld wat een vrouw lekker vond en wat een man lekker vond. Zij had het pijpen voorgedaan met een grote dildo die zij zelf gebruikte, aan Ben had zij laten zien hoe een man een vrouw kon opwinden met zijn vingers en mond. Katrien was haar stiefmoeder erg dankbaar voor het vertellen van zoveel dingen, haar verkering was alweer drie maanden uit. De jongen hield het met nog twee andere meisjes zonder dat die het van elkaar wisten. Toen Katrien laat in de avond thuis kwam vertelde haar stiefmoeder dat zij de jongen van haar had gezien in het winkelcentrum met een meisje waar hij heel close mee stond te tongen. Zonder verder erover na te denken had zij hem gebeld en het gelijk uit gemaakt, de jongen was niet meer langs geweest. als je verkering zo wordt uit gemaakt en het is niet waar dan ga je er voor, hij had zich niet meer laten horen wat Katrien haar vermoeden alleen maar bevestigde. Met haar natte slip loopt ze de badkamer in, op de kamer van Ben hoort ze muziek. Lachend laat ze het slipje in de wasmand glijden, haar oog valt op een slip van haar stiefmoeder. In het kruis zit een donkere plek, heeft zij hetzelfde gedaan?

Eva wandelt door het huis en is bezig met de schoonmaak, soms moet je als vrouw je huis eens verder schoonmaken. Fluitend en zingend is de beneden verdieping gedaan, boven moet ze nu nog twee kamers. Zij besluit om eerst de kamer van Katrien te doen, haar stiefdochter heeft de laatste tijd geen vriendje meer gehad. Na die waardeloze kerel van de laatste tijd is zij erg blij dat deze verkering weer uit is. Katrien is erg vrolijk de laatste tijd en Eva weet nog steeds niet waarom dat het zo is. twee weken geleden had zij in de wasmand een string van Katrien gevonden waar andere vlekken in zaten dan van de jonge vrouw. Gelijk dacht zij eraan dat Katrien misschien weer een vriendje had, op de één of andere manier kon zij zich dat niet voorstellen. Haar eigen ondergoed lag altijd onaangeraakt in de wasmand, toen zij nog eens had gekeken zag zij waarom. Haar ondergoed had niets sexy’s die van Katrien zag er heel opwindend uit. Een paar dagen later had zij diep uit haar lingerie verzameling een sexy slip gepakt, toen deze rond haar billen zat voelde zij een heerlijk gevoel door haar lichaam stralen. Het was alweer lang geleden dat Eva seks had gehad, haar man had geen zin meer en vreemd gaan zag zij niet zitten ondanks dat haar man het toestond. Vroeger droeg zij ook altijd opwindende lingerie, zodra haar kleren uit waren kon hij niet van haar afblijven tot zes jaar geleden. Van de één op de andere dag had hij geen zin meer, zijn pik die vroeger rechtop stond als zij haar benen liet zien, wilde niets meer. Wat Eva ook probeerde hij werd niet hard meer, na een aantal dokters bezoeken kwamen zij erachter dat hij een bepaalde ziekte had die ervoor zorgde dat hij geen opwinding meer voelde. Zo nu en dan verwende hij haar nog wel, vroeger was hij een meester met zijn mond en vingers. Ook daar had hij niet veel zin meer in, haar gedachte gaan even terug naar het begin van de relatie. Zodra ze even alleen waren verwende hij haar, hoeveel keren Eva klaar is gekomen op de vreemdste plekken is niet te tellen. Tijdens de gedachten had zij zichzelf verwend en binnen een paar seconden was ze hevig klaar gekomen in de slip. Geschrokken van zichzelf had ze het slipje uit getrokken, zonder er bij na te denken had ze hem in de wasmand gegooid. De volgende morgen wilde zij de was mee nemen toen haar oog op het slipje viel, ze raapte hem op en zag er vlekken in zitten. Ze bracht hem naar haar neus en wist gelijk dat het sperma vlekken waren, heel even werd ze boos en gelijk moest zij lachen. Ben was dus bezig met het bevuilen van de slipjes van Katrien en die van haar, in haar hoofd vlogen de gedachten heen en weer. Na een poosje wist zij wat zij moest doen, de jongen zou de tijd van zijn leven krijgen en misschien kon zij ook weer eens genieten van een man. De laatste keer dat zij Ben naakt had gezien was zij een beetje geschrokken van de grote van zijn paal, half stijf stond die recht vooruit en was groter dan die van haar man.

Eva opent de deur van haar stiefdochter en loopt naar binnen, op het bureau liggen verschillende papieren. Er ligt ook een schrift, ertussen zit een pen en uit nieuwsgierigheid opent Eva het schrift. Normaal leest zij nooit de spullen van haar stiefdochter, maar er hangt een heerlijke en opwindende sfeer in de kamer van Katrien. Glimlachend leest zij een aantal bladzijden, er wordt beschreven wat zij de dag heeft gedaan en hoe die is gegaan. Een paar bladzijden verder gaat het over thuis, ineens ziet Eva de naam van Ben staan. Snel gaat zij een stukje terug, als de naam van haar stiefzoon voor de eerste keer langskomt, gaat zij zitten en leest het stuk aandachtig.

“Vandaag miste ik weer een slipje in de wasmand, ik ben erg kwaad omdat het een heel mooie is. Dit is alweer de derde keer dat er eentje weg is. Vanavond ga ik op zoek, ik vermoed dat hij bij Ben in zijn kamer ligt. Eva is uit en Ben gaat dadelijk even naar een vriend, ik hoor hem het huis verlaten. Snel loop ik zijn kamer in maar kan de slipjes nergens vinden, teleurgesteld ga ik de badkamer in. De wasmand staat op de grond en bovenop liggen mijn slipjes, ik pak ze eruit en voel dat ze nat zijn. Na een kort onderzoek ruik ik dat er sperma in zit, mijn vermoeden is dus goed. Ben gebruikt mijn slipjes om in klaar te komen, ik was hier heel boos over maar vind het eigenlijk ook wel erg leuk. Ik ga rustig nadenken hoe ik hem kan betrappen en hem dan een straf zal geven. Dit gaat een leuke tijd worden, waarschijnlijk heb ik snel eindelijk weer eens een echte paal voor mij.”

Er volgen een paar bladzijden met minder interessante dingen, dan komt er weer een bladzijde met de naam van Ben erin. “Ik vond in de wasmand twee slipjes van mezelf en een heel sexy slipje van Eva. Alle drie de slipjes zijn door Ben gebruikt, in een string van mij zitten grote vlekken en in beide andere slipjes iets minder grote. Na een kort onderzoek weet ik dat Ben ze heeft gebruikt om klaar te komen. Het is wel raar dat Eva ook een heel geil uitziend slipje heeft gedragen, ik heb al heel lang niet meer gezien dat Eva die draagt. Zal zij ook weten wat Ben doet? Of is het omdat ze eindelijk weer zin krijgt en zich weer wil laten zien als een mooie en opwindende vrouw? Eva is nog steeds een heel mooie vrouw, soms gaan mijn gedachten wel eens naar een avondje op bed samen met haar. Deze gedachten hebben mij vroeger bang gemaakt maar nu weet ik dat ik gewoon bi ben. Je weet maar nooit misschien kan ik dat nog wel eens gebruiken.”

Eva doet het schrift dicht en kijkt met gemengde gevoelens door de kamer, in een soort trans staat zij op en gaat verder met de kamer van haar stiefdochter. Even later doet zij de kamer van Ben, nergens vind zij een slipje of iets in die richting. Het bed heeft een aantal vlekken waardoor Eva glimlachend weet dat haar stiefzoon zich regelmatig aftrekt tussen de lakens. De gevoelens zijn heel heftig in haar lichaam, niet alleen door de dingen die Ben doet, maar zeker over de bekentenis van Katrien. Vroeger heeft Eva ook verschillende malen seks gehad met een vriendin, zelfs in het begin van haar huwelijk deed zij het nog. Na de geboorte van Katrien is er nooit meer iets van gekomen. Zij dacht dat het weg was maar nu voelt ze een zalige warmte door haar lichaam gaan, deze bekentenis van Katrien zal haar leven drastisch veranderen. Ten eerste moet zij iets verzinnen voor Ben, daarna komt Katrien aan de beurt. Zij wil haar stiefdochter graag leren hoe het is om seks te hebben met een vrouw, zij moet het niet leren van een vreemde. Ben zal zijn eerste echte seks hebben met zijn stiefmoeder of zijn stiefzus, gemeen glimlachend loopt zij de kamer uit en ruimt haar schoonmaak spullen op. Die avond zal zij ze beide goed in de gaten houden zonder dat zij het merken.

Katrien is als eerste die dag thuis, zij geeft haar stiefmoeder een kus en merkt aan haar dat ze vrolijker is. Na een kort gesprek gaat Katrien naar haar kamer, het slipje wat zij draagt plakt aan haar kutje. Verschillende malen heeft zij er een paar druppels urine in laten lopen, op de terug weg naar huis was de opwinding zo hoog dat ze haar sappen in het slipje voelde lopen. Dit slipje legt zij straks bij het andere slipje in de wasmand, Ben heeft dan een slipje voor het uit kiezen. Over een kwartier zal Ben thuis komen, snel besluit Katrien om haar slipje uit te doen. Ze maakt haar broek los en schuift die samen met haar slipje van haar billen, haar vingers strelen langs haar natte kutje en als ze een vinger diep in haar duwt voelt ze een hevige opwinding. Met haar duim streelt ze over haar groeiende klitje, in een trans van genot hoort ze de stem van Ben. Dit is genoeg voor haar om tot een daverend orgasme te komen, even later heeft zij zich weer aangekleed en loopt met een heerlijk gevoel de badkamer in. Geschrokken ziet zij dat de wasmand bijna leeg is, er liggen een aantal kledingstukken in. Half onder een bloes ziet zij een slipje wat zij niet kent, Katrien haalt het uit de wasmand en ruikt gelijk de geur van haar stiefmoeder. Snel snuift ze de geur uit het slipje en denkt dat haar stiefmoeder klaar is gekomen in het slipje. Snel legt zij het terug samen met haar slipje, zodra Katrien in haar kamer is hoort zij Ben naar boven komen. Gelukkig heeft haar slaapkamer deur een ruitje, normaal heeft zij daar altijd iets voor hangen maar nu heeft zij er een kleine ruimte gemaakt. Staande op een krukje kijkt ze de gang in, de deur van Ben staat nog open. Dan komt de jonge man de slaapkamer uit en loopt de badkamer in, Katrien kan net niet zien wat hij er doet maar als hij naar buiten komt heeft hij in zijn hand de twee slipjes. Zijn broek is los en door de openstaande gulp komt zijn dikke paal naar buiten. Hijgend laat Katrien zich van het krukje glijden en maakt snel haar kleren los, met haar vingers streelt zij zichzelf binnen een paar minuten naar een ongekend orgasme.

In de badkamer ziet Ben de twee slipjes liggen, zonder aarzeling pakt hij ze en voelt zijn pik hard worden. Zijn broek zit te strak waardoor zijn pik zeer doet, snel rits hij hem open en haalt zijn grote en harde paal eruit. Het lijkt wel of hij iets hoort en snel loopt hij over de gang naar zijn kamer, leunend tegen de deur schuift hij zijn broek en slip van zijn billen. De natte slipjes legt hij rond zijn warme en kloppende paal en voor hij zich kan beheersen komt hij schokkend klaar. Zijn zaad dringt in de slipjes die hij naar zijn mond brengt en ze stuk voor stuk leeg zuigt, als zijn lichaam weer tot rust is gekomen luistert hij naar de geluiden in huis. Zachtjes opent hij zijn deur en gaat naar de badkamer, de slipjes stopt hij terug in de wasmand en na zich opgefrist te hebben loopt hij terug naar zijn kamer. Zijn pik is niet helemaal slap geworden en beweegt bij iedere stap, glimlachend gaat hij zijn kamer in.

Katrien heeft haar stiefbroertje naar de badkamer zien lopen en even later weer terug. Zijn pik was minder hard maar nog steeds erg mooi. Al haar vriendjes hadden een minder grote paal als haar stiefbroertje heeft, nu ze hem gezien heeft wil ze die ook echt in haar hebben. Langzaam opent zij de deur en loopt de badkamer in, langzaam bukt zij zich om de natte slipjes te pakken. Net als ze er eentje vast heeft hoort ze iemand op de trap, snel trekt ze haar broek naar beneden en gaat op het toilet zitten. Even later gaat de deur open en komt haar stiefmoeder binnen, glimlachend kijkt Eva naar haar stiefdochter en pakt dan de wasmand. Aan het gezicht van Katrien is te zien dat ze graag iets uit de mand had willen pakken. Zonder iets te zeggen verlaat ze de badkamer en gaat naar beneden, in de keuken zet ze de wasmand op de tafel. Ze pakt het slipje en voelt dat het natter is, haar reuk vertelt haar dat er sperma in zit. In het slipje van haar stiefdochter zit dat ook, glimlachend doet ze de was in de machine en zet deze aan. In gedachten ziet ze Katrien weer zitten, zachtjes hoorde zij de urine in de pot vallen. Ze had zo graag veel willen doen maar door het vreemde gevoel in haar lichaam moest ze snel de badkamer verlaten. Op de trap klinken voetstappen, Eva pakt een glas drinken en gaat op een stoel in de ruime keuken zitten, de deur gaat open en Katrien komt binnen.

“Eva wat eten wij vanavond?” “Waarom wil je dat weten schatje? Ga je als je het niet lekker vindt ergens anders eten?” “Nee, natuurlijk niet, ben gewoon nieuwsgierig wat wij eten. Ik moet straks nog even naar Brechje, zij belde net of ik een boek voor haar heb. Over drie weken moet zij een scriptie inleveren, als alles goed gaat komt zij dit jaar van school af. Heb jij misschien mijn donker rode string gezien? Ik ben die al een poosje kwijt.” “Wij eten andijvie met aardappels en verse worst. Het is wel te hopen voor Brechje dat ze het dit jaar wel haalt anders moet ze naar een andere school. Al jou spullen die in de wasmand zitten gaan de machine in en worden gewassen, daarna worden ze opgeruimd en terug gebracht van wie ze zijn. Misschien heeft je stiefbroertje de string wel, je weet maar nooit. Ik zou het echt niet weten schatje waar hij is.”

Ze lette heel goed op de reactie van haar stiefdochter toen zij zei dat Ben hem misschien wel had. Heel even kwam er een opgewonden lichtje in haar ogen, lachend had Katrien haar stiefmoeder aan gekeken en gaat dan weer weg. Eva kijkt haar stiefdochter na en voelt weer dat heerlijke gevoel in haar buik groeien. Dat zij straks weg gaat is een uitkomst, vanavond zal zij een begin maken met haar stiefzoon. In gedachten heeft ze veel plannetjes laten passeren maar iedere keer kwam er eentje terug. Ze wil haar stiefzoon straffen en gebruiken, hij zal een poosje haar slaaf zijn en als hij dat niet wil zullen haar handen hard op zijn billen terecht komen. Straf zal hij krijgen, zodra haar stiefdochter er iets van merkt zal zij haar ook gebruiken. Beiden zullen haar het genot terug geven wat zij nu al zolang heeft moeten missen. Langzaam begint zij aan het eten, als de verse worst uit de koelkast komt begint ze inwendig te lachen. Vele jaren geleden stonden zij en haar man te koken, toen was er ook verse worst en voor zij het in de gaten had was ze door haar man op de tafel gezet. Hij had de worst in zijn handen en had haar ermee geneukt tot zij heerlijk klaar kwam. Daarna had hij de worst gewoon gebraden en zij hadden hem met veel smaak en plezier op gegeten. De verse worst schuift langzaam tussen haar vingers door, in haar slipje voelt ze haar kutje nat worden. Snel drukt zij haar benen tegen elkaar, het orgasme raast door haar lichaam. Met een snelle beweging trekt ze haar slip uit en drukt de worst ver in haar hunkerende kut. Met haar vingers streelt zij haar grote klit en met een luide kreun komt ze tot een zalig orgasme. Haar sappen stromen langs de worst haar kutje uit, haar lichaam wordt weer rustig en dan haalt zij de worst uit haar kutje. Ze legt hem op een bord en kijkt ernaar, de worst glimt van haar sappen, in de pan wordt de boter warm en even later verdwijnt de glimmende worst in de pan. Even later komt haar man thuis, na een kus gaat hij naar boven om een douche te nemen. Als hij weer beneden komt gaat hij in de kamer zitten, hij heeft zijn hobby kleren al aan. Vier avonden in de week is hij in een grote schuur bezig, zijn grootste hobby is sleutelen aan oude auto’s. sinds zes jaar heeft hij een grote schuur, er staat een brug en vele materialen. Hier kan hij zich uitleven, Eva weet dat hij het doet omdat hij het vreselijk vindt dat hij zijn vrouw niet meer kan geven wat ze zo graag wil hebben. Meestal verdwijnt hij na de afwas en komt dan rond elf uur weer terug, vanavond heeft Eva genoeg tijd om haar plannen tot werkelijkheid te laten worden.

Na het eten doen ze met elkaar de afwas, de worst smaakte zalig maar niemand vond er iets vreemds aan. Glimlachend geniet Eva van de worst die haar zo een heerlijk orgasme bezorgde. Na de afwas gaat haar man de deur uit, Ben gaat naar boven Katrien gaat naar haar verdien, zij blijft even beneden zitten. In haar lichaam begint de opwinding langzaam naar een hoogtepunt te lopen, met haar vingers streelt zij langzaam haar benen die gestoken zijn in nylons. Tegenwoordig draagt zij geen panty’s meer, vroeger had zij ook altijd kousen met een gordel aan. Nu zijn het zelf ophoudende kousen, als het weer het toelaat heeft zij altijd een rok of jurk aan omdat het voor haar meer vrouw is. De vingers glijden langzaam over haar stevige bovenbeen en verdwijnen onder haar rok. Het genot golft door haar lichaam, dit gevoel had zij vroeger ook altijd. Samen met haar man konden zij hier uren van genieten, zij kwam dan vele malen klaar en haar man kon ook minimaal twee maal komen. Haar vingers raken haar kruis en gelijk gaat er een schok door haar lichaam, ze trekt haar vingers terug en staat langzaam op. Ze schopt haar schoenen uit en gaat langzaam en zo stil mogelijk naar boven, boven hoort zij verschillende geluiden. Gemeen glimlachend komt zij met haar hoofd boven de trap uit en kijkt gelijk de kamer van ben binnen. Hij heeft zijn stiefmoeder niet gehoord en zit op het bed met zijn rug naar de deur. De arm van de jongen gaat langzaam heen en weer, Eva komt iets hoger en kijkt tegen de blote billen van haar stiefzoon aan. Er komen kreunende geluiden uit zijn keel, langzaam gaat de hand heen en weer. Eva is helemaal omhoog gegaan en loopt langzaam en onhoorbaar de kamer van ben binnen. Als zij kan zien dat hij zich aftrekt op de voor hem liggende slipjes, komt de jongen tot een orgasme en spuit zijn zaad over de twee slipjes heen. Eva wil hem beet pakken maar wacht er even mee als ze ziet dat hij de slipjes oppakt, haar genot groeit naar een extreem hoogtepunt als ze ziet dat Ben de slipjes schoon likt. Het donker rode stringetje van Katrien is één van, de andere herkent zij als een slip van zichzelf. Deze komt uit de doos waar haar sexy lingerie in zit, omdat zij die lang niet meer droeg miste zij hem ook niet. Stil verlaat zij de kamer en opent de deur naar haar eigen slaapkamer, met een snelle beweging duwt zij drie vingers diep in haar kutje. Haar andere hand brengt zij naar haar mond en bijt daar hard op als zij tot een heerlijk ontspannen orgasme komt. De sappen stromen met grote hoeveelheid langs haar hand en blijven hangen in haar kousen. Langzaam brengt zij haar hand naar haar mond en likt al de sappen er vanaf. Dan trekt zij haar kleren uit en wacht tot zij de deur van de badkamer hoort. Nog even wacht zij dan loopt zij met haar lingerie in de hand, naakt de badkamer in. Ben schrikt als zijn stiefmoeder binnen komt, hij heeft zijn glimmende pik in zijn handen en probeert hem schoon te maken. Hij draait zich iets om zodat zijn stiefmoeder net niet kan kijken, glimlachend kijkt zij naar hem.

“Heb jij jezelf weer verwend jongen? Mag ik weten welke gedachten je hebt als jij jezelf aftrekt?” Ben krijgt een diep rode kleur en stottert wat maar kan verder geen woord uitbrengen. Eva laat haar gezicht in een andere uitdrukking glijden en kijkt ben streng aan. “Heb jij jezelf afgetrokken? En waarmee en waar dacht je aan?” “Ja Eva, ik heb mezelf afgetrokken en dacht aan Katrien en aan jou. Jullie zijn zo mooi dat ik er iedere keer weer opgewonden van raak en mezelf moet aftrekken.” “Gebruik jij daar onze slipjes voor?” “Ja, ik kom altijd klaar op en in een slipje van Katrien en sinds kort ook in een slipje van jou.” “Laat maar eens zien waar die slipjes zijn en hoe je dat doet. Ik wil jou wel eens zien klaarkomen op de slipjes van ons.”

De pik van Ben is alweer groot en hard, hij legt zijn hand eromheen en begint zich af te trekken. Eva pakt hem beet en duwt hem naar zijn kamer, op het bed liggen verschillende vlekken maar geen slipjes. Ben bukt zich en pakt onder het bed de twee slipjes vandaan, Eva kijkt naar de kont van haar stiefzoon en kan zich nog net inhouden om hem niet te slaan. Dit kontje zal binnenkort helemaal van haar zijn, zij zal haar stiefzoon laten merken dat een vrouw ook veel meer kan dan ontvangen. Ben laat de twee slipjes zien en legt die op het bed en gaat dan ook op het bed zitten, hij legt zijn hand rond zijn trillende paal en begint langzaam te trekken. Als hij naar zijn stiefmoeder kijkt voelt hij een hevige opwinding, zij kijkt hem streng aan. Op haar kutlipjes glinsteren wat druppels, ineens voelt hij zijn opwinding tot een hoogtepunt groeien en met een luide kreun spuit hij zijn zaad over de slipjes heen. Zijn opwinding blijft en om alles goed af te maken pakt hij de slipjes en likt zijn zaad eruit. Eva kijkt haar ogen uit als haar stiefzoon voor de tweede maal snel achter elkaar zijn zaad in dikke vlokken over de slipjes spuit. Als hij dan de slipjes oppakt komt zij zonder zichzelf aan te raken klaar. Langzaam zakt het genot uit haar lichaam, als zij Ben aan kijkt voelt ze een medelijden maar ook een overheersing. Ze staat op en kijkt streng naar Ben.

“Maak dadelijk de slipjes schoon en leg ze in de wasmand, wij zullen hier nog wel over praten. Als ik merk dat je weer een gedragen slipje van ons gebruikt zal ik je hard straffen, voorlopig blijf je van jezelf af. Jij mag je zelf pas weer verwennen als ik dat zeg, heb je dat begrepen Ben?” “Ja Eva.” “Onthoud het goed, ga nu douchen en kleed jezelf aan, wel opschieten want ik wil ook even een douche nemen.”

Het duurt niet lang voor Ben klaar is en Eva onder het stromende water kan stappen. Ben staat in de badkamer en droogt zichzelf af, Eva geniet van zijn mooie jonge lichaam, ze ziet haar man erin in zijn jonge jaren. Het enige verschil is dat Ben een grotere paal heeft als haar man. Ben verdwijnt uit de badkamer waarna Eva haar lichaam rustig verwend en als zij haar vingers over haar harige kutje laat glijden voelt zij de opwinding weer toenemen. Een vinger verdwijnt diep in haar en streelt haar zeer gevoelige plekje van binnen. Met haar andere hand en vingers streelt zij haar grote klitje, heel snel komt zij tot een orgasme. Sinds heel lang is zij op één dag zoveel keren gekomen, glimlachend voelt zij zich weer jong. Na de douche kleedt zij zich aan maar laat haar slipje uit, misschien dat haar stiefdochter straks nog thuis komt en dan tegenover haar gaat zitten. Heel langzaam gaat Eva proberen om haar stiefdochter te verleiden, met Ben is het anders een man kan je heel snel verleiden maar een vrouw heeft meer tijd nodig.

Beneden in de keuken zet ze een pot koffie, als die klaar is roept ze naar boven of ben ook koffie wil. Even later komt haar stiefzoon de trap af en gaat zwijgend in de kamer zitten, hij durft zijn stiefmoeder niet aan te kijken en is bang voor wat komen gaat. Genietend van de onderdanigheid van haar stiefzoon slaat ze haar benen langzaam over elkaar. Ze weet zeker dat hij haar harige kut heeft kunnen zien, haar blik is gevangen door zijn kruis en langzaam ziet ze de broek bewegen. Ben heeft weer een groeiende paal, hij is meer potent dan zijn vader op die leeftijd. Na de koffie gaat hij weer naar boven, ze hebben even wat gesproken over de afgelopen dag en wat er morgen gaat gebeuren. Eva zet de televisie aan en kijkt naar het journaal, als dat is afgelopen zapt zij even langs de zenders en doet dan de televisie uit. na een uurtje komt Katrien weer thuis, ze gaat met een glas drinken tegenover haar stiefmoeder zitten. Heel even verzet Eva haar benen zodat Katrien een glimp tussen haar benen heeft. Er wordt gesproken over de vriendin van Katrien en over de jongens, iedere keer gunt Eva haar stiefdochter een kleine blik tussen haar benen. De laatste keer dat zij Katrien naakt zag had zij net haar kutje geschoren, dit is iets wat Eva al langer wil doen maar niet durft. Misschien kan Katrien haar een keer helpen om haar volwassen kutje kaal te scheren.

Katrien gaat een poosje later naar boven, als zij op haar kamer is laat ze haar hand gelijk in haar broek glijden. Snel maakt zij haar broek los en streelt ruw en hard haar kutje door het slipje heen. Schokkend komt de jonge vrouw tot een orgasme, ze laat zich op het bed vallen en komt langzaam weer op adem. Wat is er gebeurd met haar stiefmoeder, vroeger was zij ook een vrouw die nergens raar van opkeek. Ze vertelde alles en als zij als kinderen iets wilde zien liet zij alles zien, maar nu zat ze haar te verleiden. Iedere keer kon Katrien onder de rok van haar kijken, ze werd er heel erg opgewonden van. Ze komt omhoog en neemt zich voor als haar stiefmoeder dit weer doet dat zij zich niet zal inhouden. In de badkamer gaat zij op het toilet zitten en ziet gelijk haar rode string in de wasmand liggen. Er zitten verschillende vlekken in die afkomstig zijn van haar stiefbroertje, glimlachend legt zij de string terug. Nu weet ze gelijk wat haar stiefmoeder die avond gedaan heeft, waarschijnlijk heeft zij Ben betrapt. Nu is het voor haar afwachten of zij haar verleid en wat er met ben gaat gebeuren. Terug in haar kamer kleedt zij zich uit en gaat naakt op bed liggen, een poosje later kruipt Katrien onder het dekbed en doet het licht uit. Morgen moet zij weer vroeg beginnen, die nacht heeft zij een mooie en intense droom die zij de volgende morgen nog helemaal herinnert.

Ronald.

Goed verhaal?(21)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

4 gedachten over “Slipjes”