Slet voor een weekend (5)

26apr - door Stefanxxx - 1 - Over Homo SM

Nadat ik mij had afgespoeld besefte ik mij pas goed wat er gepasseerd was.
Maar nog voor ik het echt kon beseffen hoorde ik de deurbel gaan, de gasten van Luuk en zijn vrienden waren gearriveerd
Nog geen 5 minuten later ben ik omringt door een groep mannen van gemiddeld 20 jaar oud, ze lachen wat terwijl ze mij met een schuin oog bekijken.
`Zijn we bijna compleet?` vraagt Luuk aan een van de vrienden. `Nee er moeten er nog 4 komen` zegt de vriend tegen Luuk. Op dat moment komen er vier bloedhete dames naar beneden gewandeld. ` is dit dat sletje dat ons klaar gaat beffen?` vraagt een van de meiden aan Luuk. `dat zal hij zeker doen` zegt Luuk

Nadat Luuk de regels uitgelegd heeft( regel 1 : sperma doe je in de emmer regel 2: de slet heeft niks te wensen dus ook deeptroath is toegestaan. regel 3: enkel de dames mogen op het gezicht van de slet klaarkomen. regel 4: condooms verplicht)
Nadat ik de regels hoorde zonk de moed mij in de schoenen. Maar veel tijd om er over na te denken was er niet, Al snel had ik 2 penissen in mijn mond en eentje in mijn anus. `nu wil ik` riep een van de dames en voor ik het wist was ik alle 4 de dames stuk voor stuk klaar aan het beffen.
`Kimberley heeft nog iets leuks in de auto voor het sletje` zegt een van de meiden. Wanneer Kimberley terugkomt heeft zij een voorbinddildo aangedaan.
Nog voor ik iets kon doen werd deze eerst in mijn mond en later in mijn anus gedaan.

Na ongeveer 2 uur roept Luuk ineens iedereen bij een: `Jongens ons sletje moet maar eens wat strakker vastgebonden worden!` en zo gebeurde het dat ik dubbel gevouwen met mond en kont goed penetreerbaar op tafel werd vastgebonden.

Door de emotionele draaikolk was ik in een soort hypnose geraakt iets wat Kimberley duidelijk aan mij zag.
`Kan ik hem niet meenemen naar de bench?` vraagt ze aan Luuk die een keer grijnst en zegt: `neem hem maar mee!` en voor ik het weet word ik vastgebonden en wel meegenomen door Kimberley. Opweg naar een voor mij nog onbekende plek achterin een auto in een bench.

EINDE DEEL 5

Goed verhaal?(5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Slet voor een weekend (5)”