Slet voor een weekend (4)

25apr - door Stefanxxx - 1 - Over Homo SM

`Snij hem los` roept Luuk naar zijn vrienden, `Dat achterwerk de lucht in slet en je benen bij je hoofd` Ik neem de houding aan en word meteen weer vastgetaped. ` Ik begrijp waarom ik zo vastgebonden word, ik ben nu makkelijk van voor en achter toegankelijk. De vrienden van Luuk leggen mij op een kleine tafel. `zo waar zullen we beginnen` zegt Luuk tegen zijn vrienden, `zullen we beginnen met die ster wat op te rekken!?` zegt de vriend `goed idee zegt de andere vriend. En zo gebeurd het Luuk pakt een eendenbek en zet die tegen mijn anus. Kijkt mij aan en spreid de eendenbek voorzichtig open. Intussen maakt een van de vrienden het touw dat nog steeds aan mijn balzak zit los. `Dat vind je lekker het sletje` zegt de vriend tegen mij. `sletjes mogen niet genieten, pak de kooi maar` roept Luuk. de vriend komt terug met een chasity en doet daar mijn penis in. De vriend klikt het slot erop en geeft de sleutel aan Luuk. `Zo dat word nog wel krap sletje, maarja sletjes moeten andere laten genieten!` en terwijl hij dat zegt bergt hij de sleutel op.

`weet je wat ik met dat sleuteltje ga doen?`vraagt Luuk aan mij, ik schud nee. `aan het einde van deze avond stop ik het in je gapende kontje en dan hoop ik voor jou dat het er ooit uitkomt. Veel tijd om te schrikken krijg ik niet, Luuk haalt de eendenbek eruit en zegt` tijd voor de vingers`.
Luuk begint langzaam met 2 vingers maar al snel zit hij op 4. `tijd voor de vuist` roept Luuk en 2 tellen later gaat er een vuist in mijn nu opgerekte anus.
Ik bijt nog harder in mijn mondknevel, terwijl een van de vrienden intussen met de zweep over mijn benen aan het gaan is.
`Straks zitten we ook met 2 erin hoor` roept Luuk tegen mij.

`Maak zn knevel ook maar los en zet de spin er maar in` roept de vriend naar de ander.
En zo gebeurd het, de bal word vervangen voor een open exemplaar, Voordat ik het weet heb ik 2 lullen van 20 cm ieder in mijn mond die om en om erin gaan totdat ik een gag reflex heb. Terwijl ik steeds meer kwijl en ook sperma van de vrienden over mijn gezicht krijg, hoor ik de klok 4 uur slaan.

Terwijl ik ineens weer losgesneden wordt zeggen ze ineens:
`Ja 5 uur krijg je genoeg eten neem dat maar van mij aan` zegt Luuk, `Ik denk dat een sletje als jij goed vol zal zitten om 5 uur` zegt een van de vrienden lachend.
`Zorg ervoor dat je er netjes uitziet, dus spoel je maar ff af`zeg Luuk

Ze verlaten de kelder en ik blijf verbaasd achter.

EINDE deel 4

Goed verhaal?(4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Slet voor een weekend (4)”