Slet voor een weekend (2)

24apr - door Stefanxxx - 0 - Over Homo SM

TIP LEES EERST DEEL 1

Nadat ik voor meer dan een halfuur nat en alleen vastgebonden stond aan een paal in de kelder komt Luuk met zijn vrienden naar beneden.
`zo sletje jij begrijpt nu wel wat je gaat doen dit weekend he!` zegt een van de vrienden. Intussen gooit Luuk een emmer water over mij heen, `antwoord sletje! `roept een van de vrienden van Luuk, maar ik kan geen antwoord geven door de knevel in mijn mond. PATS een klap in mijn gezicht. `Ik vroeg iets sletje`zegt de vriend nogmaals. Nog voor ik mijn hoofd kon bewegen pakt de vriend mij bij mijn balzak en trekt die naar beneden. Ik bijt in mijn knevel van de de pijn. Luuk en zijn vrienden lachen. Nadat de vriend mijn balzak losliet duwt hij zijn handen tegen mijn gezicht, waarmee hij de kwijl die ik intussen produceerde over mijn gezicht smeerde.
`ik zei toch dat het een sletje was` zegt Luuk tegen zijn vrienden die beginnen te grijnzen. `Dat is het zeker zegt een ander` en op dat moment loopt Luuk weg en sta ik nog steeds vastgebonden alleen met de vrienden van Luuk. `wij mogen van Luuk alles met je doen` zegt een van de vrienden tegen mij, de andere vriend pakt intussen een stuk touw waarmee hij mijn penis en ballen afbind. Nadat hij dit gedaan heeft begint het.. Hij zet zijn voet naar achter en trapt zo in mijn balzak. Ik wil het uitschreeuwen maar dat gaat niet door de knevel. de andere vriend trekt aan het touw dat aan mijn ballen vast zit en roept: `Jij zal dienen en kruipen omdat je van de pijn niet kunt lopen, Luuk heeft mij je foto`s laten zien en ik kan niet wachten` Nog voor de de vriend is uitgesproken heb ik weer een trap in mijn ballen te pakken.

Na ongeveer een halfuur van trappen in mijn ballen komt Luuk terug. `ik wist dat ik hem nog ergens had` zegt hij terwijl hij binnenwandelt met een zweep.
De vrienden lachen en zeggen: `die trappen waren nog maar het begin hoor sletje!` Ik knik dat ik het begrepen en meteen voel ik de zweep over mijn tepels gaan. `jij gaat precies doen wat wij zeggen dit weekend` zegt Luuk tegen mij. `Maak hem los` zegt Luuk en dus maken de vrienden mij los. `Zet hem in een kruis`zegt hij vervolgens, en zo sta ik nog geen minuut later gekruist tegen de muur. Ik voel 3 paar handen over mijn lichaam en mijn kont gaan, een van de vrienden pakt een pen en steekt die in mijn anus. `je kutje is nog mooi strak sletje, maar als ze vanavond klaar zijn met je is dat wel voorbij` zegt een van vrienden.`hij moet wel gespoeld worden`zegt de andere vriend. Ik probeer Luuk aan te kijken waarop die zegt: `vanavond komen er nog een paar vrienden.. je zult aan de slag moeten sletje!`
Ik slik een keer maar het lukt niet door de knevel.. `Ga op 4 staan slet` zegt Luuk hij bedoeld dat ik op handen en voeten moet staan, dus dat doe ik.
Een van de vrienden pakt een rol pharmatape en taped mijn boven en onderbeen bij elkaar.
Het touw dat aan mijn ballen zit word aan de band van mijn knevel bevestigd waardoor iedere beweging met mijn hoofd pijnlijk is.
Luuk zegt:`hierheen slet we gaan je spoelen` ik loop op alle 4 richting de slang in de kelder…… en zie de slang en het bad klaarstaan……..

Dit is het einde van deel 2
Lees het vervolg in deel 3

Goed verhaal?(3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.