Slapen bij m’n vriendinnetje

11jun - door Fieke - 1 - Over Tieners (18+)

Voor dit geile verhaal moet ik lang terug. Ik, Fieke was toen al vriendin met Fija (van de zeilboot). We waren opgeschoten teenagers van 18, maar wel geil al, toen al, zullen jullie nu denken. Ja, ik denk dat je geil geboren wordt. Als ik naar m’n Moesje kijk, weet ik het wel zeker. Oh, Mama, was een echte slettebak, net als ik nu, ook gescheiden en altijd jeuk aan haar poesje. Zo heb ik verscheidene stiefvaders gehad, die mij ook gebruikten, met medeweten van m’n moeder Sonja. Ik vond dat nooit een straf als zo’n jonge man, die me regelmatig neukten. Ja Mams, zocht altijd jonge mannen uit voor zichzelf. In een geile bui vertelde ze dat ze het ook een beetje deed voor mij. Zo deelden we al vroeg de Penissen, die ons huis betraden. Fija, m’n vriendin, deed ook wel eens mee en als Ma er niet was, deden we een triootje. Heerlijk om in m’n kutje en Fija in haar kontje genomen te worden door Alex, moeders vriendje. Alex was maar 5 jaar ouder dan wij. Maar net zo geil als wij samen. Middagen waren we bezig. Maar ’s avonds als Sonja thuiskwam, waren wij pleiten. Dan bleef ik bij Fija slapen, daar kon ook alles. Haar moeder werkte nog en haar vader, Fred zat in de ploegendienst. Fred was een hele charmante man, licht grijzend bij de slapen, ja hij was ook de jongste niet meer. Als ik er was, flirtte hij met me en dan werd m’n poesje altijd een beetje nat.

Dan komt de bewuste zaterdag, Fija en haar moeder werkten allebei tot 12 uur en was ik alleen thuis met Fred. Hij liet me altijd uitslapen tot 10 uur en dan rook ik de koffiegeur in m’n slaapkamer. Expres, ging ik naar beneden, met zo min mogelijk kleding aan m’n lichaam. Fred zat dan op z’n gemak de krant te lezen en schonk koffie voor me in. Op een geile manier zei hij, “Wil je er wat in hebben, Fieke, of doe je het zonder iets. Zulke dubbele opmerking deed m’n bloed harder stromen, bij hem ook want z’n penis stroomde ook vol bloed. Met een stijve snikkel stond hij achter me en streek door m’n haar. Ze bent een lieverd Fieke en zwijgend dronken we daarna ons kopje leeg. Ga jij of ga ik eerst?, Wat bedoel je Fred, Douchen schatje. Ik ga wel eerst en ik loop naar de badcel en laat de deur op een kier, zodat hij me net kan zien. Onder de douche, help ik mezelf eerst en m’n orgasme voelt heerlijk, misschien kijkt Fred wel mee. Extra lang vinger ik me zelf en kom wel een paar maal klaar. En dan zacht gekuch achter de deur. Ben je klaar Fieke??, Kan ik binnenkomen?. Met alleen een tanga aan, komt Fred binnen. Dat is een leuk klein slipje en hij wijst naar m’n minuscule kutbedekkertje. Vind je? En hij streelt m’n borstjes. Over m’n hele lijf krijg ik kippenvel, zo’n geil gevoel als een man je tietjes likt, zelf m’n tepelhofjes worden stijf. Dan voel ik en hand op m’n billen en een hand op m’n tangaatje. Mag ik?, Ja doe maar. En ik voel een vinger aan m’n clitje. Deze wordt ook hard en hij zoekt m’n vagina, deze is inmiddels drijfnat als hij er in gaat en bij een plekje komt, dat ik niet eens wist wat het was, maar een heerlijk gevoel bij me teweeg brengt al hij het masseert. Kreunend kom ik klaar. Lekker Fred, Ja, Fiek, dat is je spotje, geil gevoel hé. Zeker, geil, dat is het goede woord. Dan voel z’n lippen op de mijne en onze tongen, flitsen door onze mond. Bij kop en kont, kan beter kut zeggen, pakt hij me op en draagt me naar hun echtsponde. De meisjes zijn er nu toch niet en dit is het grootste bed.

Hij staat dan ook naakt, m’n tanga hangt ergens over een stoel. Samen op het grote bed, voor mij een droom en voor Fred, denk ik ook wel zo’n jonge meid in je mandje, wel z’n dochters vriendin, maar daar voel je helemaal niks van. Hij kust m’n hele lijf, zonder een mm over te slaan. En van m’n hele jonge leven ben ik nog nimmer zo opgewonden geweest als nu bij Fred. Pak m’n spotje nog eens lieverd en Fred zoekt het geheime plekje weer op en ik kom gelijk weer klaar. Laat mij maar onder liggen Fieke, dan doen we standje 69, ook nieuw voor deze ouwe puber. Doe nou maar dan merk je wel wat het inhoud. En kop aan kont liggen we. Zijn grote stamper bungelt voor m’n mond en ik likt z’n eikel en draai rondjes erop, Nu ligt Fred te kreunen. Tot zijn lichaam verkrampt en ik het geile vocht m’n mond in voel vloeien, kokkend slik ik alles in. Fred heeft z’n tong al voor m’n sterretje en likt gretig eraan. Vind je het niet vies, Fred. Nee hoor meiske, je hebt gedouched en zoniet vind ik het ook heerlijk, die muskus/urine smaak in m’n mond. Gulzig likt hij zich erin een puntje van z’n tong dringt m’n kontje binnen. Zal ik je daar ook eens neuken Fiek, Hij draait me om, liggend op m’n buik, komt hij op me, met onze eigen sapjes, maakt hij het holletjes gereed om z’n piemel erin te stoten. Daar kom ik hoor en soepel dringt zijn eikel m’n sluitspier in. Kalm neukt hij me in m’n kontje, Super geil. En weer voel ik z’n penis diep in me verkrampen en hij explodeert diep in m’n darmen. Voorzichtig trekt hij z’n snikkel uit m’n holletje en legt snel een doekje eronder, Oh, Fieke als de meisjes dit zouden zien, dan waren de rapen gaar en hij inspecteert het laken op sperma-sporen. Kom, wassen en naar beneden, maken we de koffie pot nog even leeg voor de dames thuiskomen.

Goed verhaal?(43)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Slapen bij m’n vriendinnetje”