Samen wonen met mijn zus

1okt - door Suske - 0 - Over Incest

Een paar weken voor mijn vakantie belde mijn zus Vera mij op en vroeg wanneer ik vakantie had, over twee weken jij soms ook vroeg ik, ik heb volgende week al vakantie maar hoe lang heb jij vakantie vroeg Vera, ik heb vier weken en jij vroeg ik, ik maar drie zei ze, weet je al waar je naar toe gaat vroeg ik, nee nog niet zei Vera, Vera is en half jaar geleden gescheiden en woont nu in een kleine huurwoning van de woningstichting waar zij maar weinig privacy heeft en het een heel gehorig huisje is, Als je wil mag je wel naar hier komen jij kunt je wel vermaken als ik er de eerste week nog moet werken en dan zien wij wel of we als ik vakantie heb nog ergens naar toe gaan zei ik, mag ik dan volgende week vrijdag al komen vroeg Vera en ik hoorde aan haar stem dat zij bijna huilde, ja ik ben om half twee thuis want wij houden op vrijdag eerder op zei ik, toen zij ging scheiden had zij geen auto meer en ik had haar omdat ik toch een nieuwe wou kopen mijn auto gegeven zodat zij toch van huis kon, ik leende in de garage waar ik een nieuwe had gekocht een andere auto tot mijn nieuwe er was en Vera kon zo toch ergens naar toe, ik ben er op tijd zei ze, ik zorgde dat de week daarna mijn huis weer in orde was en alles schoon gemaakt was en op vrijdagmiddag reed ik om half twee naar huis en zag mijn oude auto al op de oprit staan, Vera stapte uit toen ik achter haar auto parkeerde en ik zag dat zij met het warme weer een erg luchtig jurkje aan had, het was erg kort en toen ze uitstapte en een been naast de auto zette zag ik dat zij een klein wit slipje aan had wat maar net haar schaamlippen bedekte, toen zij nog wat van de bijrijdersstoel pakte en wat achterover ging zitten en haar een been al naast de auto had staan zag ik dat haar slipje al tussen haar schaamlippen ging zitten, haar schaamlippen waren mooi glad geschoren en waren met dit warme weer al wat gezwollen, toen zij verder uit stapte viel ook goed op dat zij geen bh aan had want haar borsten schudden flink op en neer, hoi broertje zei ze en sloeg haar armen om mijn nek en we gaven elkaar drie zoenen op de wang en Vera drukte haar wang nog even stevig tegen mijn wang en ik voelde haar warme borsten tegen mijn borst drukken, kom we gaan binnen wat drinken want jij zal wel dorst hebben na die rit zei ik, ik maakte de deur open en pakte nog een koffer uit haar auto en we gingen naar binnen, ik maakte de achterdeur open en Vera liep al naar buiten en riep dat we ook buiten konden gaan zitten wij zitten hier uit de zon riep zij, ok dat kan ook zei ik en liep ook naar buiten en veegde met een doek nog even over de tuintafel en vroeg wat zij wou drinken, doe maar wat fris of koud water zei ze, ik liep weer naar binnen en pakte een fles fris uit de koelkast en twee glazen uit de kast en liep weer naar buiten, ik zet de glazen op tafel en goot ze vol en ging naast Vera zitten met onze benen wat naar elkaar toe, als ik naar haar benen keek zag ik weer haar slipje tussen haar schaamlippen zitten en zag dat het kruisje al wat natter was geworden, we kletsten wat en toen ik mijn glas leeg had stond ik op en zei dat ik mij eerst even ging douche en andere kleren aan ging trekken, ik ga mij wel douchen als jij klaar bent want deze jurk ruikt al naar zweet zei Vera, ik liep naar de berging waar mijn wasmachine staat en begon mijn werkkleren uit te trekken en in de wasmand te gooien, toen ik even naar buiten keek zag ik dat Vera naar mij keek en mij goed zag staan omdat ik de deur niet dicht had getrokken, ik had alles uit behalve mijn onderbroek nog en zag bij Vera al een paar flinke bultjes op haar jurkje verschijnen die nog groter werden toen ik mijn onderbroek uit trok en zij nu naar mijn slappe maar met dit warme weer behoorlijke lul en grote ballen keek, ik gooide mijn onderbroek ook in de wasmand en liep door de keuken naar de hal en ging naar boven, ik schoor mijn baard af en zag in de spiegel dat mijn schaamharen ook weer flink aan het groeien waren en nam scheerschuim en de krabber mee onder de douche, ik liet een paar minuten vrij warm water over mijn lul en ballen lopen en deed er scheerschuim op en begon mij van onder te scheren, doordat ik aan het kleine slipje van Vera dacht en aan haar ook glad geschoren schaamlippen begon mijn lul al aardig overeind te komen toen ik hem schoor en hij stond recht omhoog toen ik mijn ballen begon te scheren, ik had niet gehoord dat Vera naar boven was gekomen en toen ik mijn ballen strak in mijn balzak kneep schrok ik toen Vera vroeg of het wel lukte, eh ja dat gaat wel zei ik, ik keek nog naar Vera en zag dat zij haar jurkje uit trok en haar slipje van haar billen schoof en het uit schopte, zij deed de deur van de douche open en kwam er mee onder staan en pakte de krabber uit mijn hand en zei kreunend dat zij mij wel even zou helpen, zij knielde voor mij neer en trok de huid van mijn balzak strak en schoor er de haartjes van af en ik voelde mijn lul nog harder worden, zij schoor mijn za van alle kanten en keek ook nog of er nog haartjes op mijn lul stonden en liet met de sproeier water over mijn lul en ballen lopen om haar scheerschuim wat er nog op zat af te spoelen, mijn lul klopte nog in haar hand en ik voelde haar warme lippen om mijn eikel komen, ik leg mijn handen op haar hoofd en drukte mijn lul dieper in haar mond en trok mijn lul weer terug toen zij even kokhalsde, zij zoog weer op mijn lul en ik speelde wat met haar borsten en kneep zachtjes in haar grote harde tepels en toen zij met het puntje van haar tong door het plasgaatje likte voelde ik dat ik ging komen, Vera merkte ook dat mijn eikel dikker werd en zoog weer op mijn lul en ik spoot acht stralen heet sperma diep in haar mond, zij moest een paar keer slikken om het weg te krijgen, zij zoog nog even op mijn lul en kwam weer echt staan en sloeg haar armen weer om mijn nek en lopende haar mond en liet zien dat zij nog wat sperma in haar mond had, zij speelde er nog even mee voor zij het door slikte, hmm jij smaakt lekker zei ze en drukte haar lippen op mijn lippen en we zoenden even, zij ging met haar hand tussen ons in en legt haar hand weer om mijn nog harde lul en vraagt kreunend of hij nog een keer kan, dat weten we zo zei ik, zij draaide zich om en leunt voorover tegen de douchewand en zet haar kontje naar achteren, ik ging achter haar staan en pakte mijn lul vast en richt hem tussen haar hete schaamlippen, zij kreunde hard toen ik mijn bijna 6cm dikke eikel in haar kutje duwde, ik pakte haar bij haar borsten vast en trok mij zo dieper in haar kutje en Vera beet op haar hand toen mijn 21cm lange en bijna 6cm dikke lul diep in haar kutje schoof, ik liet haar even wennen en trok mijn lul er bijna uit en duwde hem er weer diep in en ging steeds sneller op en neer, al na een paar minuten voelde ik haar kutje samen trekken en Vera kreunde dat ik haar kutje vol mocht spuiten, ik trok haar nog dieper over mijn lul en stoot mijn lul nog een paar keer hard en diep in haar kutje en Vera verkrampte toen ik haar kutje volspoot met nog zeven stralen heet sperma, Vera schokte en trilde en draaide zich om toen ik mijn lul uit haar kutje trok, we zoenden weer even en toen Vera weer ontspannen was begonnen wij elkaar te wassen en Vera waste mijn langzaam slapper wordende lul en trok de voorhuid nog even over mijn eikel om het achter het randje ook te wassen en ik waste Vera en spoelde het sperma nog uit haar kutje, we droogden ons af en toen wij naar de slaapkamer wilde lopen pakte Vera mijn hand vast en zei dat wij ook zo buiten konden gaan zitten, niemand ziet ons zitten zei ze, ik liep naakt mee naar beneden en pakte de fles fris nog een keer uit de koelkast en nam die mee naar buiten, ik schonk de glazen nog een keer vol en Vera zet haar stoel naast die van mij en toen ik ging zitten legt zij haar hand om mijn slappe maar nog behoorlijke lul, als ik geweten had dat jij zo groot geschapen was had ik wel vaker een weekend gekomen zei ze en trok de voorhuid weer over mijn eikel, terwijl zij met een vinger over mijn blote eikel wreef vertelde zij dat zij op zoek was naar ander werk hier dichter in buurt van onze ouders, mag ik als ik ander werk heb gevonden bij jou komen wonen tot ik zelf weer een huisje heb zei ze, ja mag hier zo bij komen wonen het huis is groot genoeg voor ons beiden zei ik, Vera stond op en zet haar benen naast mijn benen en kwam met haar nog nat kutje boven mijn lul zitten en schuurde er over op en neer, langzaam kwam mijn lul weer omhoog en zij richt hem weer in haar kutje en terwijl mijn harder wordende lul in haar kutje schoof drukte zij haar lippen op mijn lippen, tegen half zeven ging Vera naakt in de keunen wat eten koken en die avond dronken wij nog wat voor wij naar bed gingen, Vera kwam naakt naast mij in bed liggen en dicht tegen elkaar aan vielen wij in slaap, toen ik de volgende morgen de wekker in wou duwen was Vera mij voor en draaide zich naar mij en kwam met haar borsten op mij liggen, jij moet gaan werken zei ze zachtjes en drukte haar lippen op mijn lippen, ik schopte de deken weg en stond op en zag Vera naar mijn enorme ochtenderectie kijken toen ik naar de badkamer liep om daar te gaan plassen, mijn lul stond nog recht vooruit toen ik weer in de slaapkamer kwam en Vera legt haar hand weer om mijn lul, kom nog even in bed zei ze en spreidde haar benen al, ik knielde tussen haar benen en ging op haar liggen en Vera richt mijn lul weer in haar heet kutje, ik stoot mijn lul hard en diep in haar kutje en het duurde niet lang voor Vera klaar kwam en toen haar kutje samen trok spoot ik nog eens zeven stralen sperma in haar kutje, Vera zoog mijn lul nog leeg en veegde haar kutje nog af aan een handdoek en ging naakt meer naar beneden, wij ontbeten ngo samen en ik moest mij haasten om op tijd op mijn werk te zijn, in die week ging Vera op zoek naar ander werk wat zij al snel gevonden had en elke avond neukten wij een of meerdere keren en toen ik vakantie had zijn wij samen naar Frankrijk op vakantie geweest, toen wij terugkwamen ging zij nog terug naar haar huisje om haar spullen in te pakken en de huur op te zeggen en sindsdien woont zij bij mij en er zijn er maar weinig die weten dat wij broer en zus zijn….

Goed verhaal?(64)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.