Relax avondje samen met Rox

23mei - door Eric N1900 - 0 - Over Tieners (18+)

Na drie dagen van super hard werken even heerlijke avond samen met mijn studie maatje Rox een heerlijke leuke en super spontaan meissie die ik sinds op deze school zit mijn vaste maatje is voor de stress even te laten gaan ontsnappen.

Rox speelt korfbal en is stuk sportiever type dan ik maar heb best dacht ik althans best wel de conditie om haar te kunnen bijhouden in het Zwembad had met haar de afspraak gemaakt om haar te komen op halen bij haar thuis is vlakbij waar ik woon.

Voordat ik ging kreeg ik een app van haar of ze zo mee kon in het zwemparadijs een paar heerlijke foto waar perfecte mooie rondingen perfect tot hun recht kwamen had wel eens meer van haar gezien tijdens het douche op school maar van de laatste paar maanden waren de borsten van haar tot volle bloei gekomen kan ik je zeggen.

Belde keurig netjes bij haar aan en werd opgedaan door haar beeldschone moeder een regelrechte kopie van haar. leuk dat je nu eens een keer binnenkomt kreeg een meer dan super leuke warme welkom door haar en leerde ook haar pa en jongere broertje kennen.

Ja komt er zo aan hoor in vanaf boven tot me komen nee kleed me daar wel om hoor spreekt Roxan heb dan de tijd om alles even op mijn tempo te doen.

Mmm de eerste echte zoen valt mee direct ten deel van haar haar jongere broer zegt dat ze gek op mij is en kleur ervan en zeg dat ik haar ook super mooie en spontaan nette meissie vind kan gelijk niet meer fout bij haar ouders.

Mijn pa en ma wonen direct met de achtertuin aan hun terras dus heb best wel eens samen contact terwijl haar moeder met mijn mams vaak elkaar staan te kleppen als ze weer eens veel contact hebben als mijn moeder in de tuin zit.

Roxan wil zo snel mogelijk weg omdat we dan lekkere lange avond nog hebben vraag haar pa en ma hoe laat ze thuis moet zijn kijk maar Rob als je maar het netjes houd zegt haar papa.

Mmmm weet direct dat er geen verkeerde indruk heb gemaakt daar, hoor onderweg van haar dat haar ouders en mijn pa & ma deze avond samen komen om een bakkie te doen dat wist ik dus weer niet dat is ook nieuwe informatie voor mij.

Ooo sorry hoor Rob krijg pardoes een heerlijke paar handen van haar in mijn kruis tijdens de hobbel weg door het bos naar de locatie waar we samen gaan relaxen en mogelijk meer krijg te zien van deze fraaie jonge dame.

Zo te voelen is er wel leven in aan het komen he. ja gek he als jij mijn ballen raakt komt dat ding direct tot volle stijve pik te staan Roxan laat haar handen nog eens lekker mijn ballen te pakken en voelt de volle stam eens heerlijke manier in haar handen.

Zo die is wel vele maten groter dan van de week in douche op school mmmm zag je wel kijken hoor toen ik mijn string uit deed naar mijn billen hoor zal je zo nog eens veel meer mooi dingen gaan laten zien en voelen lekkere bink

Wow ze kijkt haar ogen uit van hoe prachtige dit zwemparadijs geworden is reken netjes af voor een beide en lopen naar de kleedruimtes wil je samen of ieder apart vraag ik haar keurig,

Nee lekker samen in een kleedcabine is wel oke hoor de deur is nog maar net dicht of binnen korte tijd is Roxan spiernaakt heeft echt geen enkel stukje stof er onderaan, Nu jij ook laat me maar al te graag door haar uitkleden en mijn sport slip staat aardige paal in door haar prachtige paar ballen die echt werkelijk super mooie en volle ronde vormen hebben en kan mijn handen niet thuishouden en grijp deze paar jonge meloenen eens lekker beet Ooooo Ja dat is zo lekker als jij mijn knopjes vast pakt Rob.

Rox zoals ik haar op school altijd noem laat haar mond eens lekker over de keiharde paal van mijn zakken en sta als een jonge god te genieten van deze eerste keer dat zij mijn lul in haar mondje neemt. Nu weet je direct waarom ik jou eens zonder iets aan mijn body en heerlijke jonge vrouwen lichaam wilde showen.

Kanonnen wat is dit onwijs lekker hoe zij haar kunsten aan het oefenen is ze kijkt mij diep in mijn ogen aan en weet dat ze meer dan eens dit eerder gedaan heeft, nee echt niet hoor ben wel flink in gelezen hoe ik jou eens de pijp beurt van je leven wilde gaan geven heb een boekje van mijn korfbal vriendin gekregen hoe verwen ik de mooiste en liefste jongen van mijn klas.

Ja inderdaad Linda ja jouw zus die mij heeft verteld wat voor lieve fijne en oprecht eerlijk knul jij bent, Rox weet niet wat haar overkomt dat ik door haar hele lekkere kunsten klaar kom en bijna volle vaart haar hele mondje volle vaart vul met het eerste echte keer klaar komen voor mij door dat ze zo goed haar tong en lippen gebruikt over mijn volle ronde eikel komt er een enorme volle vaart sperma uit mijn lul naar buiten en schiet het derde en vierde volle straal haar prachtige mooie blonde koppie en haar koppie is doorweekt van mijn zaad.

Ooooo zo lekkere dikke witte pap heb jij mannetje dit heb je wel eens een keer dik en dik verdient voor de mooie en fijne hulp bij wiskunde dit is meer wat voor biologie les zeg ik en liggen samen helemaal dubbel.

Prachtig mooi klein dun streepje heb je Rox, ja daar hou jij wel van he. Ja klopt je zus vertelt me nog wel eens wat als jij je pik en ballen staat te scheren terwijl zij haar bikinilijn doet toch.

Je hebt meer dan genoeg info over mij via mijn zusje weet ik dat ook alweer dat ik nog nooit klaar ben gekomen zeker, Ja klopt.

Rox verteld dat ze ook nog nooit een pik daar in haar poesje heeft gehad en dat nu maar eens de eerste keer moet worden hier voordat we naar het water paradijs gaan. Kijk haar heel verliefd aan en vraag haar zonder een rubbertje er omheen bedoel je dat dan.

Ja ben net als jouw zus aan de pil kan dus gewoon zonder een jasje eromheen hoor ga toch ook niet met bikini onder de douche staan hebben de leukste en fijnste gesprek samen terwijl er bijna niemand is die wat door heeft dat wij lekkere sex hebben samen hier in dit ruime kleedhok.

De heerlijkste meid van mijn klas en na paar minuten lekker ligt Rox op de sport slip en komt in bijna weer volle vaart samen met haar klaar.

Mmmm ooooo zo lekkere als jij neukt dat is echt niet gewoon hoor precies zoals de zus van jou zij dat jij mij zou volle stoppen heerlijke dikke grote paal van onder in mijn smalle en maagdelijke kleine kutje dat nu een echt volwassen vrouw ben dankzij jou lieve schat wil graag dat je mijn eerste echte en enige vriendje bent en blijft.

Hoe Rox en ik het samen hebben lees je snel meer over in deel 2

Goed verhaal?(15)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.