Rebekka en Tanja

29jan - door Johanx - 1 - Over Incest

Mijn stiefzus had een vriendin Tanja, een leuke meid maar niet echt mijn type.
Een beetje mager en bijna geen tieten, wel grote tepels die door haar bloesje staken.
Ze was een jaar of 20 en had bruin haar en mooie bruine ogen.
Zij woonde op zichzelf omdat ze hier werkte, haar ouders woonden in Amsterdam.
Zij werkte in het ziekenhuis als operatie assistente, en had geen vriendje (had ze geen tijd voor)
Maar volgens mij, had ze een oog je op me: want als ik er soms was vloog ze voor mij.
Net zoals nu, ze had gevraagd of ik haar kon helpen met kleine klusjes, zoals schilderijtje ophangen,
haar bed een beetje steviger maken want het kraakte zo als ze er op lag.
Ik had de spullen die ik dacht nodig te hebben meegenomen.
Toen ik wilde beginnen zei ze eerst koffie, daarna gaan we beginnen.
Het schilderijtje was snel op gehangen, toen het bed.
Ik zag dat er een paar schroeven los zaten en nog wat kleine dingetjes.
Het was snel gemaakt, ik zei “volgende keer niet zo hard tekeer gaan op het bed hoor, anders gaat het helemaal kapot.”
Ze lachte verlegen en ging op bed zitten, ‘kom er eens naast zitten’ vroeg ze, en ze schudde een beetje heen en weer, en zei “ja het kraakt inderdaad niet meer.”

Toen ze opstond kon ik mijn ogen niet van haar harde tepels af houden, ze priemde recht door haar T-shirt.
Ze moeten nog groeien hoor, zegt ze met een zachte stem ‘huh wat zeg je’ Dat mijn borstjes nog moet groeien!! “Oh ja.. dat.. sorry ik zat in gedachten.” “Geef niet hoor” zegt zij. “je zit mij toch niet uit te kleden in gedachten!!!” “Eh nee hoor” ik was betrapt, het was ook zo’n geil gezicht die stijve tepels. ‘Wil je ze zien?’ vraagt ze, en gelijk tilt zij haar shirt op. ‘Ze zijn wel klein maar super gevoelig hoor zeker mijn dopjes’. O dat geloof ik graag ze zijn wel groot je dopjes, ‘en hard voel maar eens’ voorzichtig knijp ik in haar tepel, voordat ik er erg in heb pakt ze me vol op mijn mond en steek haar tong bijna tot achter in mijn keel. Haar hand gaat over de bobbel in mijn broek. ‘Zoo die is ook groot zal ik er ook eens in knijpen?’ vraag ze. Zonder op antwoord te wachten trek ze mijn broek naar beneden en pakt mijn stijve snikkel vast en begint hem te masseren. “mag ik hem in mijn mond nemen” en hop ze gaat door de knieën en neemt hem helemaal in haar mond tot aan de wortel. Ik laat me achterover vallen op het bed en laat haar begaan. “Vind je het lekker?” vraagt ze. Oh ja zeker je doe het heerlijk. ‘Zal ik een op je komen liggen kan je mij ook een van een andere kant zien’, vraag zij, terwijl ze haar broek uit trekt.

Ik denk nu gaat het gebeuren; neuken met Tanja. Het ging toch iets anders dan ik had gedacht. Ze komt op mij liggen in standje 69, ik kijk haar pas getrimde kut in en zij zegt “mooi hé? niet echt kaal maar toch behaard.” Hmmm haar grote lippen hangen boven mijn mond. Ik steek mijn tong in haar grotje en vind haar smaak fantastisch echt heerlijk ze is zo geil als boter, haar kutje is drijfnat haar kut sap loopt er gewoon uit.
Terwijl wij in ons geile spel op gaan, zie ik ineens mijn stiefzus op het bed zitten. “Gaan jullie lekker??”
Zegt ze teleurgesteld, en ik dan? ’je mag van mij wel meedoen hoor’ zegt Tanja.
Ze kleed zich snel uit en begin ook aan mijn snikkel te zuigen. Rustig, probeer ik nog te zeggen
maar ik voel een heftig orgasme op komen, ze hebben wel lol die twee ze vechten bijna om mijn zaad, samen likken en zuigen ze het op. ‘Dat was snel’ zei Rebekka,’ ja vind je het gek zoals jullie bezig zijn’,’ maar nu is Tanja er wel bij ingeschoten’. Laat dat maar aan ons over’ Rebekka gaat met haar dikke kont op bed liggen, en Tanja kruipt er bovenop ze likken elkaars kutjes.
Tjonge wat een geil gezicht is dat ik zie dat Tanja zelfs een klein plasje doet en dat mijn stiefzus het gulzig opdrinkt, ’mag ik ook eens proeven’ vroeg ik ‘kom maar hier’ zei Rebekka en Tanja doet haar kont omhoog en roept, ‘hier komt het’!! Een geile straal geel pis spuit recht in mijn mond.
‘Lekker he’ zei Rebekka,’ Tanja’s pis! ik lust er ook wel pap van’.
Het duurde niet lang of ik krijg weer een flinke stijve, na het zien van het geile duo.
Terwijl mijn stiefzus (die onder ligt) Tanja lekker aan het beffen is, neem ik van de gelegenheid gebruik om mijn harde paal in Tanja d’r neuk grotje te steken.
Diep steek ik hem er in, Tanja gilt van genot, en Rebekka word wild bij het zien van het in en uit glijden van mijn snikkel. Ze likt mijn ballen en probeert om het vocht wat en uit loopt op te likken.
Tanja kreeg plots een knallend orgasme, waarbij ze Rebekka hard aan haar klitje zuigt, die op haar beurt een vloed van kut sappen laat lopen, die Tanja probeert op te drinken, al schokkend komen de vriendinnen klaar. Ik voel dat mijn zaad ook begint te lopen, en ik spuit met al mijn kracht de hete sperma bij Tanja diep ik haar kut. Door het persen wat Tanja doet, loopt het er net zo snel weer uit in de mond van mijn stiefzus die nu helemaal wild wordt. Ze trekt mijn lul die ondertussen al een beetje slap is, uit de kut van Tanja en begint het schoon te zuigen.

De dames zijn onverzadigbaar, ze blijven met elkaar bezig.
Opeens vraag mijn stiefzus: ‘mag ik op jou gezicht komen zitten Timo, zodat je mij ook eens kan likken’
Ik vind het best. Tanja zegt dat het een heel geil gezicht is broer en stiefzus die met elkaar bezig zijn.
Als jullie nog even door gaan maak ik alvast wat koffie ‘ja lekker’ roepen wij beide.
Terwijl Tanja koffie aan het zetten is kijk ik recht in de behaarde kut van Rebekka haar lippen zijn flink opgezwollen en haar klit is spijkerhard. Ik kan haar plasgaatje zien en vraag ‘pers eens een beetje, geil, stiefzus van me’ Ik zie dat ze haar kut open perst, en een harde straal met gele pis uit haar plasgaatje perst, recht in mijn mond. Ik slik de zout pis van mijn stiefzus door, het spettert alle kanten op. Het is zo geil!! Na alles doorgeslikt te hebben steek ik een vinger in haar poepgaatje, ze gilt van genot. Langzaam neuk ik haar met mijn vinger dieper en dieper. Rebekka gild opeens: sneller!! harder !! jaaaaaah dieper ik kommmm. jaaaaaah. Omdat ze zo heftig klaar komt, en ze met haar volle kut op mijn mond en neus zit, stik ik bijna omdat ik haast geen lucht meer krijg.

Op dat moment komt Tanja met de koffie binnen, en vraag: ‘wie heeft er dorst’ nou ik heb geen dorst maar wel zin in koffie. Met z’n drieën drinken we koffie en Tanja zeg: kijk eens wat ik nog vond en ze pakt een vibrator en geeft hem aan Rebekka.
Ze zeg: Oooh maar daar kunnen we straks leuke dingen mee doen.
Toen we even later weer op bed lagen zei: Tanja nu wil ik zien jij je stiefzus neukt, Rebekka jij gaat onder, en Timo gaat bovenop, en ik ga op Rebekka d’r gezicht zitten zo gezegd zo gedaan.
Het duurt nooit lang bij Rebekka dat ze klaar komt maar nu, ging het wel erg snel. Dat komt omdat ik haar neukte, dat idee alleen al maakte haar super geil vertelde zij.
Ik wilde nog niet spuiten, dat wilde ik nog even uitstellen want als ik zag hoe Rebekka met Tanja bezig was maakt mij zo hitsig als maar zijn kan. Ik pakte de vibrator en stak hem bij mijn stiefzus naar binnen eerst een klein stukje om haar te plagen, toen ik merkte dat ze hem dieper wilde deed ik hem dieper en haalde hem er weer uit.
‘Wat doe je nu’ zei ze ‘ik wil hem diep in mij voelen’ ‘rustig maar stiefzus ik plaag maar wat’ zei ik.
‘Ik wil je spuitend klaar zien komen met die vibrator in je kut’ ‘oooh dat lijkt mij lekker zei Tanja
Om haar nog meer te stimuleren wreef ik met de vibrator over haar klitje toen ze bijna klaar kwam
Deed Tanja nog een plasje in Rebekka d’r mond ze werd bijna gek. Ze ging tekeer als een dolle
Ik stak de vibrator diep in haar, tot tegen haar baarmoeder aan ik kon hem haast niet meer vasthouden zo diep zat hij. Het orgasme wat volgde was heel heftig ze spoot echte kut sappen
Heldere sappen uit haar kutje, Tanja was er net op tijd bij om de sappen op te slurpen.
Rebekka lag bijna stuiptrekkend op het bed te krampen en te gillen. Toen ze uitgeraasd was zei ze:
Ik heb dit nog nooit meegemaakt wat was dat lekker ik weet niet hoe lang we bezig zijn geweest maar we zijn uitgeput in slaap gevallen.
Ik werd om 14:00 wakker terwijl Rebekka en Tanja nog sliepen, ik heb als afscheid cadeau nog eens stiekem mijn sperma over hun gezicht gespoten, ben gaan douchen en ben stilletjes naar huis gegaan om wat te slapen

Goed verhaal?(35)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Rebekka en Tanja”