Plasseks met de buurvrouw en haar dochter

29dec - door Geile Gea - 0 - Over Groepssex

Als vrijgezel ben ik naast een gescheiden vrouw met een mooie dochter komen te wonen, Ik, Mart, ben al de vijftig gepasseerd en Minoes, de buurvrouw, is iets jonger, maar ziet goed uit, haar dochtertje is echt een nakomer, dus 18 ofzo, maar voor mij zijn ze beiden perfect. Ik heb de dames uitgenodigd, een borrel te komen drinken en gelijk hebben we kennis gemaakt, Minoes, zegt, ‘Mart, dit Gea, m’n jongste’, Gea geeft me een hand en houd hem zo lang vast dat ik er onder last van kreeg, dan pakt Minoes mijn hand en deze, kriebelt in m’n handpalm. Dat wil zeggen, nou vul dat zelf maar in.

We zitten gezellig te babbelen en allebei de dames, gaan met gekruiste knieën, voor me zitten, tot aan hun kruis toe loerde ik bij hun binnen. Dat was nu precies de bedoeling van die twee. Gea, gaat verzitten en ik zie dat ze zelfs haar slip al uit heeft en ik zie haar schaamlipjes uit haar grotje hangen en ik ruik ook die zoet, ziltige vrouwen lucht, Nou voor zo’n mooi meisje is dat best wel geil en wat zal Minoes dan wel niet vertonen. Ik schenk ze een glaasje in en nog een paar, en dan komen de tongen los. Minoes gaat ook zo zitten als haar dochter, en daar hangen een paar joekels van schaamlippen, het voorgeil, loopt uit m’n piemel, die inmiddels kogel hard is geworden. Praten, praten, en steeds luider en geiler worden hun praatjes.

Plots komt Minoes naast me zitten en strijkt over m’n stijve. Gea, komt ook voor me op de grond zitten en terwijl Minoes me zo opgeilt, heeft, Gea m’n pik al uit m’n broek en likt m’n paarse eikel, alsof het een lolly, was. ‘Lekker, groot is tie, buurman, en ze stopt hem in haar mond en Minoes zegt tegen haar, ‘Hou hem stevig beet, dan plast de buurman in je mondje’, Ik weet niet wat ik hoor. Hard zuigt, Gea er nu aan en terwijl, Minoes m’n ballen zacht masseert, geeft ze het commando, ‘Nu, Mart, plassen!!!!!’, na al die drankjes, was dat geen probleem en flopje na flopje loos ik m’n blaas in Gea’s mondje. die alles gulzig opslurpt. Dan wisselen de dames en de vlezige lippen van haar moeder verwennen m’n eikel en ze zuigt nog harder dan Gea, m’n plas is helaas op, maar ik voel, door dat harde zuigen dat ik ga komen. En met een schreeuw, lopen nu m’n ballen leeg in buurvrouw, Minoes haar mond.

Buiten is het dan al donker, als Gea de gordijnen sluit, de deur op de knip, draait en als ze terug in de kamer is, staat haar moeder al spiernaakt voor me, ze heeft dan al een groot plastic zeil op de vloerbedekking gelegd. En dan begint ze mij van m’n kleding te ontdoen en sta ik al snel, naast haar. Met een hand bij haar kutje en de andere bij haar tietjes, staan we te kussen, Gea, ontkleed zich dan ook razendsnel. Ik kom dan handen tekort om beide dames te verwennen. Beide kutjes lijken op elkaar’ Je kunt wel zien dat jullie, moeder en dochter zijn. ‘zeg ik dan en gaan van de ene poes in de andere. ‘Genoeg, nu’, Ga liggen Mart. Ik vlij me op het zeil en dan gaat Gea op m’n hoofd zitten, ‘Likken, buurman’en ik lik haar clitje, twee schaamlippen, hangen er voor maar die lik ik gelijk mee. ‘Nu, Gea’ En de geile meid zit haar plasgootje open en pist zo in m’n gezicht, Minoes zit dan op haar knietjes er naast en stuurt het plasgaatje van haar dochter, rechtstreeks m’n mond in. Ik stik bijna in haar urine, maar ze blijft maar doorgaan. Eindelijk nog een paar flopjes en haar blaas is leeg. Dan neemt haar moeder het plekkie over en gaat wat staan en plast zo over m’n hele lichaam, Gea, ligt naast me met m’n snikkel in haar mondje en maakt hem weer zo hard. Dan staat Gea op en komt pardoes op mijn piemel zitten en ik zit dan helemaal in haar. Zacht beweegt ze op en neer, al snel, komt ze klaar, Ik voel dat ik ook weer kom. Wat wil wil je zo’n strak poesje waar in in zit. En of Minoes er lucht van kreeg, ze trekt haar dochter van me af en neemt plaats op me, en met haar rug naar me toe gekeerd, neukt ze als een bezetene en ook Minoes, komt dan al snel, als ik m’n kwakkie bij haar naar binnen spuit. Ik lig nu in hun plas op een zeiltje in m’n eigen huis terwijl twee kutjes me verwennen. ‘Ma, mag ik nog een keertje, maar dan in m’n kontje?’, en ze wacht het antwoord niet eens af en komt, met haar roosje voor m’n snikkel en Minoes leid mijn lid in haar dochters kontje, Zacht ploft ze dan neer en ik voel dat ik diep in haar sluitspier zit. Gea, bepaalt het neukritme en komt klaar, Minoes, staat te vingeren en trekt haar van me af en neemt dan zelf plaats op mijn lid en zo zakt ook zij over m’n snikkel en ik voel dat ik bij haar nog verder doordring. En neukend, vingerend komen we gedrieen, weer klaar.

‘Zo, buurman, nu weet je gelijk wie je buren zijn’, Ze reinigen elkaar en mij, ruimen het zeiltje op. En of er niks is gebeurt, zo schoon is het weer. ‘Laten we nog een wijntje, nemen en klinken op onze vriendschap’
En zo hebben we elke maand een plasfeestje, of bij mij of bij hun. ‘GEEEEEEIIIIIILLLLLLLLL, twee plas dames als buren te hebben, Mart.

Goed verhaal?(36)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.