Oude man likt jong plaskutje

15mrt - door diamond - 1 - Over Overige

Zal me even voorstellen, ik ben een heerlijke tiener van 18+ slanke lichaam, ronde billen, een roze pornokutje,cup D. Ik heb een plasfetish, en hou van te domineren met plas. Mijn eerste keer had ik via Flirtmee, een ad geplaatst en kreeg zoveel mails dat ik het niet meer kon bijhouden. Blijkbaar was ik niet de enigste met deze stoute fetish. En op een avond, was ik zo geil dat ik willekeurig op een mail heb geantwoord en hij reageerde gelijk. Hij kwam uit de buurt, en was 60 jaar. En hield ervan om gedomineerd te worden door een jonge meid. We hadden afgesproken, bij mij thuis in de avond om 9 uur.
Had hem de straat gemaild, en gezegd dat hij moest laten weten als hij vertrok. Ondertussen was ik ontzettend geil, en nat en zenuwachtig. Wist niet wie het was, hoe die eruit ziet.. of ik hem wel aantrekkelijk zou vinden.
Maar goed ik wou het echt doen!! Ik heb me sexy lingerie aangetrokken, met een lange zijde zwarte badjas. Eronder, plateau heels en fishnet panty’s. Me haren mooi tot me billen, en mooie make up.
Hij was onderweg.. oefffff wat was ik zenuwachtig.
Ik zag lichten komen aanrijden in de straat, en ik keek en ik zag dat ie parkeerde tot mijn verbazing in een hele dikke auto. In ieder geval, ik deed de deur open en wachtte tot hij binnen kwam. Hij kwam binnen, zei hallo en ik zei haay.. kom binnen. We liepen naar de woonkamer, ik ging op de bank zitten. Ik zei kleed je maar uit, hij kleedde zich uit en ging op de grond op zijn knieën als een hondje zitten. Ik sloeg hem tegen zijn, wang en zei ga je me vandaag goed plezieren slaafje? Hij zei ja, gebruik me als een toilet slaaf. Ik liet hem mijn hakken, likken en kussen.. me benen, erna spreidde ik me benen er zat een hele natte plek in me slipje. Was ontzettend geil, ik pakte zijn hoofd en drukte die tegen me slipje aan, ik reed tegen zijn gezicht op.. en erna schoof ik me slipje opzij.. en zei ik lik mijn klitje maar, pisslaaf. Zuig er aan, me kutje was zo nat alles druipte naar beneden naar me kontje. Ik liet hem op de grond liggen, en ging op zijn gezicht zitten met me kutje en hij rimde van voor naar achter. Toen voelde dat ik moest plassen, en plasde beetje bij beetje in zijn mond. Hij slurpte het uit me kutje en slikte alles door. Ik kreunde en reed met me piskutje over zijn gezicht heen. Toen ging ik staan, en liet ik hem me ass licken.. diep met zijn tong in mijn kontje.. heerlijk ik pakte zijn hoofd en duwde hem hard er tegen aan. Hij genoot er ook van, hij kreunde en zat zich zelf ondertussen af te trekken. Erna ging ik op de bank, en hij weer op zijn knieen.. ik deed me benen in de lucht en speelde met een dildo hard tegen me gspot aan. En squirde alles in zijn mondje, hij slikte alles door. Toen likte hij me clitje weer, en rimmde van boven naar beneden. Ik bewoog mee, en op een gegeven moment.. zei ik lik door ga door pisslaafje ik ga bijna komen. Ik pakte zijn hoofd stevig vast, hij zei domina pis mijn slavenbek helemaal onder.. ik pisde en kwam hevig klaar. Ik kwam in zijn mond, en likte me erna helemaal schoon inclusief mijn kontje.

Er is een wereld voor mij open gegaan, er zijn zoveel mannen die hier van dromen.. door een mooie meisje gedomineerd te worden. Me mailbox zit vol, en ga zeker nog meer afspreken. Ik ben nooit zo lekker klaar gekomen, pff heerlijk. Zijn er mannen die dit ook willen, wel oudere 45+?
Stuur mail naar deze site

Goed verhaal?(18)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Oude man likt jong plaskutje”