Op onderzoek met mijn nichtje (3)

26okt - door Ciske - 0 - Over Incest Overige

De tijd ging verder, Saskia ging samen wonen en kreeg 2 kinderen. Ik had ook een lieve meid gevonden en ben daar mee getrouwd. Inmiddels hebben we ook een zoontje.

Heel af en toe kom ik die foto nog wel eens tegen en dan zie ik het nog steeds voor me wat toen gebeurd is.
Maar ik liet het rusten, het was toen leuk, lekker en geil. Maar alles gaat voorbij en inmiddels alweer 20 jaar geleden.
Ik was een mobiele verkoper geworden en had toen der tijd eigenlijk altijd wel een condoom bij me. Ooit een keer in een opwelling gehaald toen ik regelmatig bij een bedrijf kwam en de receptioniste om op te vreten was, wat overigs niks geworden was. Daarna had ik eigenlijk altijd er voor gezorgd dat ik een “verse” bij me had.
Ik droeg al 3 jaar een condoom bij me zonder dat mijn vrouw het wist. Oww. Ik was gelukkig getrouwd hoor en over de sex had ik ook niet te klagen, maar je wist nooit!
Ik had ook een beheersingtraining gevolgd bij Marc Meijers. Dat is een training die je in je eigen tijd kan doen en die je help om het klaar komen uit te stellen. Dat was echt dramatisch bij mij, ik kon er niks aan doen maar zodra ik mijn lul 2 minuten in een kut had zitten kwam ik al klaar. Dit vrat erg aan mij en samen met mijn vrouw heb ik toen een oplossing gezocht en gevonden bij Marc Meijers! Iedereen met ejucatie problemen raad ik deze training zeker aan!

Goed… terug naar het verhaal.

Saskia had ik al 2 jaar niet meer gezien, ze was verhuisd naar buiten de stad en haar vriend vond verjaardagen maar saai en zinloos. Dus eigenlijk kwamen hun nooit meer op een verjaardag.

We hadden toendertijd een gezamenlijke vriend, remco. En remco had t beter gedaan dan mij, hij was panden gaan kopen en verkopen en dat had hem geen windeieren gelegd.
Hij woonde in een ruime villa niet ver van mijn huis. Zwembad, sauna, jaccussi, alles was aanwezig.
Remco werd 35 en dat moest gevierd worden. Er kwam dus een groot feest. Mijn gezin en ik waren uiteraard ook uitgenodigd. Zwembroek mee voor die kleine en hup. Wij naar het feest.

Het was gezellig en de drank vloeide rijkelijk. Net na het eten kwam er meer visite en tot mijn verrassing stapte ook Saskia de tuin binnen, alleen!
Ze kwam iedereen langs, handje schudden en zoenen. Ook bij mij en die zoen voelde zò vertrouwd..
Ze kwam naast me zitten en het gesprek ging al gauw over dr vriend, waar is hij en waar zijn je kids?
Ze vertelde dat haar relatie over was, de klik was weg. En ze woonde sinds een week of vier in een appartementje vlakbij het winkelcentrum.
“Ik ben weer vrijjjj en kan nu lekker m’n eigen gang gaan” riep ze vrolijk en pakte er nog een wijntje bij. Ik was blij voor dr dat ze weer van t leven genoot.
Ze dronk trouwens wel stevig door!

De avond vorderde en vanwege ons zoontje gingen we betijds naar huis.
“Kom je zo nog effe terug om je biertje leeg te maken?” Vroeg remco.
“Ik leg die kleine op bed en vrouwlief ook (met een knipoog) en dan kom ik nog wel even een biertje halen”
Mijn vrouw zei.. “blijf maar hoor, wij komen wel thuis. Zovaak zak je toch niet door!”
Wat een schat van ’n vrouw had ik toch! Ik nam me voor om haar een flinke beurt te geven en haar wakker te vingeren vannacht!

Het feest duurde tot in de late uurtjes en Saskia was er ook nog altijd, alhoewel ze bijna niet meer op dr benen kon staan van de drank.
T was tegen 2 uur dat ze naar huis ging. Iemand opperde dat ze niet alleen kon gaan omdat ze te dronken leek.
“Jan, ken jij dr niet thuis brengen, jij hoef geen grote omweg te maken”
“Jaaa. Jan!! Jij brengt mij naar huis!” Klonkt het lallend.
En daarmee was het beslist. We namen afscheid en gingen aan de wandel. Het duurde een tijdje want we liepen niet echt vlot of in een rechte lijn. Een wandeling van 10 minuutjes werd er èèntje van een klein half uur.
De koele lucht had Saskia weer een beetje nuchter gemaakt en ze nodigde me uit om haar huisje te komen bewonderen.
Ik ging mee naar boven, op de trap voelde ik onwillekeurig aan mijn portemonnee. En het schoot me binnen dat daarin een condoom zat.

Het was een echt vrouwen huis, overal tierlelateintjes en prulletjes. Maar wel gezellig, haar kids, die nu bij hun vader waren, hadden een eigen kamer en haar slaapkamer sloegen we over omdat ze naar de wc moest.
Onderweg naar de wc riep ze dat ik maar even 2 biertjes uit de koelkast moest pakken. Ik plofte op de bank en zocht de afstand bediening.
Call tv. Meer was er niet op tv. Sas kwam van de wc en kwam naast me zitten. We kletsen wat over haar huisje en wat ze nu voor werk deed.
Op tv kwamen wat erotische reclames voorbij. Die van “zoek jij een sletje om vanavond nog te neuken? Bel met nummer……”
Ik gaf er geen aandacht aan, en vond dat het onderhand wel tijd was om naar hui…
Geschrokken zie ik Saskia naar de wc rennen en hoor daar niet al te frisse geluiden. Dat laatste biertje was duidelijk teveel voor dr.
Ik ging haar achterna ze had de wc net gered maar haar jurk zat er wel onder.
Ik deed haar rits op dr rug los en zei dat ze onder de douche moest omdat ze dr handen eerst voor haar mond gehouden had en daarna haar haren bij elkaar gehouden had. Ze zat er dus helemaal onder. Ik kon nu niet weg gaan, kon haar zo toch niet achter laten.

Haar jurk gleed van dr schouders toen ze opstond, ik ving het op en zag dat ze geen bh aan had. Maar daar had ik nu ff geen tijd voor. Terwijl Sas naar de douche ging maakte ik de wc schoon.
Daarna ging ik richting de douche, de deur stond nog open, en ik vroeg netjes of ik binnen mocht komen om haar jurk in het water te leggen. “Geen probleem hoor!!”
Ik gooide de jurk in de wasbak en vulde deze met water om te laten weken. In de spiegel zag ik haar blote rug en billen. Ik ging bij de douche staan, ” gaat het weer een beetje?”
Ja hoor zei ze.
Pfffuuwww.. ik gaf haar haar tandenborstel. Das wel ff nodig zei ik.
Ze vroeg me dr pyjama te pakken uit haar kamer. Toen ik het pakte zag ik op haar nachtkastje een foto. 2 slapende tieners die hand in hand lagen.
Gelijk dacht ik aan haar laatste woorden van toen en aan mijn portemonnee waar een condoom in zat.
Zal ik het doen? Of toch niet.
Ik was nog nooit vreemd gegaan en had daar zelfs nooit over nagedacht. Maar nu, nu mijn mede-sexleerlinge een deur verder naakt onder de douche stond, en ik allang een stijve lul had….
Zal ik haar aan die laatste woorden herinneren en die condoom tevoorschijn halen??
Ik twijfelde heel erg. Ik wil mijn vrouw niet ontrouw zijn, maar toen ik terugkwam in de douche stond Saskia dr haren te drogen. Haar armen in de lucht, dr tieten heerlijk hangend met harde tepels en een kaal kutje…
Ik zit het nog even te bekijken terwijl ze langzaam verder gaat, ze buigt voorover en droogt haar benen, haar tieten bungelden lekker naar beneden en ik keek tegen haar kontje met een mooi strak kutje. Eentje die je niet verwacht van een vrouw met 2 kinderen.

Terwijl ze dr slipje weer aantrok zag ze me zo kijken en zei lachend dat ik 20 jaar geleden dezelfde blik had. Hahah. Ja dat kan wel kloppen.
“Maar helaas, jij heb je natuurlijk niet aan de afspraak gehouden en geen condoom bij je!!”
Ik liet haar pyjama in een plas water vallen, pakte uit mijn portemonnee die condoom. Ik gooide hem naar haar toe. “Hier is mijn deel van de afspraak!”
Glinsterende oogjes keken vol vreugde van mij naar het condoom.
“Ooow shit” was alles wat ze zei. Maar ze begon met haar ogen verder te vertellen. Een geile glans lag erin en de blik ging verder naar beneden waar een hele grote bult mijn geiligheid vertegenwoordigde.
“Dan hoef ik deze ook niet verder aan te trekken.” En haar slipje ging dezelfde weg terug als 5 seconden geleden.
Ze kwam in mijn armen en we begonnen te tongen. Mijn handen over haar blote rug, over dr billen en duwde haar tegen me aan. Sas zat ondertussen ook niet stil met dr handen en ik voelde al snel mijn broek op mn knieën zakken. Haar hand graaiend in mijn kruis, mijn vingers soppend in haar kut! En zo stonden we elkaar een tijdje te bevredigen. Ieder dacht terug aan die ondeugende tienerjaren.

Ik likte haar tieten maar al snel werd ik weg geduwd en ging ze op haar knieën voor me zitten. Mijn broek lag al op mijn enkels en mijn boxer ging nu ook die kant op, voordat hij beneden was, was mijn keiharde pik al in haar mond verdwenen.
Ze zoog heerlijk, likte m’n eikel en kneed mn ballen. Ik kon ondertussen enkel haar hoofd begeleiding geven op de ritme die ze zelf aangaf. En zo zat ze een minuutje of vijf. Ze keek omhoog; “kom je nog niet klaar? Vroeger was je daar heel snel mee!”
Voor de grap zei ik: “sttt ik ben schaapjes aan het tellen om er niet aan te denken!”
We schoten allebei in de lach en verplaatste ons naar de slaapkamer
“Kijk.. die foto moet jij nog wel kennen?”
“ja die ken ik nog wel, ik had ‘m net al gezien.”
“Toen kon je heerlijk beffen, ken je dat trouwens nog steeds zo goed?” En ze ging op bed liggen met haar benen wijd open.
Daar lag dat kutje wat ik 20 jaar geleden voor het laatst gezien heb. Nog steeds glad geschoren. De lipjes een beetje groot maar bij d’r klit was hij nog net als toen. Een mooi strak gleufje.
Ik knielde op de grond en begon haar benen te zoenen. Steeds hoger. Bij haar dijen aangekomen ging ik voorbij aan haar kut en zocht haar navel.
“Bef me! Bef me!”
“Net als toen” was mijn antwoord en ik begon haar klit te zuigen. Oww die kut smaakt nog steeds het zelfde!!
Kreunend en bijna gillend kwam Saskia niet lang daarna klaar. Ik ging ondertussen gewoon door, met mijn tong zocht ik haar ingang, likte haar sluitspiertje en drong naar binnen.
Daarna volgde mijn vingers en die maakte weer die “kom eens hier” beweging waardoor ik haar gspot kon aanraken.
Kronkelend, kreunend, mijn hoofd verder in haar schoot duwend kwam ze alweer klaar!!
“Hee, da’s je 2e al, misschien moet jij ook even schaapjes tellen?”
Gewoon even pauze, zei ze!
Ja! Pauze voor haar want ze begon mijn harde pik te zoeken en af te trekken. Genietend sloot ik mijn ogen en niet veel later voelde ik een vochtig tongetje over mijn eikel glijden daarna lippen die ook naadloos en strak over mijn eikel heen ging. Ik verwachtte nu dat die lippen verder om mijn lul zakte maar dat gebeurde niet. Nee, daarintegen leek het wel of mijn eikel van zijn paal afgezogen moest worden.
Mijn hemel, dat was lekker!! En terwijl ze zoog glipte haar tong onder het randje van mn eikel!
Zevende.. achtste.. negende nee
Ik kwam in de tiende hemel. En nu hielp schaapjes tellen niet meer. Ook mijn training van Marc niet. Saskia voelde aan me dat ik kwam en ze stopte met likken. Pakte haar tieten en duwde mijn pik er tussen. En zo ze trok ze me tot ik met een oerbrul kwam. Ik zag mijn zaad uit mijn lul schieten, over haar gezicht, in haar ogen en haren. En toen ik eindelijk stopte met schokken droop het sperma langs haarwang naar beneden. Maar voor het kon vallen was het al met haar tongetje opgelikt.

Nu was ik degene die even pauze moest hebben.

Saskia was bezig met de laatste restjes sperma op te likken en af te vegen om vervolgens haar vinger af te doen in haar mond.

“Diee euuhh condoom… heb je die toevallig bij je of wist je dat je hem nodig had vanavond? ”
“Nee die heb ik altijd bij me” en vertelde haar hoelang ik al een condoom op zak had.

We lagen nog wat uit te puffen en er werd ook wat drinken gehaald.
Toen ze even naar de wc was geweest en gelijk haar haren een beetje schoon gemaakt had van de sperma, kwam ze terug lopen, bleef naast het bed staan en zette 1 been op de rand. Ze duwde haar vinger in haar kut en duwde hem in mijn mond. “Lik! Lik mijn vinger” t klonk goor maar op zich smaakte het niet naar pis, meer naar de kutsappen die ik allang geproefd had.
Doordat ze met 1 been op het bed stond en ik zo tegen haar natte kut keek begon er bij mij weer wat te groeien, Saskia zag dat en help mijn beste stuk mee om harder en sneller te groeien!
Tussen het tongen door zei ze, “neuk me, neuk me hard!”
Ik zocht naar mijn condoom.
“Laat dat, neuk me zonder, maar niet mijn kutje volspuiten!”

Ik had net met pyjama pakken gezien dat ze bindboeien in de la had liggen. Dus ik pakte deze, gooide haar ruggelings op bed en begon haar op elke hoek vast te binden. Dr handen had ik al vast, maar voor dr benen had ik er 1 te kort, dus ik greep weer in de la, daar kwam ik ook een grote dildo tegen, zeker 20 cm lang!
Ik hou hem voor dr ogen. “Past ie?” Vroeg ik. Ze knikte met geile ogen dat hij paste. Mooi!
Ze lag al vast met dr handen dus kon eigenlijk al niks. Ik duwde de dildo in haar mond. “En vasthouden! ” zei ik streng. Daarna maakte ik haar voeten vast.

Daar lag ze. Armen wijd, benen wijd en een dildo in dr mond. Ik keek naar het heerlijke plaatje, een kaal geschoren kutje op een presenteerblaadje, de lippen uitnodigend tussen dr benen. En daarboven haar tieten die lichtjes opzij hingen. Maar de tepels echter staan nog fier rechtop. Nog hoger een mond vol met dildo en tot slot 2 geil kijkende ogen die mij erom smeken om nu eindelijk eens mijn lul in stelling te brengen.

Ik ging op mn knieën zitten, boog voorover, mijn lul raakt haar kut aan en een siddering trok door Saskia’s lichaam.
Mompelend en zover het mogelijk was met een dildo in haar mond zei ze “Ja, ja! Duw maar, kom, kom maar in mijn kutje!”
“Nee, nog niet” en ik haarde de dildo uit haar mond.
In plaats van mijn lul duwde ik de dildo in haar kut! Langzaam pompend ging hij steeds dieper. Daarna een sneller tempo en al gauw klonken er soppende geluiden. En inderdaad, hij pastte er helemaal in, de hele 20 cm. Saskia begon te kronkelen maar ze kon geen kant op. Dr armen en benen had ik goed vast gemaakt.
Ik liet de dildo even los terwijl hij helemaal in dr kut zat en ging met mijn lul richting haar mond. Met grote ogen keer ze naar mijn paal en likte eraan. Vervolgens trok ik haar hoofd iets omhoog en duwde mijn lul tegen haar lippen, gewillig ging haar mond open en ik ging naar binnen. Dieper, nog dieper.. hij zit er nu voor 3/4 in.
“Wil je meer?” En knikkend beantwoorde ze mijn vraag. Dus ik duwde verder. Mijn zak raakte haar kin al aan, nog verder. En toen zat hij helemaal in haar mond.
17 cm neukstaaf in haar pijpmondje!!!
Ik voelde haar tong heen en weer glijden en ze beet ook zachtjes. Ze begon zelf een pijpende beweging te maken en elke keer verdween mijn lul helemaal in haar mond.
Ik keek even achterom en zag dat de dildo uit haar kut gegleden was. Met 1 hand duwde ik hem er weer hard in.
Daarna ging ik van haar af, en begon haar kutje te likken terwijl ik dr neukte met die dildo.
Zwaar hijgend probeerde ze los te komen maar ze moest al snel opgeven!
De dildo ging nu sneller, ik legde al mijn snelheid en kracht erin en het duurde niet lang tot ze klaar kwam.
Haar rug bolde op, op haar hielen probeerde ze los te komen van het bed tegelijkertijd kwam er een lang gerekte kreun uit haar mond.
Na wat sidderingen lag ze ineens stil. Haar tieten glimmend van het zweet, haar kut glimmend van kutsap.
“nu neuk ik je!”
“Nee, wacht. Laat me even” riep ze geschrokken. “Laat me even op adem komen!”

Maar ze was al te laat. Mijn lul duwde al tegen haar grotje en tergend langzaam ging ik naar binnen. Toen ik helemaal ik haar zat zag ik twee grote ogen me aanstaren alsof ze niet geloofde dat ze gevuld werd. Als snel voerde ik het tempo op, terwijl ik haar hard penetreerde, kneede ik in haar tieten, likte haar tepels tot ze aangaf dat ze kwam. Ik voelde het ook borrelen dus nam nog eenmaal een aanloopje en neukte haar hard tot ze klaar kwam. Ik haalde mijn lul eruit en hield hem boven haar gezicht en trok me zelf over de streep. Mijn zaad spoot met zo’n kracht dat het met een grote klets tegen haar gezicht spatte. Ik trok me helemaal leeg en haar gezicht zat helemaal onder de sperma. Ik ging even naast haar liggen maar maakte ze al snel los! Totaal uitgeput zakken we in elkaars armen.
“Belofte ingelost” zei ze. En ik glimlachte naar haar.
Ze zat nu boven me en voor ik het kon verhinderen zat mijn half stijve lul alweer in haar kut. Wippend bracht ze mijn lul weer op volle sterkte.
“Sas, veel zal er niet meer uit komen hoor! Ik ben al 2x gekomen, veel zaad krijg je er niet meer uit”
Dat had ik beter niet kunnen zeggen, ze keek me geil aan en wipte rustig verder.
“Des te langer kan ik je in me voelen”
Oww dit was lekker, ze wipte er heerlijk op los, ik voel kutsap langs mijn ballen naar beneden druipen en zag 2 tieten jumpend voor mijn neus.
Het duurde inderdaad lang voor ik weer klaar kwam. Saskia was tijdens haar wipritje 2 keer gekomen en ook totaal uitgeput.
Ik keek naar de klok… shit half 5!!! Ik moet nu echt naar huis!!
Saskia snapte dat ook, dus het naspel lieten we effe schieten. Toen ik aangekleed was, en bij de deur stond kwam ze nog eens inmijn armen, nog steeds naakt. Ik liet mijn vingers nog 1 keer in haar kutje glijden en ze was nog steeds drijfnat. Ze pakt mijn vinger, dirigeert hem ergens anders heen en duwde hem zo in haar kontgaatje.
“Volgende keer gaan we nog verder!” Ze kuste me en deed toen snel de deur dicht.
Wow… ze wil nog een keer! Denk ik en ik loop langzaam naar huis. Thuis aangekomen is het al licht en in het zwakke zonlicht zie ik mijn vrouw naakt in bed liggen. Gelijk kwam mijn pik weer omhoog, ze lag met 1 been gestrekt en met 1 been gebogen. Ik kon er precies tussen, begon haar klitje te kussen en strelen, toen werd ze wakker.

Ik heb die nacht geheel niet geslapen maar het was een heerlijke nacht.

En in mijn hoofd galmde het nog na, “volgende keer gaan we nog verder!”


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Teske2017 (27)

gelezen

Meer...

Wimpy2017 (26)

gelezen

Meer...

GSJE (30)

gelezen

Meer...

Solie (32)

gelezen

Meer...

Catharina1980 (37)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(21)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.