Oom Ben – De eeuwige vrijgezel

21dec - door Geile Gea - 0 - Over Eerste keer Incest Tieners (18+)

Oom Ben was een vriend van mijn vader. Oom ben was altijd vrijgezel gebleven. Ik hoor mijn vader “Leo” zo heet hij, nog tegen hem zeggen. “Zoek gvd nou eens een wijf”, maar oom Ben bleef een verstokte vrijgezel. Die volgens mij overal wel een scharrel had. Dus op sexueel gebied kwam Bennyboy wel aan zijn trekken. Maar achteraf ben ik, Gea, er wel achter gekomen dat hij het liefst met jong vrouw volk rommelde. Hij was geen Pedofiel, maar geilde wel op meisjes van 18 jaar. Als hij bij ons thuis kwam moest ik altijd op zijn schoot komen zitten. Dan wreef hij altijd lekker over mijn ruggetje, wat iedere vrouw een lekker gevoel vind. Ik vond de geile praatjes van Ben best wel leuk. Vooral als hij over mijn borstjes aaide. Ik werd hier zo geil van. En dat was nu net de bedoeling van Oom Ben.

Wordt je geil, Geaatje? zei hij dan steevast. En van het een komt het ander. En oom Ben ging steeds een klein stapje verder. Maar verder als mijn tietjes kwam hij nog niet. Maar als hij me in kontje kneep en met zachte drang zijn vinger rond mijn rozetje tikte. Dan liep mijn kutje over van geilheid. Ik durfde nog niet aan zijn kruis te komen. Maar Ben begon mijn kutje al op te zoeken. Wel door mijn kleding heen, maar toch. En altijd als ik echt geil werd. En dat had hij wel door. Dan trok hij zich terug. Dan had ik zijn hand wel in mijn kutje willen duwen. En dan komt de avond dat hij aanbied aan mijn ouders om op te passen. Ik ben dan al 19. Mijn ouders gingen uit en zouden pas heel laat thuis komen. Of Ben dan niet kon blijven slapen? Nou daar hoefde oom Ben niet over na te denken. Dan nadert de bewuste zaterdagavond. “Waar blijft Ben toch” zegt mijn moeder een beetje boos tegen mijn vader. Ja, dat moet je mij niet vragen, Ans. Dan gaat de bel en oom Ben komt binnen met een rot smoes dat hij zo laat is. “Kom Leo” zegt Ma tegen mijn vader en ze vertrekken. “Blijf maar niet op hoor Ben, want het kan wel nacht worden. “Of ochtend, knipoogt mijn vader naar ons” En weg zijn ze.

Zo oom Ben eindelijk alleen. Zal ik koffie voor ons maken? “Lekker”en weg ben ik de keuken in. Dan staat ineens Ben achter me en pakt me om mijn middel. Ik word er warm van en voel mijn kutje branden in mijn slipje. Zacht rijdt hij tegen me aan en betast mijn borstjes, die recht vooruit priemen. Dan pakt hij er een en kneed er zacht in. Dan hou ik het niet meer. En pak hem vol in zijn kruis, waar ik zijn bobbel goed voel. Dan kapt hij het abrupt af. Eerst koffie, zei je toch. En met een nat kutje giet ik water op de koffie, even laten trekken zeg ik. En dan haalt Ben zijn reuze pik tevoorschijn. Als de koffie getrokken is dan kan je hier verder trekken en hij brengt mijn hand naar zijn stijve. Ik schrik ervan, want nog nooit heb ik een pik gezien, behalve op de pc. Bedremmeld trek ik er zacht aan. “Doe maar wat harder”gebied Ben. En dan krijg ik de smaak te pakken En trek hem als een bezetene af. Zacht begint Ben te kreunen. “Gea Gea ik kom klaar” dat had ik ook wel eens gezien op internet. En hij spuit een lading wit slijmerig vocht over mijn handen. Hij blaast even uit en pakt me gelijk tussen mijn benen. Al gauw heeft hij mijn hete kutje te pakken. En met een vinger dringt hij in me En vingert me heel diep. Dan raakt hij mijn g spotje aan, een onwijs geil gevoel in heel je onderlijf, maar ik wist bij god niet wat een G SPOTJE was. Dan brengt Ben mijn eigen hand in mijn grotje En een paar cm in je kutje vind je een sponsachtig zacht bobbelig verhoginkje en als je dat masseerd word je zo geil als boter en veel vrouwen komen dan klaar. “Gaan we nu ook neuken oom Ben?’ Als jij daar zin in hebt dan doen we het straks. “Maar eerst even wat anders” Praat hier nooit met Je ouders over, “Beloof je me dat Gea?” Ja oom Ben. Laten we dan maar koffie gaan drinken, we hebben de hele avond nog voor ons. Op de bank kruip ik bijna in hem en aan zijn gezicht zie ik dat hij er geil van wordt als ik zo tegen hem aanzit. We kijken het journaal nemen nog een bakkie. Dan zet ik de TV uit. En nu wil ik neuken zeg ik tegen hem!!!

Samen lopen we de trap op Ik voor Ben achter me. Als we bijna boven zijn pakt hij me bij mijn kutje. En zo draaft hij me de laatst treden op naar boven. Daar gooit hij me op bed. Hij kleed me langzaam uit, terwijl ik alles gauw, gauw wil. Eerst mijn BHtje dan kneed hij mijn tietjes, die verstijven in zijn warme vaardige handen en zacht likt hij mijn tepeltjes, die recht vooruit priemen. Dan daalt hij af, bij min kale venus heuveltje stopt hij en komt met zij geile mond naar beneden En dan neemt hij mijn klitje zachtjes tussen zijn tanden en sabbelt er aan Mijn lipjes zijn ook hard geworden en die likt hij ook mee. Dit gevoel heb ik nog nooit gevoeld als ik me zelf vingerde. En ook ben ik nimmer zo geil geweest. Dan dringt er een vinger diep in me En hij vingerd me stevig, door zoveel geile handelingen, word ik overmand. Tot ik mijn orgasme aan voel komen. Dan doet Ben er nog een schepje boven op, Dan kom ik klaar. Ja echt super klaar. Met een harde gil voelt Ben mijn geilesappen over zijn hand lopen. Die hij gelijk aflikt. “Mmm mm zalig”meer brengt hij niet uit. We vallen achter over in de dikke kussens. En Ben blijft mijn hele lichaam strelen, Toen ben ik blijkbaar in gedommeld. Wat opeens hoor ik van onder “Kom wat drinken”en hij zit breed op de bank TV te kijken met een bel wijn in zijn hand. Waarom heb je me niet wakker gemaakt toen jij naar beneden ging?. Och je lag daar zo lekker. Dan wordt het voor mij bedtijd hij brengt me weer boven. En komt naast me leggen. En nu wil ik je neuken zegt hij tegen me. We liggen allebei naakt Ik onder in de missionaris houding. Dan komt oom Ben langzaam in me. Daar ik vaak vinger en alles in me brengt ben ik geen maagd meer. Langzaam neukt hij me. En dan komen we beide voor de tweede maal deze avond klaar. We zoenen elkaar intiem op de mond en hij fluisterd zacht”Mondje dicht over deze avond”Ja oom.

Sinds dien neuken we elkaar wel vaker, ik ben inmiddels 25 en heb een vriend. “Met u doe ik het het liefst Oom” en dat beschouwde oom Ben als een compliment.
Groetjes Gea en Oom ben


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Jasjemijn (24)

gelezen

Meer...

Suusje2468 (49)

gelezen

Meer...

LisanvanRij (37)

gelezen

Meer...

i-risje (23)

gelezen

Meer...

naomigirlyyy (47)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(17)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.