Ontvoerd

1feb - door Gait - 0 - Over Overige

Als dochter van een puissant rijke CEO hadden we er altijd rekening mee gehouden, dat we mogelijk eens ontvoerd zouden kunnen worden. Sterker nog, ons hele ritme van leven hield er rekening mee. Zo was het huis zeer zwaar beveiligd met onder andere camera’s, honden en beveiligings beambten. Ook werd er vaak als we de deur uitgingen een andere route en/of tijdstip gekozen. Het woord voorspelbaar probeerden we daarmee altijd zorgvuldig te vermijden!

Ik, blonde jonge meid van net 18, had dat altijd verschrikkelijk gevonden. Natuurlijk had ik mijzelf nog eenvoudiger kunnen permitteren er altijd nog beter uit te zien dan iemand zonder geld. Elke dag een manicure, kapper had dan ook tot gevolg, dat er een knappe blonde stoot stond, met slanke taille, afgetraind lichaam en met een prachtige stevige D-cup borstpartij verpakt in een uiterst sexy Cucci jurkje. Daaronder de slanke benen op sexy hoge hakjes. Als ik dan ook heupwiegend in het winkelcentrum liep dansten mijn borsten graag opzichtig mee in de maat. Lingerie had ik vanwege mijn uiterst strakke lichaam eigenlijk weinig meer gedragen. Het geheel leverde altijd bewonderende en begerige blikken op bij de heren!

Vandaag was ik tot in de puntjes verzorgd aangekomen bij een vriendinnetje. Het was een reuze gezellige dag geworden. Op de weg terug met mijn eigen Porsche 911 had het noodlot toegeslagen. Qua snelheid en kunde was ik eigenlijk iedere potentiële ontvoerder de baas. Daar hadden regelmatig herhaalde rijvaardigheden cursussen voor gezorgd. Deze dag had ik echter niets aan al dit!

Stilstaand voor een stoplicht, had ik de auto achter mij nog net zien aankomen voordat deze achterop de Porsche knalde. De klap was zo enorm geweest, dat de Porsche motor volledig buitenwerking was gesteld en ik half versuft in de gordel hing achter de geactiveerde airbag. Voordat ik bij mijn positieven was gekomen of ook maar iets had kunnen ondernemen, hadden drie gewapende gemaskerde mannen de auto omsingelt en mij ruw uit de verwrongen Porsche gesleurd en in een volkswagenbus gesmeten. Met slippende banden waren ze er vervolgens met mij vandoor gegaan.

Vanaf moment een had ik er geen goed gevoel bij. Normaal zou je verwachten dat het bij het kidnappen van rijken enkel en alleen om geld zou gaan. Zorgvuldig omgaan met de handelswaar zou dan niet onverstandig zijn. Nee, deze brede kerels waren ruw en hadden in de bus al seksuele opmerkingen gemaakt en een had zelfs geprobeerd mijn borsten te betasten. Ze hadden allen daarbij ronduit begerig al mijn rondborstige vormen nauwkeurig in zich opgenomen. Ik had me weten los te rukken en ze hadden me verder met rust gelaten.

Het was inmiddels donker geworden toen het busje aan de geluiden buiten te horen, een grindpad op was gereden en stopte. Ik was pijnlijk bij mijn haren gepakt en de auto uit gesleurd. Ik had nog net kunnen zien, dat we bij een boerderij waren aangekomen. Ik werd het pand in gesleurd en in een donkere kamer gesmeten. Dit aangevuld met de niet te missen waarschuwing: “Stil blijven liggen en als je het in je gore geile kop haalt te vluchten knallen we je af!”

Ik had minuten lang trillend van schrik en angst de situatie op mij moeten laten inwerken. Vervolgens was ik nieuwsgierig toch de donkere kamer gaan aftasten op zoek naar een lichtknopje. Toen ik uiteindelijk een soort bureaulamp voelde en aanknipte kon ik zien waar ik was. Een op zich nette slaapkamer met een oude bedstee en ter linkerzijde een moderne badkamer. En een stel ramen met zicht naar buiten.

Ik was naar de badkamer gestrompeld en had mij net wat verfrist of de deur werd met grof geweld opengegooid. Ik werd tegen de grond geslagen en de gordijnen werden gehaast gesloten. “Vuile ‘teef’, ik zal je leren wat gehoorzaamheid is!” De aanvaller had zich voorover gebogen, mijn haren vastgegrepen en mij er aan meegesleept naar de bedstee en er in gesmeten. Stukken haren waren uit mijn hoofdhuid getrokken en ik verging van de pijn!

Voordat ik weer bij mijn positieven was, had hij zich op mij geworpen en mij twee enorme klappen tegen het hoofd verkocht. Bibberend van schrik en angst lag ik onder hem. Hij had vervolgens briesend mijn Gucci jurkje van mijn lichaam gescheurd en daarmee een geweldig uitzicht gekregen op mijn weelderige edele delen. Een ding had ik al wel door, tegenwerken zou wel eens heel snel kunnen leiden tot een heel vroege dood!

Hij had tot mijn afgrijzen zijn gulp open geritst en had zijn lul resoluut tussen de gortdroge schaamlippen geduwd. Ik had het uitgeschreeuwd van pijn toen hij mijn vagina met grof geweld penetreerde. “Aaaaaauw, neeee, laat me gaan, alstublieft!” had ik snikkend uitgebracht. Het had het omgekeerde effect gehad! Ik kreeg nog een enorme klap tegen mijn hoofd, waarna hij mijn tieten gretig had vastgegrepen, deze pijnlijk grof was gaan kneden en mij woest was gaan neuken. Binnen een drietal minuten, voelde ik de pik al opzwellen en de ballen hun zaad richting mijn baarmoeder pompen. Het zaad ketste via de wanden alle kanten op en het overtollige was langs de ingang van de vagina naar buiten gelopen. Hij had alleen maar gelachen en mij toegebeten: “Zo dat is alvast een nul, lekkere ‘neukgleuf’”, had de deur dicht gesmeten en was vertrokken. Ik had ten einde raad op mijn knieën zittend gebeden dat deze marteling toch maar zo snel mogelijk afgelopen zou mogen zijn!

De volgende dag toen ik wakker werd, hadden twee brede kerels een ontbijt gebracht. Ik zat in een gevonden badjas en aan de ogen was af te lezen, dat ze niets goeds van plan waren. Ik had het ontbijt nog niet op of ze waren teruggekeerd. Ik zat trillend van angst op een stoel. Ze waren voor mij komen staan, hadden de badjas uitgerukt en hadden zich gierend van het lachen al likkend en knedend op mijn borsten gestort. Vervolgens had de kleinste van het stel zijn broek naar beneden getrokken, mij gecommandeerd de mond te openen en had zijn lid er in geperst. Had hij mijn hoofd aan beide kanten vastgegrepen en mijn gezicht keer op keer al kokhalzend hard in zijn kruis geslagen. Op deze manier al ‘keelneukend’, was hij al snel euforisch in mijn mond klaargekomen. Met mijn gezicht in zijn kruis gedrukt, had ik het uitgeproest van de enorme hoeveelheid sperma, die ik niet zo snel had kunnen doorslikken. Het witte warme glibberige sperma werd hierdoor door mijn neusgaten naar buiten geperst. In slierten zat het bitter smakende zaad over mijn gezicht en in mijn mond. Vervolgens had hij mij, als ultieme vernedering, gedwongen zijn lul schoon te likken, al het zaad op mijn gezicht in mijn mond te duwen en door te slikken!

Nummer twee was volledig door het lint gegaan toen hij die geile scene van z’n maat had gezien. Had mij met grof geweld voorover op de bureautafel gesmeten en had mij doggy style alle hoeken van de kamer laten zien. Onderwijl de borsten pijnlijk hard betasten. Tranen van pijn hadden over mijn gezicht gebiggeld, toen de gortdroge kut gedwongen was geweest de penis te laten passeren. Ook had ik overal blauwe plekken op mijn strakke billen opgelopen omdat de barbaar er satanisch genoegen in had gesteld met zijn handen er keihard op te slaan. Een week later had ik nog niet pijnloos kunnen zitten!

Ik zat er volledig doorheen. Ik voelde me vies, had overal pijn en de bijkomende onzekerheid knaagde nog het ergste aan mij.

Laat in de middag was de deur weer open gesmeten en was mij het angstzweet spontaan uitgebroken toen de verkrachters alle drie in de deuropening waren verschenen, met hun lid al uit de broek! Ze hadden me vies lachend aangekeken en geschreeuwd: “We pakken je nu met z’n drieën, rijke ‘teef’!” Ik had een poging gedaan te vluchten, maar was afgeranseld en de bedstee in gesmeten. Hierna had ik moeten toestaan dat de drie mij in ieder gat wat ze maar hadden kunnen vinden waren gaan neuken. Ik had door mijn knieën zittend een lul in mijn anus moeten laten zakken en een tweede had mijn vagina opgevuld. Een klassiek triootje eigenlijk. Nummer drie was voor mij gaan staan, had zijn leuter in mijn mond gedrukt, mijn hoofd vastgepakt en had keer op keer mijn gezicht hard in zijn kruis geramd. Al huilend had ik de mishandeling moeten doorstaan. Terwijl ik in mijn vagina warm sperma voelde en in mijn mond de bittere smaak van nog een klaarkomende kerel kreeg te verwerken, plots een scherpe knal! De staande kerel zeeg langzaam in elkaar, waardoor de nog spuitende leuter uit mijn mond floepte en daarbij als een laatste levensteken een witte sliert warm sperma over mijn gezicht spoot!

Zwaarbewapende eenheden, hadden de twee verkrachters met de kolf van hun automatisch wapen van mij afgeslagen. Huilend en onder het sperma hadden ze me vervolgens liefdevol opgevangen. De marteling was eindelijk over!

Goed verhaal?(40)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.