Ontvoerd en omgevormd tot slaafje

2nov - door Anoniem - 0 - Over SM

Dit verhaal gaat over Leonie. Ze is een mooi meisje van 18 met een ferme c-cup, haar kontje is lekker dik en ze is ook slank. Ze heeft blonde haren en bruine ogen.
Toch is ze super onzeker en is ze nog maagd.

Het is vrijdag het laatste lesuur van de dag. Voor haar zit Luka: haar grootste crush ooit. Gewoon door naar hem te kijken werd ze al nat. Maar hij was veel te populair en wist niet eens wie ze was.
De lerares kondigde aan dat er een opdracht was in groepjes van 2 die zij koos. Leonie en Luka werden samengestoken, dus sproken ze af om de zaterdag er aan te werken.

Het is nu zaterdagochtend en Leonie wilt er supermooi uit zien. Eerst douchet ze en ze scheert haar kutje helemaal naakt, dan kon ze het echt niet laten om een vinger in haar kutje te steken. Ze ging er langzaam in en uit, telkens tegen haar g-spot, met haar andere hand wrijfde ze ruw tegen haar clitje. Toen kwam ze klaar. Niet veel later stond ze voor de kleerkast. Ze deed een string en de bijhorende rode kanten bh aan, dan deed ze een kort en diep uitgesneden kleedje aan, wat make-up en ze was klaar. Ze sprong op de fiets en niet veel later was ze er.

Luka was er nog niet dus zijn vader Bart deed open. Plots werd alles zwart, ze werd wakker in een rode kamer met een bed, lavabo, grote kast, en heel veel touwen aan het plafond. Zij zat op een stoel. Bart kwam binnen en bedeelde Leonie om zich uit te kleden. Leonie deed dit. Ben je maagd vroeg hij. Ze knikte en hij grijsde terug. Dan haarde hij zijn lul die super groot was uit zijn broek. Hij legde haar op het bed en bond haar vast. Plots zat hij in haar en Leonie gilde het uit, hij begon woest in en uit te gaan. Terwijl kneedde hij haar borsten met zijn handen en kneep hij in haar tenen. Niet klaarkomen of je krijgt straf zei hij. Maar Leonie was zo geil dat ze niet veel later klaarkwam. Ze was boos op zichzelf maar ze was gewoon te geil. Hij treiteren terug en spoot zijn zaad over haar lichaam, nu krijg je straf zij hij. Hij opende de grote kast en daarin zaten er allemaal speeltjes waaronder een zweepje, hij begon haar te slaan op haar kutje. Bij elke slag gilde Leonie. Per gil krijg je er een slag bij zei hij. Dus Leonie probeerde de pijnlijke slagen doorheen haar kutje te verdringen. Hij fronste en zei dat als ze niet zou gillen als hij haar anaal zou nemen, haar straf klaar was. Hij nam haar anaal maar haar kontgaatje was nog veel te droog dus de pijn was echt immens, ze gilde. Stom sletje zei hij. Eerst moet ik nog wat dingen aanpassen aan je. Hij pakte een mesje en snee de huid boven haar klit wat weg. Leonie gild en hij propte een zakdoek in haar mond en bond er nog een rond. Jij gilt echt veel zij hij Dan nam hij een ijzeren dingetje en hield het in het vuur. Wanneer het helemaal warm was gebruikte hij het om de huid tussen haar kut en kontgaatje te brandmerken, er stond nu voor Bart.

Nu nog je straf zij hij…

Goed verhaal?(33)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.