Ontmaagd op vakantie

30jan - door Anoniem - 1 - Over Homo

Hoi ik ben justin toen het gebeurde was ik 18 jaar. Ik ben een leuke jongen om te zien, al zeg ik het zelf. Met een speciaal sportief lichaam.

Ik was met me ouders op vakantie in Spanje. Had een eigen hotelkamer. Mijn eerste avond ik zat op het balkon. Naast mij zag ik 2 jongens op balkon zitten. Beide geschat 25 jaar, lang van die sportschool types. Ik stak een sigaretje op. Op dat moment sprak 1 van de jongens me aan. We maakte een praatje. Met de vraag of ik vandaag was aangekomen. Ja met mijn ouders antwoordde ik meteen.

De volgende dag me ouders waren de stad in. Daar had ik geen zin, en plofte bij het zwembad neer op een bedje. Na een tijdje kwamen de 2 jongens ook naar het zwembad. Ze zagen mij en gingen bij me zitten. De klik tussen de jongens en mij was goed. Maic en jack heten ze. Einde van de middag vroegen ze me of ik zin had of ik in de avond al plannen had. En zij nog niet. Ze hielden het vanavond rustig en gingen op de kamer wat drinken en vroegen of ik ook langs kwam. Is prima was mijn antwoord. Ik klopte aan en werd binnengelaten en liep naar balkon. Beide hadden ze alleen een korte broek aan en de gespierde lichamen waren duidelijk aanwezig. We dronken wat bier en praatte wat. Loop van de avond was ik best aangeschoten. Maic je hebt een stijve lul zei jack. Ja sorry ik ben geil. Maar geen meid vanavond. Ik keek naar zijn broek en zag een flinke bult zitten. Jack stelde een spel voor. Wie het potje verliest doet een opdracht. Ik verloor natuurlijk en moest me kleding uittrekken op boxer na. Tot nu toe zag ik geen kwaad in het spel en deed dat ook. Nice zeiden beide heren. Ik won een paar x en gaf wat nette opdrachten schotjes nemen enzo. Ik verloor en jack zei maic ben je nog geil. Ja zei maic. Ik hoorde me naam met een opdracht ik schrok van de opdracht. Die luidde dat ik maic van z’n geilheid moest afhelpen. Maic stond op en zei goed plan. Hij ging voor me staan en deed zijn broek naar beneden. daar stond hij naakt voor me. Ga jij mij maar even lekker pijpen. Die pik van maic was zeker 20 cm. En zei dat ik dat niet wilde. De jongens werden kwaad. En veranderen van spontaan en gezellig naar dominant. Ik wilde weg gaan, maar jack hield mij tegen. En zij dat ik naar hun moest luisteren. Anders liep het slecht af. Jack drukte me op me knieën. En maic pakte zijn harde pik en sloeg hem in me gezicht. Mond open zei hij. En dat deed ik dan maar. En hij deed zijn pik ook in me mond. En voor het eerst pijpte ik een pik. Ik heb alleen ervaring met meiden.

Hij pakte mijn hoofd en begon wilt in me mond te neuken. En begon te kreunen dat ik zijn sletje was. En niet veel later spoot hij me mond vol. Ik kon zijn sperma niet in me mond houden. Maar moest het doorslikken en smaakte erg zoutig. Ik keek op en zag dat jack me aan het filmen was. Nu was jack aan de buurt. Maic gooide me op bed met me hoofd aan het voeteneind. Daar stond jack met ook een grote pik. Maic ging op me zitten en drukte me hoofd achterover. Zodat mijn keel 1 rechte doorgang was en jack stootte zijn pik ook in me keel. En begon te stoten. Ik voelde een hand in me boxer. En maic lachte. Zijn pik ook is hard en groot. Hij vind het lekker. Hij begon me af te trekken. Jack en ik kwamen tegelijkertijd klaar.

Ik was uitgeput en voelde me vies. Alles stond op tape wat ik met die 2 gedwongen gedaan had. Morgen kom je terug en maken we er weer een feestje van zei maic. Anders gaat de film online. Ik was bang en ging de volgende avond maar terug. Wat gaan ze doen. Ik was bang. Meteen toen ik binnenkwam moest ik naakt in de hoek staan voor verdere instructies. Na een kwartier moest ik naar jack je deed het prima gister. Maak me broek los en neem hem maar weer lekker in je mond. Ik was hem aan het pijpen daar kwam maic net binnen lopen. Oké je bent al bezig met ons speeltje voor de komende weken. Maic ging bij me staan En begon me af te trekken. En pakte me bij me kont en stak er een vinger in. Dat voelde niet fijn. En zei deze is goed strak. En stopte er een 2e vinger in me. Ze deden steen papier schaar. Maic die won. Ik moest op me rug gaan liggen en hij pakte een tube, het was glijmiddel en ik smeekte om het niet te doen. Daar had ik niks over te zeggen en jack sloeg me in me maag. Maic ging tussen me benen zitten en legde me benen op zijn schouders. Ik voelde zijn dikke eikel tegen me kontje aandrukken. Ik ga hier zo van genieten eindelijk iemand die ik in zijn kontje ga neuken. Vrouwen wilden dat niet. En lachte. Hij drukte door en voelde een pijnscheut toen zijn eikel in me zat. En hij drukte door het deed veel pijn. Tranen over me wangen. En voelde hoe hij elke centimeter verder ging en voelde zijn ballen tegen me kont. Hij zat met zijn op zijn 20 cm in me En keek me verlekkerd aan. En hij begon me te neuken. En kreunde van genot. Iets zeggen kon ik niet want jack stopte zijn pik in me mond. Maic begon te hijgen en hield me erg stevig vast. Kon geen kant op. Zijn kloppende pik stond op knappen. Met een luide kreet spoot hij me darmen vol en wachten net zo lang dat hij slap werd en ging uit me. Ik voelde de sperma van maic uit me lopen en complimeerde me dat ik lekker ben. Jack ging op zijn rug liggen ik moest boven zijn lul gaan zitten. Maic’s sperma droop op jack’s buik. Ik zakte en voelde de pik van jack in me gaan. Gelukkig deed het geen pijn meer. Nu hij helemaal in me zat moes ik hem berijde. Ik begon te kreunen en maic joelde naar me. Door de hand van maic kwam ik klaar en spoot mijn sperma op zijn hand. Hij likte het af. En jack kwam met een kreet klaar in me. Ik moest op hem liggen en begon me te zoenen alsof het een belong was. Hij werd slap en gleed uit me evenals het opgevangen sperma. De rest van de vakantie was ik hun neuk doll. En werd meerdere malen door maic en jack geneukt in de vakantie ook op andere plekken dan de hotelkamer

Goed verhaal?(22)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Ontmaagd op vakantie”