Ontbijt op bed met mijn zus

8okt - door Suske - 3 - Over Incest

Drie jaar geleden trouwde mijn zus Joëlle en ging in Amerika wonen waar zij ook haar werk hadden. Omdat mijn moeder 50 werd kwam Joëlle voor een paar weken naar Nederland. Ik had de laatste week dat zij hier was een week vrij genomen en met haar afgesproken dat wij dan nog wat gingen bekijken wat zij graag wou zien. In die week was Joëlle ook jarig. Na twee weken bij mijn ouders gelogeerd te hebben kwam Joëlle de laatste week bij mij en mijn vrouw logeren. De eerste dagen stonden wij al vroeg op om ergens op tijd te zijn als we wat gingen bekijken. Op vrijdag was Joëlle jarig en die dag bleven we thuis en nadat mijn vrouw die moest werken die dag naar haar werk was stond ik op en ging in alleen mijn onderbroek naar beneden. Ik wilde Joëlle verrassen met een ontbijt op bed. Ik had wat brood gesmeerd en had het al op een dienblad liggen en stond te wachten tot de eieren lang genoeg gekookt hadden toen de deur tussen de hal en de keuken open ging. Goedemorgen, riep Joëlle die in een dun lang shirt de keuken binnen kwam. Ik zag haar flinke borsten goed doorschijnen door het shirt en zag dat zij maar een klein ook doorschijnend slipje aan had en voelde mijn lul al wat groter worden. Ik wou je verrassen met een ontbijt op bed, zei ik en sloeg mijn armen om haar heen en feliciteerde haar met haar 26ste verjaardag. Zij trok mij stevig tegen haar aan en ik voelde haar harde tepels tegen mijn borst prikken en gaf haar ook drie zoenen op haar wang. Dank je, zei ze, en gaf mij nog een zoentje op mijn lippen en ik voelde dat zij flink tegen mijn strak in mijn onderbroek zittende lul drukte. Even de eieren uit het water halen, zei ik en liet haar weer los. Terwijl ik het kokende water van de eieren afgoot kwam Joëlle achter mij staan en sloeg haar armen om mijn middel en drukte haar borsten tegen mijn rug en wreef met haar handen over mijn buik. Is Simone al weg? vroeg zij. Ja die moest om acht uur beginnen, zei ik terwijl ik koud water over de eieren liet lopen. Dan voel ik dat Joëlle haar hand op mijn lul legt en er stevig in knijpt. Hmmm wat is hij hard, hoorde ik haar kreunend fluisteren en voelde dat zij haar hand in mijn onderbroek schoof. Ik zet de pan met eieren weg en draai mij om en meteen duwde Joëlle mijn onderbroek naar beneden en zakte door haar benen en zet haar warme lippen om mijn eikel, met een hand hield zij mijn lul vast en met haar ander hand kneed zij mijn grote volle ballen. Ik pakte haar hoofd vast en duwde mijn eikel wat dieper in haar mond en voelde dat ik al bijna kwam. Ik wil je zaad wel eens proeven, kreunde Joëlle en kneep harder in mijn ballen en zoog mijn lul nog dieper in haar mond. Nog een paar keer liet zij mijn lul bijna uit haar mond glijden en zoog hem dan weer diep naar binnen toen ik haar hoofd stevig vasthield en mijn sperma diep in haar keel spoot. Met moeite kon zij het bijhouden met slikken en zij zoog de laatste druppel nog uit mijn lul en gaf nog een zoen op mijn eikel en kwam weer recht voor mij staan.

We zoenden elkaar en onze tongen speelden even samen en ik schoof mijn handen onder haar nachthemdje en trok het over haar hoofd uit. Ik boog wat voorover en nam een harde tepel in mijn mond en zoog er hard op. Zij schokte en drukte haar kutje tegen mijn nog harde recht vooruit staande lul. Ik liet mijn handen over haar rug naar haar kontje glijden en duwde haar slipje mee naar beneden. Ik tilde haar op en zet haar op het aanrecht en duw haar benen wat uit elkaar. Haar kutje glansde van het vocht en ik drukte mijn mond op haar gezwollen schaamlippen. Zij kreunde hard toen ik haar kutje wat open trok en over haar klitje likte en zij legt haar hand op mijn hoofd en drukt mijn mond harder tegen haar kutje. Ik zoog op haar klitje en voelde haar schokken en proefde haar sappen die uit haar kutje stroomde, schokkend kwam zij klaar en trok mij weer omhoog en ik zet mijn eikel tegen haar hete schaamlippen. Zij zoent mij weer op mijn mond en pakt met een hand mijn lul vast en richt deze in haar nat kutje. Aaaah jaah, kreunde zij toen ik mijn 21 cm lange en 5cm dikke lul diep in haar kutje drukte. Ja neuk mij hard met die dikke lul, kreunde zij en sloeg haar benen om mijn heupen. Zij trok mij nog dieper in haar kutje en ik voelde haar kutje al strakker om mijn lul spannen. Ik kom, kreunde zij en ik voelde haar verkrampen. Haar sappen liepen langs mijn lul uit haar kutje en drupten op de vloer. Toen zij ontspande begon ik mijn lul diep in haar kutje te stoten en al na een paar minuten voelde ik dat ik weer ging komen. Ja spuit mij vol, kreunde Joëlle toen zij mijn lul harder en dikker voelde worden. Ik stoot mijn lul nog een keer diep in haar strak kutje en spoot nog zeven dikke stralen sperma diep in haar kutje. Nog even zoenden wij en ik trok mijn lul langzaam uit haar heet kutje. Met een handdoek veegde zij haar kutje schoon en kwam van de aanrecht af en zet haar lippen weer om mijn eikel en zoog de laatste druppel er weer uit.

Wat doen we? Hier ontbijten of gaan we nog even in bed liggen? vroeg ik. Jij wou mij verrassen met een ontbijt op bed dus gaan we maar weer naar boven, zei Joëlle. Ik pakte het dienblad met alles erop en liep achter haar aan naar boven, we gingen in bed liggen en lieten ons het ontbijt lekker smaken en toen ik het dienblad weer naast het bed zet drukte Joëlle haar lippen op mijn lippen en zoende mij, zij legt weer een hand op mijn lul die meteen weer harder werd en zij kwam op mij zitten en zakte diep over mijn nog steeds harder wordende lul, al zoenend bereed zij mij en kwam nog drie keer klaar op mijn dikke lul voordat ik na bijna een uur nog eens zes stralen sperma diep in haar kutje spoot, we bleven nog even liggen en gingen toen samen onder de douche, we wasten elkaar en ik nam haar harde tepels nog even in mijn mond en droogden elkaar af, in de slaapkamer deden we samen nog ene droog laken op bed en Joëlle sloeg haar armen weer om mijn middel. Blijven we nog naakt lopen? vroeg zij en gaf mij zoentje op mijn mond. Ja dat voelt wel lekker. Het is weer net als toen wij nog thuiswoonden, zei ik. We gingen naar beneden en ik liet de gordijnen nog dicht en we ruimden samen alles nog op. Naakt gingen we op de bank zitten en Joëlle speelde zachtjes met mijn slappe lul die na een paar uur weer een teken van leven gaf en weer recht overeind kwam staan. Joëlle nam hem weer in haar mond en speelde met haar borsten en stak een paar vingers in haar nat kutje, en ik leg Joëlle op de bank en druk mijn harde lul weer tussen haar rode en gezwollen schaamlippen. Nog een keer kwam zij klaar en ik spoot nog eens vier stralen sperma in haar kutje. We gingen nog een keer onder de douche en trokken toen onze kleren aan en zaten weer op de bank toen Simone weer thuiskwam. ’s Middags kwamen er al enkelen om Joëlle te feliciteren en de familie kwam die avond en tegen twee uur in de nacht ruimden wij het laatste weer op. Wij gingen naar bed en voor Joëlle de logeerkamer in ging gaf ik haar nog en zoen op haar mond en kneep even zachtjes in haar stevige borsten. Tot morgen, zei ze en ik zag dat zij met grote harde tepels de logeerkamer in ging….

Goed verhaal?(122)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Ontbijt op bed met mijn zus”