Nathalie in het ziekenhuis

2nov - door Foxmeister - 0 - Over Groepssex

Jen en Tom: Laten we maar met het ziekenhuis beginnen… tsja, wat voor kwaal? Laten we zeggen dat je behandeld wordt voor enkele spierontstekingen, o.a. in je rug en je billen… daarvoor krijg je o.a. een hormoonkuur… ook moet je meermaaldaags gemasseerd worden. Zuster Jennifer is een stagaire die juist dat moet leren… Op de zaal liggen naast jou nog een jonge vrouw van in de 20, 2 vrouwen van achter in de 30, een jongen van zo-n 25 en een middelbare man. Na een algemeen gesprek aan de rand van je bed, waar ik, de behandelend arts, je uitleg wat er precies aan de hand is, en wat er gaat gebeuren, vraag ik je of je aan de opleiding van Jennifer wilt meewerken. Ik beloof je als tegemoetkoming een extra goede behandeling… Jen staat naast me, ze ziet er enorm opwindend uit in haar net iets te strakke verpleegstersuniform. Haar volle borsten worden strak afgetekend, er is zelfs sprake van cleavage (wat mij niet onbewogen laat, uit puur professionele gronden natuurlijk ;-). Haar rokje is heerlijk kort, en ze draagt een witte, dunne panty… ze lacht vriendelijk naar je en je beloofd je uiterste best te doen… Nathalie: Allang blij dat ik op een gemengd zaaltje lig met jongere mensen, ik was al bang op een zaal met die oude zeuren te komen, hoor ik het verhaal aan. Ik zie jullie beiden me van top tot teen bekijken. Ik heb mijn strakke spijkerbroek nog aan en omdat het buiten vriest een dikke fleecetrui, maar ondanks dat het een dikke trui is is duidelijk te zien dat ik er een paar flinke borsten onder heb. “Oh natuurlijk dokter, is het okee dat leerlingen meewerken aan het onderzoek. Wat is verder de bedoeling? Moet ik op bed blijven, een pyama aan of is er speciale kleding van het ziekenhuis? … sorry hoor, maar het is de eerste keer dat ik het ziekenhuis in moet.” Vanuit mijn ooghoeken zie ik de knul van 25 met de middelbare man kletsen maar ik kan niet verstaan waar ze het over hebben. Jen en Tom: Nou juffrouw, u zult voornamelijk op bed moeten blijven liggen. Hoewel het wel de bedoeling is dat u voldoende beweging houdt. Zuster, zorgt u daar aub voor? En voor de massages? Tsja, qua kleding (je ziet me kijken naar je lekkere strakke spijkerbroek en de welvingen onder je trui)… ziet u het probleem is dat de meeste kleding bij uw aandoening gaat irriteren, vooral in het gebied van de liezen. Wij zullen u een Japonnetje geven dat vooral uw bovenlijf bedekt (het komt net over de billen). verder mag u niks dragen. Zo, zeg ik terwijl ik Jen vraag het grodijn rond je bed dicht te doen, kleedt u zich nu maar even uit zodat ik u kan onderzoeken… Nathalie: Zodra de verpleegster het gordijn dicht heeft sta ik op. Ik vind het wel vreemd dat de dokter erbij blijft staan terwijl ik me uitkleed maar ik wil niet als een zeur overkomen dus hou ik mijn mond maar. Ik zeg dus ook maar niets over de kieren tussen de verschillende gordijndelen. Ik buk voorover om mijn schoenen uit te doen, in de kleine ruimte staan we dicht bij elkaar, mijn ronde kontje centimeters van de dokter verwijderd. ik sta weer op en stroop mijn spijkerbroek af, mijn mooie gebruinde benen nu zichtbaar. Dan volgt mijn trui en die leg ik ook op bed. In alleen een kanten half-cup beha en een kleine string draai ik me weer om naar de dokter, ik twijfel of die ook uit moeten. Voordat ik hem wat kan vragen knikt hij. Zonder er al te lang bij stil te staan trek ik de laatste kledingstukken ook uit. Ik zie zijn ogen afglijden van mijn flinke borsten naar mijn geschoren dikke schaamlippen. Ik voel mezelf beginnen te blozen ….. Jen en Tom: Samen met de zuster bekijken we je aandachtig terwijl je je uitkleedt. Geen enkele schroom, en we draaien ons al helemaal niet om. Door een spleet van het gordijn zie ik dat het jonge meisje naast je net doet of ze slaap, ze ligt op haar zij, door haar wimpers kijkt ze door de spleet van het gordijn. Als je helemaal naakt bent onglipt de onervaren zuster een bewonderend “WOW!!!”. Ik kijk haar belerend aan. Ik kom dicht achter je staan en zonder waarschuwing voel je de koude stethoscoop tegen je rug, tussen je schouderbladen… Zuchten! klinkt het streng… wanneer je dat doet ziet het meisje iedere keer je prachtige borsten op en neer wippen. Van de kou krijg je harde tepels… Jennifer knipoogt naar me. Dan komt mijn hand met stethoscoop langs achteren naar je borst… terwijl je doorzucht kijk ik over je schouders naar beneden… naar de stethoscoop natuurlijk! Als ik daarmee klaar ben klinkt het “Zo, buigt u eens voorover”. Hoewel de ruimte wel erg klein is wil je niet vervelend doen, en dus voordat ik het echt in de gaten heb buig je met gestrekte benen voorover en steunt je ellebogen op het bed. Daardat het zo snel gaat kan ik niet op tijd wegstappen en komt je heerlijk ronde kontje met kracht tegen mijn kruis aan… ik kan niet verbergen dat ik daar door de opwindende striptease niet helemaal slap meer ben. Dat moet je gevoelt hebben, maar je springt niet weg. Ik kijk Jen aan, dan kijk ik terug naar je kontje. Ik begin je rug met mijn handen te bevoelen, natuurlijk om je spierproblemen daar te bestuderen. Ik stap daarbij niet achteruit en blijf dus met een groeiende pik tegen je kontje aan staan. Je bent verward, dat merk ik, hoort dit er nu bij, wat is dit, voel ik dat nou goed??? Nathalie: Plotseling voel ik een ijskoude stethoscoop tussen mijn schouderbladen. In een reflex haal ik diep adem en trek mijn schouderbladen in, mijn borsten daardoor nog verder vooruit duwend. Ik voel mijn tepels al hard worden. Dan gaat de stethoscoop verder, mijn rug, opzij…..dan voel ik een arm om me heen komen en het ding drukt tegen mijn borst, ik bloos nog meer. Maar ik blijv zuchten en vanuit een ooghoek zie ik hoe de zuster mijn op en neer deinende borsten bekijkt. Ik ben haast blij dat ik voorover moet bukken, dan zien ze mijn gezicht even niet. Maar tegelijk krijg ik twijfels…mijn kont stevig tegen de dokter gedrukt. Ik wil vooruit wegstappen maar dat gaat niet, mijn bovenbenen zitten tegen het bed. Daar sta ik, voorover, mijn borsten hangen vrij en een dokter met zo te voelene iets flinks dat groeit tegen mijn blote kont gedrukt. Dit kan nooit de bedoeling zijn. Maar de dokter beweegt niet weg en de zuster zegt niks….en ik durf niks te zeggen. Dan beginnen zijn grote stevige handen mijn rug te onderzoeken. Ik ben blij dat ze mijn gezicht niet kunnen zien want ik voel dat ik vuur rood ben. De grote handen betasten mijn rug, stevig, professioneel. langzaam wen ik eraan. ze glijden lager… Jen en Tom: Na langdurig en uitgebreid je rug te hebben bevoelt, waarbij mijn lul tot volle oorlogssterkte is uitgegroeid stap ik dan eindelijk opzij. Ik noteer mijn bevindingen of je patientenkaart. Zo, dat was uw rug. maar u had nog andere probleem gebieden, is het niet? Met een verlegen stem hoor ik je zeggen: Ja, ahum, dokter, volgens mijn huisarts heb ik ook een bilspier onsteking, die doortrekt naar mijn liezen. Juist, zeg ik, om dat te inspecteren moeten we even van positie veranderen… ik ga op de rand van het bed zitten. Komt u nu maar eens hier, met een gebaar en een hand stevig om je pols maak ik je duidelijk dat het de bedoeling is dat je voorover over mijn schoot komt te liggen, billen recht voor mij (nee, het is geen billenkoek-tijd… nog niet in ieder geval hihihi). Even kreun ik als je met je hele gewicht tegen mijn stijve pik komt liggen… ik doe alsof ik mijn keel schraap. Terwijl je van positie bent veranderd is het gordijn een beetje verschoven. Beide heren aan de andere kant van de zaal moeten nu met enige mooite precies op je sexy kontje kunnen kijken. Dan zien ze ook dat ik met beide handen uitgebreid je billen bevoel… nu ben jij het die een klein kreuntje niet kan onderdrukken. Aha, zeg ik met een gesbroken stem… *ahum*… Ik zie al precies wat er aan de hand is. Zuster komt u eens hier, dan kan ik u precies laten zien waar precies de problemen zitten. Jennifer komt net iets te gretig aanlopen. Voelt u maar eens hier. Je voelt een 2e paar handen (koude dit keer) op je kont. Ze probeert te plaats van de ontsteking te vinden, maar dat lukt niet meteen. Al met al heeft ze heel je billen betast voordat het klinkt: Ah, hier, nu voel ik het! Heel goed, zeg ik, dat is de aanhechting van deze lange spier, kijk die loopt helemaal hierheen. Zonder waarschuwing voel je een hand tussen je benen gaan in de richting van je liezen… Nathalie: Haast geschokt ga ik over de knieen liggen. Direct flitsen er allerlei spanking fantasieen door me heen. Ik probeer me te concentreren want het geheel, naakt hier, de behandeling, die duidelijk groeiende en vooral grote pik an nu deze houding, alles begint me op te winden en dat is het laatste wat ik wil, dat zou wel heel beschamend zijn. Ik voel de handen op mijn billen….en die bult nu tegen mijn buik. Dan heeft de arts de pijnlijke plek in mijn spier gevonden en ik kreun even…dit leidt me gelukkig ook wat af….maar dan komen die zusterhanden erbij…koud…mijn billen wordenverder betast, zelfs uit elkaar getrokken. Ik kan het haast niet geloven wat er gebeurd. Dan glijden een paar handen recht tussen mijn benen door naar mijn liezen…een fractie van een seconde raken ze mijn schaamlippen, nauwelijks, maar toch. Er gaat een rilling door mijn ruggegraat en die eindigt recht tussen mijn benen. Jen en Tom: De dokter laat zien hoe die spier door je liezen loopt.

Je hele lichaam siddert wanneer hij dat doet… als hij zijn hand terugtrekt zie ik een klein nat plekje op zijn hand, precies daar waar jij je lipjes aangeraakt heeft. Zonder dat jij het ziet neem ik zijn hand en lik het eraf. We knipogen naar elkaar. “Probeert u het nu maar eens, Zuster Jennifer” klinkt het. Je voelt met koude vingertoppen langzaam doch doelgericht tussen je benen glijden, terwijl de dokter om een jou verwarrende reden je billen uit elkaar duwt. Per ongeluk raak ook ik je natte lipjes aan, alleen blijft mijn hand daar, je voelt zelfs dat ik een beetje druk uitoefen. Nathalie: De dokter betast de spier, ik tril helemaal, gelukkig negeert hij me en kunnen ze mijn gezicht niet zien. Mijn tepels zijn keihard en ik voel mezelf natter en natter worden. Ik schaam me werkelijk dood, ik ben blij dat ze er niks van zeggen. Maar dan neemt de zuster het over. Langzaam glijdt haar hand van mijn billen naar beneden. Ik ril weer. Maar dan trekt de dokter mijn billen uit elkaar, zjin duim precies op de pijnlijke plek, ik kreun even, maar dan tot mijn verbijstering stopt de zusters hand, precies tussen mijn benen…ze drukt haar hand zelfs nog steviger tegen mijn schaamlippen. Ik weet niet meer wat ik moet denken, alleen dat ik heel hard mijn best moet doen om niet te kreunen. Jen en Tom: Jennifers hand houdt even stil bij jouw schaamlippen terwijl, en jij ziet dat niet, maar de twee mannen wel, ze haar dokter een innige tongzoen geeft. Na een tijdje zeg ik tegen de zuster: Waarom probeert u die massagetechnieken die u tijdens de cursus geleerd heeft niet meteen uit… nog voordat ik klaar ben draait ze haar hand en legt 4 vinger plat tegen je poesje aan… ze begint kleine kringentjes te draaien… en dat is echt te veel voor je. Een diepe luide kreun vult de zaal, je ademhaling wordt zwaarder. Jen masseert je met haar linker hand terwijl de rechter net boven je billen steunt. Mijn handen strelen je billen en je rug….. dan steekt ze een vinger tussen je lipjes… Nathalie: Ik voel hoe de zuster haar hand nog wat harder tegen mijn schaamlippen drukt…ik houdt het niet meer. Even ben ik opgelucht als de dokter haar zegt de massagetechniek toe te passen…des te meer ben ik geschokt als ze haar hand omdraait en vier vingers op mijn inmiddels drijfnatte en botergeile kutje legt…en erger nog…langzaam begint te bewegen. Dat is net de druppel die de emmer doet overlopen…ik hoor mezelf kreunen. Dat lijkt wel een teken, de dokter begint mijn billen te masseren. En alsof het de normaalste zaak van de wereld is schuift de verpleegster een paar vingers bij me naar binnen. Ik kreun opnieuw. Als ik het lef had zou ik er wat van zeggen….maar ik doe het niet….de situatie windt me steeds meer op….en ik realiseer me dat ik eigenlijk niet wil dat het stopt….. Ik heb me in jaren niet zo geil gevoeld. Jen en Tom: De dokter bevoelt je ronde kontje terwijl een paar vingers heerlijk je kutje bewerken. Doordat je duidelijk opgewonden kreunt krijgen wij nog meer moed en je merkt dat langzaam mijn vingers in je bilspleet verdwijnen… je voelt druk rond je kontgaatje…. kriebelt… beetje droog, dus voel je opeens de natte tong van de zuster in je bilspleet. Met veel speelsel maakt ze je daar nat terwijl haar vingers nog steeds in je andere gaatje zitten. Wanneer je nat genoeg bent dan voel je de middelvinger van de dokter weer die in een duidelijke beweging langzaam in je kontje verdwijnt… intussen voel je mijn lul tegen je buik kloppen. Mijn andere hand verdwijnt onder je waar ik naar je borsten zoek… Nathalie: Ik kan niet geloven wat er gebeurd. Pas als ik een tong tegen mijn kontgaatje voel vind ik dat ik wat moet doen, dit kan niet. Ik probeer acherom te kijken. Ik ontmoet de blik van de dokter die me ernstig aankijkt alsof dit de gewoonste zaak van de wereld is. Er komt bij niet meer uit dan een zacht kreunend “maar dit kan toch niet…mag niet…”. Maar het maakt geen indruk, ik wordt totaal genegeerd, erger nog, ik voel nu ook een lange dikke vinger in mijn anus verdwijnen. Ik kreun nog harder. Dan begint een stevige hand ook nog eens mijn borsten te kneden die wel heel erg vrij en beschikbaar hangen, en het gaat niet zachtzinnig, ze worden stevig gekneed. Maar tot mijn eigen grote ontzetting merk ik dat ik geen enkele moeite doe dit te stoppen, sterker nog, het maakt me alleen maar nog geiler. Ik besef dat ik te ver heen ben, het te ver heb laten komen om ze nu nog te stoppen, ik laat alles gebeuren, botergeil als ik ben, een knalrood hoofd, compleet van mijn stuk gebracht. Als de eerste de beste geile slet lig ik daar naakt over een vreemde knie en laat ik me zo betasten. Ik ril opnieuw. Jen en Tom: Zo gaan we een tijdje verder, ik vinger met soppende geluiden je kutje, Tom, ik bedoel de dokter, vingert je kontgaatje en kneedt je borsten… en klijpt in je keiharde tepels, eerst zachtjes en teder, dan steeds harder… hij trekt er ook aan. Je ligt nu zwaar te hijgen. Na zo-n 5 minuten voel je alle vingers uit je verdwijnen. 2 sterke doktershanden tillen je op. Hij staat op en legt je op je rug dwars over het bed, kont op de ene rand, je hoofd hangt achterover over de andere rand. Zo zie je ook, op zijn kop, dat de jongen tegenover, en de middelbare man het schouwspel kunnen bekijken en je ziet bij beide duidelijk iets op en neer gaan onder hun dekens. ik sta tussen je benen, die ik ver uitelkaar duw. Ga dan op mijn knieen zitten en begin plagend in de buurt van je kutje te kussen en te likken. Tom loopt om naar jouw hoofd, je ziet hoe hij zijn doktersjas openmaakt, zijn broek open knoopt en in een beweging zijn keiharde lul uit zijn boxershorts haalt. Hij komt daarme boven je gezicht staan. Zijn lid zwaait gevaarlijk op en neer. Langzaam drukt hij het omlaag in de richting van je mond… Nathalie: Ik weet gewoon niet meer hoe ik het heb. Ik lig als de eerste beste goedkope hoer te kronkelen en te kreunen over de knieen van de arts terwijl vier volleerde handen me gekker en gekker maken. Er is geen weg terug meer, ik vergeet alles om me heen. Maar dan stoppen ze plotseling, ik open mijn ogen, het voelt leeg, ik wil meer, maar durf het niet te vragen. Dan wordt ik opgetild en even later lig ik op mijn rug dwars over het bed. De arts kijkt me recht in mijn ogen. Ik dacht dat ik niet meer kon blozen, maar ik wordt nog roder, ik schaam me kapot. Hij ziet de geile hulpeloze blik in mijn ogen. In zijn ogen zie ik dat hij zal doen wat hij wil, wat ik ook voor mening heb. Maar lang de tijd krijg ik niet, hij laat mijn hoofd verder zakken over de rand en op zijn kop kijk ik tegen het gordijn…nee….dwars door een kier tussen twee delen. Oh nee, kreun ik als ik de twee mannen zie, die mij duidelijk ook zien. ik sluit mijn ogen maar tegelijkertijd voel ik een tong plagend dicht bij mijn kutje…mijn ogen weer wijd open. Wat ik dan zie laat de laatste restjes weerstand die ik had, en ook de laatste restjes zelfrespect wegvloeien. Ik zie een snoeiharde lange dikke pik vlak boven mijn gezicht. Jen en Tom: De dokter bewerkt je hele gezicht met zijn harde pik, een beetje vocht blijft achter op je voorhoofd… dan duwt hij hem tegen je lippen…. “open je mond”,zegt hij,”en steek je tong uit”… terwijl je schokt van wat ik met mijn tongetje op jouw klitje doe kun je niks anders dan gehoorzamen… je voelt hoe zijn eikel tegen je tong aan wrijft… dan hoor je hem zeggen “als je niet onder aan de wachtlijst geplaatst wilt worden dan pijp je me nu zo lang ik wil, begrepen?” Nathalie: … Ik durf er al niet meer bij na te denken wat de anderen op zaal er van moeten denken, ik ben te geil om te stoppen, en durf het ook niet echt. Ik sta op het punt om die zalige grote pik inmijn mond te nemen, ik heb geen extra stimulans nodig, als ik die dokter met een koele grijns hoor zeggen dat ik het doen moet als ik niet onder aan de lijst wil komen. Pas als ik mijn lippen om die dikke gezwollen eikel heensluit besef ik dat ik nu helemaal moet overkomen als een domme slet die alles doet wat haar gezegd wordt. Gauw sluit ik mijn ogen en begin te likken en te zuigen. Ondertussen maakt die tong tussen mijn benen me al gekker en gekker. Door mijn houding, dwars over het bed en mijn benen en hoofd omlaag staan mijn grote borsten strakgespannen en uitdagen omhoog, mijn tepels keihard. Ik voel hoe de zuster mijn benen nog verder uit elkaar duwt, de spieren in mijn liezen tot het uiterste gespannen… Jen en Tom: Ik sluit even mijn ogen als ik je lippen om mijn eikel voel sluiten. Je warme tong speelt heerlijk met mijn eikel. Afentoe laat je me iets ieder in je mond glijden… rillingen over mijn rug. Ik leg mijn rechter hand op jouw rechter borst, voel de harde tepel tegen mijn handpalm drukken, masser hem met mijn handpalm, neem dan je hele borst in mijn hand, tenminste zo goed als dat gaat, heerlijke grote borsten… Dan open je je lippen en met je hand neem je mijn pik uit je mond, houdt hem omhoog en begint onder mijn ballen te likken… (je moet Jen maar eens vragen wat er dan met me gebeurd, zeer gevoelig plekje!!!). De zuster steekt haar tong ver uit, een beetje dubbelgevouwen en schuift deze zo diep mogelijk tussen je natte lipjes, je voelt haar neus tegen je clit duwen… ik voel hoe je naar adem snakt…

Tussen mijn benen door naar achteren zie je dat het meisje nu naar het bed van de jongen loopt en naast hem onder de dekens kruipt… Nathalie: Ik kreun opnieuw als die grote handen mijn borsten stevig kneden, dat windt me altijd zo op. Ik zuig zijn pik nog wat dieper in mijn mond. Dan laat ik hem er weer uitglijden en lik zijn pik, til hem op en lik zijn ballen, langzaam naar de onderkant van die zware ballen gaand. Dan zie in een flits hoe het meisje bij die jongen onder de dekens kruipt, ik kan het haast niet geloven. Maar ik wordt alweer afgeleid, de zuster duwt haar hele tong bj me naar binnen. Ik ril en een nieuwe kreun vult de zaal. Jen en Tom: De geuren van geilheid vullen langzaam de zaal. Met mijn neus die tussen je benen ruik ik die lekkere zilt-zoete geur van jouw opwinding. Ik blijf je een tijdje heel intensief likken, steek eerst 1 en dan 2 vingers in je kutje, probeer je gevoelige plekjes te ontdekken. Het maakt me allemaal zo geil en zo nat, dat ik nu ook wel een wat aandacht wil… dus sta ik op, loop om naar de kant waar de dokter nog steeds met zijn lul boven jouw gezicht staat, maar ik duw hem weg. ik ga naast het bed staan, met jouw hoofd tussen mijn benen (je hoofd ligt over de rand), leun een beetje voor over, zak een beetje door de knieen zodat mijn geschoren poesje op jouw gezicht rust. Het stelletje in het andere bed kijkt recht op mijn kont en ziet jouw hoofd tussen mijn benen, todat de dokter achter me komt staan… Nathalie: … Ik ben haast teleurgesteld als de zuster tussen mijn benen verdwijnt. Als ze even had doorgegaan was ik klaar gekomen. Het voelt erg leeg daar. Dan trekt ook de dokter zich terug. Gefrustreerd kijk ik op. Maar het duurt niet lang. Voordat ik doorheb wat er gebeurd zie ik de zuster voor me staan en met opgetrokken rokje, Pardoes schuift ze haar natte kale kutje over mijn gezicht. Ik kan nog maar een ding doen…ik begin te likken. Vanuit een ooghoek zie ik de dokter achter haar gaan staan Jen en Tom: Aan het feit dat de zuster meteen begint te kreunen merk ik dat jij haar aan het likken bent. Eigenlijk vindt ik het wel jammer want ik had best nog even verder gepijpt willen worden… dus ga ik achter haar staan, mijn handen gaan aan de voorzijde over haar uniform, vanachteren schuif ik mijn harde pik tussen haar benen, tussen jouw gezicht en haar kutje… Nathalie: ..terwijl ik de zuster lik, en me erg leeg voel aan de andere kant van het bed, voel ik de lange harde pik van de dokter tegen mijn kin drukken. met moeite kantel ik mijn hoofd nog wat verder achterover waardoor mijn schouders nog wat meer over de rand glijden. hierdoor staan mijn borsten nog strakker gespannen. Dan open ik mijn mond verder en de dokter gebruikt die ruimte direct want hij perst zijn dikke eikel tussen mijn lippen. Afwisselend begin ik de zuster nu te likken en de dokter te pijpen. Zijn pik schuurt met al dat wisselen ook constant tussen de schaamlippen van de zuster door en die lijkt dat ook erg lekker te vinden. Als een volleerd hoer lig ik de twee te verwennen. Ondertussen schuift een hand van ij tussen mn benen en met mijn andere hand begin ik mijn borsten te bewerken. Jen en Tom: Terwijl ik het uniform van de zuster heb opengeknoopt, haar bh naar beneden heb geschoven en beide handen vol heb met heerlijk zacht vlees… begin ik langzaam je mond te neuken… in deze positie gaat dat zo makkelijk, ook dieper… steeds dieper… Jennifer vingert zich nu zelf… ik wordt steeds wilder, en hardhandiger… probeer steeds dieper in je mond te stoten, je kunt geen kant op, alleen maar je hoofd achterover houden en je lippen om mijn lul klemmen om zo te prberen me nog een beetje afteremmen… en tussen mijn benen door te kijken hoe het meisje zich uitgekleed heeft en nu de jongen overduidelijk aan het pijpen is, op haar knieen op het bed met haar kont in onze richting… de middelbare man komt in hun richting gelopen… Nathalie: … Ik heb absoluut geen zicht meer op wat er gebeurd. ik voel alleen dat die overmaatse pik steeds harderin mijn mond neukt en dat de verpleegster zit klaar zit te rijden op mijn gezicht. Ik kan haast niet meer ademen en door mijn houding kan ik er niets aan doen. Bovendien voel ik me leeg, het liefst had ik die pik nu diep in me gehad…..maar tegelijkertijd wil ik niet dat het stopt, het is zo geil, ik voel me zo machteloos…en zo-n slet. Af en toe voel ik handen hard in mijn borsten knijpen of in moijn tepels…echt hard…maar het maakt niet meer uit..het maakt me alleen maar nog geiler … Jen en Tom: Na een tijdje je mond misbruikt te hebben wil ik meer… ik duw de zuster voorover zodat ze boven op jou ligt, maar met haar benen nog over je hoofd op de grond staat. Haar gezicht komt precies bij jouw kutje uit…. ik haal mijn kloppende pik uit jouw mond en plaats hem tegen haar spleetje… langzaam schuim ik hem naar binnen, helemaal naar binnen… ze kreunt, maar ik duw haar hoofd naar beneden, waardoor het geluid even verstomt, maar dan begin jij te kreunen… het blijkt dat Jen jou knopje heeft gevonden en haar tong eroverheen beweegt… ik begin steeds harder in haar kutje te neuken tewrijl jij om beurten mijn ballen en haar lipjes likt… Nathalie: …. Net wanneer ik de smaak van die lekkere pik te pakken heb trekt hij terug…alweer. Ik voel hoe de zuster voorover over me heengeduwd wordt. Mijn gezicht heeft ze aardig ondergesmeerd met haar geile sappen. Dan zie ik die grote pik lanzaam maar zeker die in haar stomende strakke kutje verdwijnen. Ik voel me haast jaloers. Maar dat gevoel is snel weg als zij ijn clitoris vindt en vakkundig begint te bewerken met haar tong. Zo goed en zo kwaad als het gaat begin ik nu ook te likken, afwisselend haar botergeile kutje en die zware ballen. Ik lig te kronkelen als een loopse teef. Als door de harde stoten van de dokter mijn hoofd nog verder naar beneden wordt gedrukt zie ik iedere keer als hij terugtrekt in een flits een stukje van de kamer, precies het bed van de jongere knul. Zo te zien wordt hij heerlijk gepijpt door de jonge meid die in haar blote kont voorovergebogen staat. Ondertussen kneedt hij haar mooie stevige borsten flink maar ze lijkt het heerlijk te vinden. Ook de wat oudere man komt nu in beeld. Hij heeft een flinke en vooral stijve pik tevoorschijn gehaald en begint het meisje stevig achterlangs te neuken. Dit uitzicht maakt me alleen maar nog geiler. Ik zak weg in een put van geilheid en het maakt me niet meer uit wat mensen nu nog van e denken, ik wil alleen maar dat het niet meer stopt…en dat ze me klaar laten komen, lang en hard… Jen en Tom: Ik heb mijn handen stevig op Jennifers heupen en stoot krachtig en diep in haar zuigende kut. Jouw tong gaat over mijn strak gespannen zak… heerlijk. Ook jij ligt uitgebreid te kreunen van Jen-s aandacht… tot dat ze plotseling stopt… ga door roep je uit, maar dan lukt niet goed want zij richt zich weer een beetje op en laat zich nog wat steviger op jouw gezicht zakken zodat je mijn stoten direct kunt voelen… Opeens voel je iets anders… er wordt iets in je kutje gestopt, maar dat lijkt wel een… dat is een dikke pik…. snel kijk je door mijn benen naar het andere bed… Tot je schrik zie je dat de 2 mannen daar nog altijd met het meisje bezig is… “maar wie neukt MIJ dan???” denk je Nathalie: … Ik lig te kreunen en te kronkelen van wat de verpleegster met me doet. Als ze zo doorgaat kom ik snel klaar. Maar dan stopt ze en gaat ze wat verzitten…neeeee…kreun ik…ga door… Maar ze hoort me niet eens. In deze houding kan de dokter nog harder en dieper in haar stoten, wat hij dan ook doet. Ik kan niks meer zo, zelfs niet likken. Bij iedere stoot slaat zjin grote zake hard in mijn gezicht. Maar dan voel ik iemand anders tussen mijn benen komen. In een reflex spreid ik ze en direct voel ik een pik in me schuiven, een hele dikke pik. Dan pas besef ik dat dit de dokter niet kan zijn. Die man van middelbare leeftijd? Ik probeer een glimp van de zaal op te vangen. Tussen twee stoten door zie ik een flits dat die man nog steeds het meisje staat te neuken terwijl zij nog steeds die jongen pijpt. Maar wie dan? Tijd om na te denken krijg ik niet. Mijn benen worden opgetild en mijn knieen naast mijn schouders hard op het bed gedrukt. Mijn onderlijf volledig beschikbaar zo en ik kan er niets tegen doen. Die dikke pik begint dan ook ongenadig hard, maar vooral ook heel diep in me te beuken. Oh fuck…niet zo diep… kreun ik, maar niemand hoort mij …. Jen en Tom: Ik neuk de zuster nu hard en ongekontroleerd in haar zuigende kutje, ze kreunt en wrijft over haar eigen klitje… ze tongzoent met de man tussen jouw benen… hij is erg groot geschapen, iets te groot voor jou, maar daar houdt hij maar weinig rekening mee… met lange halen stoot hij zijn lul in jou terwijl hij je knieen naast je schouders op het bed drukt. Ik begin langzaam dicht bij mijn orgasme te komen, ik kreun luid…. ik wil nog niet klaarkomen, dus trek ik mezelf uit Jennifer…. mijn zware pik valt op jouw gezicht… “lik haar sappen van mijn lul!” hoor je me commanderen… De man begint nu zwaar te kreunen en na nog een paar stoten spuit hij zijn sperma eerst diep in je buik, trekt hem er dan uit om de rest over je buik en borsten te spuiten…. als hij klaar is verdwijnt hij net zo snel als dat-ie gekomen is…. jij hebt nooit gezien wie het was… Nathalie: Het lijkt wel of het de dokter en de zuster totaal niet uitmaakt dat ik er lig. Mijn hoofd wordt nog harder achterover gedrukt, ik kan bijna niet meer ademen. En bij iedere stoot slaan die ballen in mijn inmiddels aardig ondergesmeerde gezicht. De man tussen mijn benen gebruikt mij daaraantegen op volle kracht. Hard en diep ramt hij zijn veel te grote pik naar binnen. In het begin doet het pijn maar niemand hoort mijn gekreun, of het interesseerd ze niet. Mijn opkomende orgasme is dan ook even gesmoord. Maar langzaam komt het gevoel weer terug en kan ik er van genieten. Maar juis dan voel ik hem klaarkomen. De eerste straal diep in mijn gloeiende compleet opgerekte kut. Dan trekt hij hem eruit en voel ik de volgende klodders op mijn buik en borsten landen. Nee… kreun ik…ga door. Maar er wordt geen aandacht aan besteed. Dan stopt ook de dokter met neuken en zijn glibberige grote pik ligt op mijn gezicht. Als hij me commandeert om hem schoon te likken begin ik snel. Ik voel me leeg. Mijn kut krampt diep van binnen. Ik ben geen eens klaargekomen. Uit de zusters geile kut druipen nog meer sappen over mijn gezicht. Ik zit onder. Ik voel ook langzaam het sperma van de vreemde man uit mijn kut druipen. Dan voel ik de zak van de dokter samentrekken en zijn pik begint te schokken …. Jen en Tom: De zuster begint zichzelf te vingeren bij gemis aan iets anders in haar kutje…. met haar andere hand wrijft ze het sperma over jouw borsten uit… Je likt me heerlijk… ik was al zo close toen ik Jennifer nog aan het neuken was… langzaam begin ik weer neukbewegingen te maken, nu in jouw mond, mijn handen nog steeds op haar heupen. Langzaam maar zeker komt mijn orgasme dichterbij. Steeds dieper stoot ik mijn pik in je keel… tot ik begin te schokken en er een enorme straal diep in je keel schiet, en nog een, en nog een… het komt langs je mondhoeken naar buiten en loopt over je gezicht, je ogen, je voorhoofd, in je haren. Precies op dat moment begint ook Jen klaar te komen… ze wrijft haar kut over jouw gezicht en smeert mijn zaad uit…. je laat zich op je vallen en ligt na te schokken… Nathalie: … Ik voel hoe een warme hand het sperma over mijn borsten uitsmeert. De dokter begint weer stotende bewegingen te maken. Zijn dikke pik vind mijn mond weer terwijl die geile zuster zichzelf verder klaarvingert op mijn gezicht. Dan komt ze klaar…hard en schokkend. Ik ben even afgeleid daardoor maar de eerste spermastraal van de dokter brengt me weer bij de les. Diep in mijn keel, ik kan het maar net wegslikken zonder me te verslikken, ademen gaat toch al nauwelijks. Al klaarkomend trekt hij terug. De tweede kwak vol in mijn mond en het druipt uit mijn mondhoeken over mijn gezicht. de volgende stralen ramt hij in mijn mond, het loopt er aan alle kanten uit. Terwijl ik een deel in mijn ogen voel lopen waardoor ik al helemaal niets meer zie wrijft de zuster haar naschokkende kut over mijn gezicht. Dan begint de pik in mijn mond langzaam te krimpen en de zuster laat zich languit op mij vallen om na te hijgen. Mijn gedachten zijn een draaikolk. Ik weet niet meer wat ik moet denken. Net het ziekenhuis in, moet ik een dokter pijpen om niet op de wachtlijst te komen en vervolgens gebruikt door twee kerels en een vrouw, voor hun eigen plezier.

Ik ben botergeil, schaam me diep, maar durf er niets van te zeggen….en eigenlijk wil ik dat ook niet. Mijn spieren doen zeer en ik voel dat ik mijn benen nauwelijks meer kan bewegen. Maar diep in mijn volgespoten en uitgerekte kut heb ik jeuk…ik wil meer. Wie was die man eigenlijk vraag ik me af terwjil de dokters pik nu uit mijn mond glijdt. Onbewust lik ik mijn lippen af en slik nog een keer. Jen en Tom: Jennifer ligt nog even bij te komen boven op jouw lichaam… ik trek uiteindelijk terug, veeg mijn pik af aan je slipje, doe mijn broek en doktersjas dicht… De zuster staat ook op, kleedt zich aan. Voordat we vertrekken vertel ik de zuster nog dat ze deze les goed moet onthouden… voor een succesvolle behandeling moet dit vaak herhaald worden bij deze patiente… dan lopen we weg, jou onvoldaan, botergeil en uitgeput achterlatend. Je ligt nog even met gesloten ogen uittepuffen… Wanneer je je ogen opent staan de jongen en de man mijn stijve pikken boven je gezicht, achter hun staat het meisje die beide pikken aan het aftrekken is… al snel komen ook zij klaar en spuiten hun zaad over je gezicht en je lichaam… nog even moet je hun pikken schoonlikken en voordat ze alledrie weer terug naar hun bedden gaan fluistert het meisje “welkom” in je oor…. Daar lig je dan… Nathalie: … Door het sperma in mijn ogen zie ik alles vaag. De dokter stapt al eerste achteruit. Ondanks dat de zuster nog boven op me ligt krijg ik nu toch weer wat lucht. Ik haal een keer diep adem. Nu kruipt ook de zuster van mijn besmeurde lichaam en gezicht af. Ik durf niet naar de twee te kijken en sluit mijn ogen. Ik probeer mijn gedachten op een rijtje te krijgen maar dat lukt niet. Ik voel alleen die geilheid, dat enorme verlangen naar een grote harde pik in mijn kut. Als ik mijn ogen weer open schrik ik even. Boven mijn gezicht hangt weer een pik, en al snel komt er nog een bij. Het zijn de twee mannen van de zaal. Dan zie ik ook twee handen verschijnen, ik kan het nauwelijks geloven maar het meisje dat eerder zo geil met hen bezig was staat ze nu af te trekken boven mijn gezicht. Ze waren blijkbaar al aardig op stoom want het duurt niet lang of beiden lozen een flinke hoeveelheid geil zaad in mijn mond en op mijn gezicht. Ik voel het nu echt aan alle kanten druipen en zie niks meer. Dan verdwijnen ze snel. Ik hoor het meisje nog even “welkom” in mijn oor fluisteren. Ik kan niet meer, de spieren in mijn rug en liezen doen zeer en hebben geen kracht meer. Daar lig ik, alleen, geil, besmeurd. Ik schaam me kapot. Wat is dit, waar ben ik beland…en wat staat me allemaal nog meer te wachten. Jen en Tom: Je ligt uitgeteld over het bed, als een (letterlijk) latte vaatdoek, bij te komen van wat er gebeurd is. De rust is terug gekeerd in de zaal, iedereen ligt weer in zijn bedje, een bijna vrome sfeer alsof er niks is gebeurd, behalve dan dat ene naakte lijf, helemaal kleverig van meerdere ladingen sperma en vrouwelijk sappen… je valt in slaap zo, in deze positie… Het wordt avond, nacht… -sochtends vroeg, nog voordat iedereen wakker wordt komt de poetsploeg, voor deze zaal is dat een turkse man van zo-n jaar of 40-45… hij ziet dat het gordijn nog om jouw bed hangt… ongebruikelijk op dit tijdsstip… door een spleet ziet hij jou liggen, hij kijkt recht tussen je benen… hij kijkt om zich heen, niemand te zien (die wakker is tenminste)… hij stapt tussen de gordijnen door… maakt zijn broek open… Nathalie: Langzaam wordt ik wakker. Het duurt even voordat het tot me doordringt dat ik al weer geneukt wordt….of is het nog steeds. nee, dat kan niet. Ik heb het koud en mijn hele lijf is verkrampt. Ik heb niet in de makkelijkste houding geslapen, als een vod op mijn rug dwars over het bed gedrapeerd. Het voelt goed …. maar niet goed genoeg, het gaat te snel, het lijkt wel of hij haast heeft. Langzamer.. kreun ik …maar dat levert alleen even zachtjes een vinger tegen mijn lippen op en iemand die sssst… fluistert. Ik probeer mijn ogen te openen, die zitten nog dichtgekleef van het sperma van, wat is het, een uur geleden, een nacht? Ik weet het niet. Maar dan is het al weer over. Ik voel een straal sperma diep naar binnen schieten, dan een tweede. Dan trekt die pik terug en belandt de rest op mijn buik en borsten. Net als ik vaag weer wat begin te zien is de man alweer weg. Wie was dit nu weer vraag ik me af. Het is nog half donker in de kamer, iedereen slaapt nog. Langzaam rol ik mezelf op het bed, jeetje wat zijn mijn spieren stijf van die rare houding. Ik trek het laken over me heen en het duurt niet lang voordat ik weer in slaap val. Na een kwartiertje komt het ontbijt en even gebeuren er geen gekke dingen. Ik moet alleen opletten dat het laken niet van me afglijdt als mijn hoofdeinde omhoog wordt gedaan maar verders begint het eindelijk als een normaal ziekenhuis te voelen. Als het ontbijt is weggeruimd doezel ik weer wat in slaap. Als ik weer wakker wordt voel ik me al wat beter, in ieder geval warmer. Maar ook wel gebruikt en besmeurd. Even voel ik woede opkomen over hoe ik gebruikt ben. Maar als de beelden van wat er gebeurd is door mijn gedachten flitsen voel ik de opwinding alweer de overhand krijgen. Ik kan het niet geloven dat ik er zo op reageer, ik schaam me voor mezelf. Net als ik me afvraag of ik me ergens kan gaan wassen, of hoe dat hier gaat, wordt het licht aangedaan en een jong verpleegstertje, ik schat haar een jaar of 19, komt met een veel te vrolijk goeiemorgen de nachtrust verstoren. Langzaam hoor ik mijn buren wakker worden. Ze komt als eerste naar mij toe en doet de gordijnen open en duwt ze weer achter de haken. Ik zie de jonge knul grijnzend mijn kant opkijken. Ik kijk snel de andere kant op. Goeiemorgen slaapster, ik ben Helen, kwettert ze veel te opgewekt. Ik las in de overdracht dat jij gister zo moe was van je opname dat je nog niet aan douchen was toegekomen. Ik kom je even helpen zodat je schoon bent voor de doktersrond. Ik mompel maar wat. Pardoes slaat ze het laken van me af en schiet in de lach als ze me ziet. “nou dame, die wasbeurt klopt wel, feestje gehad?” dit helpt niet echt om mijn eigenwaarde terug te krijgen. Ze pakt een grote handdoek uit de kast en pakt mijn hand. Kom, ik help je even naar de douche hier voor in de zaal. Verbijsterd lijdt ze me door de zaal…naakt. Ik zie vanuit mijn ooghoeken de andere zaalgenoten naar me kijken. Ik bloos van top tot teen……en voel me alweer geil worden…heel erg geil. In de badkamer draait Helen de kraan open en schuift mij onder de warme straal. Heerlijk, ik sluit mijn ogen en geniet. Dan pakt ze een washandje en met gestrekte arm wast ze me snel en efficient schoon…te snel voor mij. Sorry Nathalie, lacht ze. -s Morgens hebben we niet veel tijd. Als het lukt zal ik je later op de dag wel wat uitgebreider helpen. Stevig schrobt ze mijn buik schoon met een washandje en zeep om vervolgens vooral mijn borsten billen en kutje te boenen. Ze drukt het washandje even stevig tussen mijn schaamlippen en lacht…leuk, een kaal kutje, daar lust dokter Tom wel pap van, maar dat had je al gemerkt geloof ik. Lachend draait ze de kraan uit en droogt me af. Ik voel me alweer een stuk lekkerder. Speels geeft ze me een tik op mijn kont “ga maar weer snel je bed in. Julliekrijgen zo ontbijt en dan is de doktersronde. Dokter Tom zal langskomen, mogelijk met een assistent. Hij zal je verder onderzoeken en een behandelplan opstellen. Zo laat ze me daar staan, naakt, wel schoon, de natte handdoek graait ze mee en die verdwijnt alweer in een waszak. Wou, leuke meid maar vreselijk efficient. Snel loop ik weer naar mijn bed, naakt, nu alleen en weer voel ik alle ogen op mij. Ik trek het laken over me heen en eindelijk kan ik even tot rust komen. Ik weet niet hoeveel later maar ik schrik wakker van stemmen. Ik kijk op, er komt een gezelschap de zaal binnen. Dokter Tom, zuster Jen, Helen en nog drie anderen, zo te zien co-assistenten. Een knul halverwege de twintig schat ik, een zwarte jongen man en een chinees meisje. Helen schuift de gordijnen om mijn bed dicht, maar al net zo onzorgvuldig als Jen gisteren. Goeiemorgen Nathalie, lekker geslapen? vraagt Tom alsof er niets gebeurd is en slaat het laken van me af. Zo dame, we gaan vandaag eens kijken wat er precies aan de hand is en een behandelplan voor je opstellen. Ik zie het hele gezelschap met pretogen mijn lijf van top tot teen bekijjken. Er loopt een rilling door mijn rug….en die eindigt diep in mijn onderbuik ….

Jen en Tom: Daar lig je dan, naakt voor 6 paar ogen, in de afgelopen 12 uur door 2 mannen in je kut geneukt, door een ander in je mond, door een vrouw gebeft en jij hebt haar gebeft en in totaal hebben 5 mannen hun zaad over jouw lichaam gespoten. En dat terwijl geen van allen de moeite heeft genomen om jou klaar te laten komen, terwijl je dat zo hard nodig hebt… die pretoogjes om je heem hebben dan ook veel te maken met het feit dat ze extreem natte lipjes zien tussen je benen, je hebt het een en ander duidelijk in je dromen nog een keer opnieuw beleefd. Je vraagt je af wie van die 6 allemaal weten wat er hier gebeurd is… De dokter legt aan zijn co-assistenten uit wat precies jouw probleem is, er volgen wat wetenschappelijke discussies, waarbij iedereen, beide zusters inclusief worden uitgenodigd om jouw probleem zones te betasten. Vooral je liezen krijgen veel aandacht… op een bepaald moment heb je zelf 6 paar handen over je hele lijf, dat reageert daar heftig op, je begint zwaar te ademen, je tepels steken stijf rechtomhoog en je voelt zojuist zelf een druppel vocht uit je grotje door je bilspleet naar beneden lopen… Dokter Tom vraagt doodleuk “u heeft toch geen bezwaar? deze collega-s moeten het ook leren!”. Met over slaande stem probeer je zo neutraal mogelijk “nee, natuurlijk niet” te zeggen, maar dat lukt nauwelijks. Dan haalt de dokter een gevaarlijk uitziend instrument tevoorschijn… “om uw liezen rust te geven moeten we ue beweeglijkheid daar fixeren” Twee co-assistenten tillen je billen omhoog en je krijgt een soort kuisheidsgordel omgedaan die er voor zorgt dat je benen ver opengespreid worden, maar erger nog, er zit een soort… dildovormig uitsteeksel aan… het chineese meisje doet er wat vaseline aan en langzaam wordt deze dildo in je… kontgaatje geschoven… je kermt, maar daar wordt eigenlijk weinig aandacht aan geschonken… wanneer hij er helemaal in zit worden leren riempjes vastgemaakt… je hebt nu een soort stijf leren broekje aan dat je benen spreidt, een dildo in je kontje houdt en aan de voorkant open is zodat je kutje helemaal vrij is… even voel je de vingers van het chineese meisje tussen je lipjes doorgaan… zie je dat nou goed? Laat ze nou die donkere jongen haar vingers aflikken? Daar lig je dan benen gespreid… je kunt je nauwelijk bewegen. Dokter Tom meldt dat je nu even een MRI-scan moeten laten maken en hij vraagt de donkere jongen, John, en het chineese meisje, Leng, je daarheen te begeleiden. De gordijnen worden opengeschoven, daar lig je, voor iederen zichtbaar. John en Leng halen je bed van zijn blokkering en rijden je de kamer uit, zonder eerst je laken over je heen te trekken… zo wordt je door het hele ziekenhuis gereden, waarbij iedere voorbijganger recht in je wijd opengespreide spleetje kan kijken… Zo, het verhaal gaat nog veel verder. Als jullie reacties positief zijn zullen we ook het vervolgverhaal toevoegen… We wachten gespannen op jullie geile reacties!!! Tom, Jen en Nathalie


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Sexy-Shirley (25)

gelezen

Meer...

Carola1961 (56)

gelezen

Meer...

katy89 (28)

gelezen

Meer...

MsLizzie (47)

gelezen

Meer...

anne-mijntje (50)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.