Mijn zorgzame stiefzusje

20jul - door geilebroer1994 - 3 - Over Incest

Ik loop al een tijdje rond met de fantasie iedereen te vertellen wat mij is overkomen en nog steeds overkomt.
Ik ben Ramon 24 jaar oud, 1,93 m lang heb donkerblond haar en heb een goed afgetraind figuur,niet super gespierd maar gewoon lekker droog.
Mijn stiefzus heet Lieke is 21 jaar oud, is 1,74 m lang heeft blond krullend haar en heeft een super strak figuur. Mooie volle c cup borsten en een heerlijke kont al zeg ik het zelf. Lieke is verzorgster en helpt oudere mensen verzorgen in de wijkverpleging en staat altijd voor iedereen klaar.
Samen zijn we ooit begonnen aan kickboksen alleen ben ik dat door de drukte van mijn baan gaan verwaarlozen. Lieke daarin tegen gaat nog wekelijks 2 keer trainen met haar vriendin en dat is terug te zien in haar lichaam.

Wij wonen nog thuis bij mijn ouders en hebben een hele hechte relatie met zijn viertjes en kunnen alles delen met elkaar.
Omdat mijn ouders een eigen bedrijf hebben en dus veel van huis zijn naar het buitenland komt het regelmatig voor dat ik alleen ben met mijn stiefzus Lieke.
Lieke en ik delen alles over onze relaties met vriendjes en vriendinnetjes en zijn daarom een echte stiefbroer en stiefzus voor elkaar.
Afgelopen jaar is mijn relatie na 4 jaar stukgelopen en ben ik inmiddels weer 8 maanden vrijgezel, Lieke zelf heeft het niet zo met vaste vriendjes omdat ze dat maar niks vind en wilt genieten van haar vrijheid.
Na deze kennismaking wil ik jullie mijn verhaal vertellen over wat er gebeurd is en nog wekelijks gebeurd en met hoeveel kriebels in mijn buik ik dit schrijf.

Het is inmiddels 2 maanden geleden dat ik op vrijdagmiddag een ongeluk kreeg op mijn motor en hierdoor in het ziekenhuis belande. Op het moment dat het gebeurde waren mijn ouders voor werkbezoek in Frankrijk en kregen ze via de telefoon te horen van mijn ongeval. Ze waren in alle staten om direct terug te keren naar huis, maar nadat ze gerust gesteld waren door de arts besloten ze toch pas weer op dinsdag terug te keren naar huis. Na 1 dag observatie mocht ik naar huis met een gebroken pols, 2 gebroken ribben en een open been wond. Mijn stiefzus Lieke was me die ochtend komen halen en had speciaal een dag vrij genomen van haar werk zodat ze me die dag kon helpen en verzorgen.

Thuis aangekomen ging ik op de bank zitten en kreeg ik meteen de volle aandacht van mijn lieve stiefzusje die zich natuurlijk ook rot geschrokken was.
“hoe kon je dit nou doen”zij ze en gaf me direct een hele dikke knuffel. “ik was je bijna kwijt”met tranen in haar ogen. Lieverd ik was nog lang niet van plan om te gaan en die schrammetjes gaan ook wel weer over was mijn nuchtere antwoord.
Na enige tijd was Lieke wel weer gerustgesteld en kwamen we weer wat aan de praat. Om het gesprek een beetje op te vrolijken begon Lieke heel ongemakkelijk over mijn verzorging, dat het wel moeilijk zou zijn nu met links te moeten trekken en en me met een hand te moeten scheren van onder. Even moest ik lachen, maar direct boog ik de vraag om door te zeggen hoe ze zo zeker van haar zaak was ik geen schaamhaar had en mezelf aftrok!!. Lieke begon een beetje te blozen en te stotteren. Nou uhmm hihihi ik heb je weleens zien douchen en jezelf zien verzorgen en daarna met jezelf zien spelen dus vandaar ik dat weet. Direct werd ik rood van kleur, maar ik schaamde me niet voor me stiefzusje. Dat klopt zij ik,maar wat wil je als je al 8 maanden droog staat en allemaal gekke fantasieen hebt.
Niet veel later wilde ik dan stiekem ook wel weten of me stiefzusje nog wel eens seks had, want op die leeftijd wil je toch ook wel eens lekker verwend worden dacht ik. En terwijl ik dat dacht keek ik eens goed naar mijn stiefzusje en voelde ik een lichte kriebel in mijn buik. Ze was die dag super leuk gekleed in een leuk jurkje waarin je haar mooie ronde billen goed zag zitten en met een mooie uitsnijding bij haar borsten kon je haar prachtige grote borsten mooi zien zitten. Het maakte me geil om zo te denken, maar meer dan dan kon ik niet.
Ze vertelde me dat het voor haar ook al een maand geleden was en dat ze er een beetje klaar me was omdat die jongen haar gebruikte en had gekwetst en terwijl ik erover door wilde praten kapte ze me direct af.”laat maar het is verleden tijd”.
Na een uurtje of 2 op de bank gezeten te hebben is Lieke lekker gaan koken voor, Lasagne had ze gemaakt omdat ik dat zo lekker vind en ze vond dat ik goed verzorgt moest worden.

Om 20 uur besloot Lieke die zaterdagavond nog even te gaan hardlopen en zou ze met een uurtje terug zijn om mijn open wond te verzorgen, en daarna lekker te gaan douchen en met mij een film te gaan kijken op de bank.
Ik had net mijn koffie op en Lieke was al een halfuurtje weg toen ik besloot snel vast te gaan douchen. In de badkamer kleedde ik me met enige moeite uit en had ik de douche lekker aangezet. Ik vond het heerlijk om de warme stralen over mijn rug te voelen, maar kwam er al vrij snel achter dat ik met een gebroken pols en gips niet echt lekker kon wassen en scheren. Mijn gedachten dwaalden weer af naar vanmiddag over wat Lieke me vertelde en moest er eigenlijk een beetje om lachen. Ik besloot de douche uit te zetten en mezelf af te drogen wat overigens ook al niet makkelijk ging. Ineens hoorde ik de bel en bedacht me weer dat Lieke terug was van hardlopen. Niet aangekleed en met een handdoek half voorgebonden stormde ik de trap af en deed ik met een nat lichaam de deur open. “lekker gelopen” ja hoor en jij “lekker gedoucht hahaha” mijn antwoord was hilarisch “ja maar je had toch gelijk over vanmiddag”en toen ik dat zij voelde ik kriebels in mijn buik en mijn pik groeien. Dit kon ik niet laten merken en snel ben ik terug naar boven gegaan om mijzelf verder af te drogen.
Het voelde raar maar lekker en spannend tegelijk, Ik geilde op mijn stiefzusje en het plagen en de open eerlijke verhalen deden mijn hart sneller kloppen, ik was gewoon geil geworden van mijn eigen kleine stiefzusje.
Ineens ging de deur van de badkamer open en daar stond Lieke in haar strakke lange broek en haar sport-bh, alsof er niks aan de hand was en alles vanzelfsprekend trok ze haar natte bezwete kleding uit en stond ze nog enkel in een klein kanten slipje voor me. Mijn mond viel open en het was het mooiste lichaam wat ik ooit van een vrouw had gezien. “bevalt het je stiefbroer” je hebt me toch weleens vaker gezien zij ze nog. Als ik nu even snel ga douchen en me was dan kan je er daarna even bijkomen en kan ik je even snel helpen, want dat halve werk en dat eigenwijze gedrag van je daar kom je ook nergens mee. Ik kreeg een ontzettend harde pik onder mijn handdoek en dat was duidelijk te merken. Zegt mijn stiefzusje nou echt dat we samen gaan douchen en ze me gaat helpen??.
Lieke deed haar haar elastiek uit en haar blonde krullen vielen tot ver over haar rug naar beneden, het was heerlijk om haar helemaal ontspannen te zien en zonder enige schaamte voor mij. Lieke deed haar zwart roze hipster uit en direct zak ik haar heerlijke gladde kale kutje. Ik vind het ordinair om het te zeggen maar het maakt me geil over mijn eigen stiefzusje. Lieke zette de douche aan begon zich te wassen en terwijl ik op de toilet zat te kijken hoe ze sierlijk haar volle borsten waste en haar handen over haar billen zag glijden werd het probleem bij mij alleen maar groter.
Ze pakte de conditioner en spoelde haar haren in en nadat ze dat gedaan had riep ze me bij haar in de douche, “kom maar schat ik ben zover”. ik wachte even want wilde niet laten zien dat ik inmiddels een keiharde pik had. Als het nog lang duurt dan kunnen we zo geen film meer kijken he riep ze weer.
Ik besloot er maar mee in te gaan, stond op van de toilet en liet mijn handdoek voorzichtig vallen. Het was duidelijk dat ik 8 maanden droog stond en geil werd van alles wat er die dag gebeurde. “Jestiefzus Ramon” is er iets, ik ben je stiefzusje maar. Kom en stel je niet aan. Ze stelde me gerust en het voelde vertrouwd om bij haar te staan en langzaam werd ik weer slap. Lieke waste mijn haren en ik had mijn ogen dicht, het voelde heerlijk om haar handen over mijn hoofd te voelen en niet veel later spoelde ze mijn haren uit. Ineens kneep ze vanuit het niets een flinke scheut douchegel over mijn borst en grijnsde ze wat, nu op naar de rest. Haar handen gingen sierlijk over mijn lichaam en bij elke aanraking voelde ik mijn erectie weer groeien. Langzaam maar zeker dacht ik dat ze mijn harde pik zo ging wassen en eindelijk aangekomen bij mij hard pik legde ze haar kleine handjes om mijn 18 cm dikke schacht. Zo stiefbroertje hoe gaat het nu met je. Ik bloosde en voelde alleen maar spanning, Ik weet wel wat jij denkt zij Lieke en stiekem heb ik er ook over na zitten denken. Ik wist me geen houding maar antwoorde stotterend JA ikheb de hele dag aan je zitten denken en je bent nog mooier dan ik dacht. Lieke begon te lachen en voelde hetzelfde en terwijl ze mijn harde pik langzaam aan het wassen was kreeg ik een zoen op mijn mond.
Lieke liet mijn pik los en draaide zich om, om haar mooie blonde krullenbol uit te spoelen. Ik keek naar haar prachtige ronde kontje en de conditioner spoelde via mijn buik over mijn harde pik. Ik kon niet meer en wilde maar 1 ding, Mijn eigen bloedmooie geile stiefzusje neuken. Ik aarzelde geen moment en drukte mijn lekkere harde kale pik tussen haar billen, Lieke kreunde en drukte haar billen zo nodig nog verder tegen me aan zodat mijn pik lekker tussen har billen gleed. Ik kreunde en zij dat ik het heerlijk vond en zonder het te beseffen noemde ik me stiefzusje een vieze slettebak.
Lieke draaide zich weer om en spoelde het laatste restje zeep nog van me af, met mijn gebroken pols omhoog en half invalide kon ik maar weinig uitrichten en dat wist ze. Ze tergde me met haar ogen en mond, ze kuste me op mijn mond en begon me te tongzoenen en alsof we het altijd al gedaan hadden ging alles zoals het moest. Sensueel en vol zelfverzekerdheid gingen we elkaar te lijf, van mijn nek ging ze naar mijn borst en over mijn navel en een klein kusje op mijn schaambeen. Ik kreunde diep en zonder dat ik het doorhad riep ik dat ze me moest pijpen.
Ik hou ervan om vieze dingen te zeggen en ook Lieke vond het geil om erin mee te gaan. “dus je wilt je eigen stiefzusje je harde pik laten zuigen” Ja sletje ik wil dat je me pijpt en me zuigt. Lieke deed de douche uit en ging nog onder de douche op haar knieen zitten en nam voorzichtig mijn eikel in maar mond, steeds iets verder en steeds iets harder. “je hebt een geile pik stiefbroer” zo een grote heb ik nog niet eerder gehad, en Lieke ging weer verder. Neuk me stiefbroertje en pak mijn hoofd. Lieke legde haar handen op mijn billen en trok mij zover naar binnen dat mijn hele pik diep in haar keel verdween, ik kreunde van genot en zij haar dat het nog nooit iemand was gelukt me zo ver te pijpen. Lieke lachte en zij dat ze dit het lekkerst vond en dat ik haar haren stevig vast moest pakken en dan zachtjes moest stoten. Het was te geil om mijn eigen stiefzusje zo als een ware hoer te zien pijpen en ik diep in haar keel mocht neuken. Lieke stikte bijna en ik schrok, maar ze stelde me gerust dat dit de hele bedoeling was. Lieke spuugde steeds meer op mijn geile pik en de slierten spuug hingen aan mijn ballen. Harder riep ze harder moet je, ik drukte zo diep mogelijk mijn pik in haar keel en Lieke spuugde nu ook over haar heerlijke volle borsten. Nu is het mijn beurt en we verlieten de cabine zodat Lieke op de wastafel kon gaan zitten. Bef me stiefbroer ik wil dat je me laat komen. Ik ging gebukt voor haar staan kuste haar buik en liet me even gaan op haar heerlijke borsten met super kleine donkere tepels. ik nam ze in mijn mond en zoog er zachtjes op en hoorde hoe mijn geile stiefzusje het kon waarderen dat ik haar bevredigde. Ik liet me afzakken naar beneden om het heerlijke kaalgeschoren kutje van mijn stiefzus te zien glinsteren van het vocht. Zonder enige aarzeling besloot ik mijn vinger diep in haar kutje laten glijden. En ondanks het met mijn linkerhand was, omdat mijn rechter in het gips zat gleed mijn vinger er zonder enige moeite in. Al snel werden het 2 vingers en een derde en begon ik zo mijn stiefzusje te beffen. ik voelde haar samen spannen en gillen en als 2 wilde dieren waren we bezig op de wastafel. Lieke kwam klaar en liet mijn vingers uit haar kutje glijden en stopte deze in haar mond zodat ze zichzelf kon proeven.
Heerlijk zoet was ze en ik gaf haar nog maar eens een tongzoen. Lieke zij me te gaan staan en pakte me bij mijn pik, “Neuk me Neuk me” ik wil je harde pik in me voelen en geneukt worden door mijn eigen geile stiefbroer. Ik stond nu dus echt op het punt mijn eigen geile stiefzusje te gaan neuken en zonder dat ik het erg vond liet ik mijn eikel in haar verdwijnen en neukte ik haar zachtjes op de wastafel. Lieke legde haar handen op mijn billen en haar voeten om mijn rug en trok me in een keer tot over de volle lengte haar kutje in. Ze kermde even, maar genoot er aanzienlijk van hoe mijn hele pik diep in haar natte kutje verdween.
Ik stootte hard in haar en hield haar billen stevig vast en zag hoe haar borsten heerlijk mee bewogen bij elke stoot die ik deed.
Na enige tijd zo lekker geneukt te hebben ging Lieke staan, draaide zich om met haar hoofd naar de spiegel en wilde mijn pik van achter voelen. Ik aarzelde geen moment, spuugde nog even op mijn pik en stak hem weer diep in haar heerlijke natte kutje. Ik pakte haar heup en wisselde dat af met haar borsten en neukte haar heerlijk op zijn hondjes. Ik voelde dat ik elk moment kon gaan komen, maar was nu al zover met mijn stiefzusje gegaan dat ik nog 1 ding echt wilde proberen.
Terwijl ik haar nog heerlijk van achteren neukte spuugde ik een flinke klodder op haar kontgaatje en wreef deze met mijn duim er lekker op. Ik wilde weten hoever ze zou gaan, maar ze zij niks en liet alles toe. steeds iets harder duwde ik met mijn duim op haar sterretje totdat ik langzaam mijn halve duim in haar geile kontje liet verdwijnen. “Dit is zo geil stiefbroertje”ik moet komen, Lieke liet zich gaan en liet haar komen, langzaam gleed mijn pik uit haar kutje en mijn duim uit haar kontje.
Ik boog voorover en likte het geile kontje van mijn stiefzusje, het zachte en gladde huidje langs mijn tong, een ongelofelijk gevoel. Ik spuugde nog een keer op haar kontgaatje en ging achter haar staan. Langzaam en moeilijk drukte ik mijn eikel tegen haar sterretje en probeerde zo zacht mogelijk in die heerlijke kont van mijn stiefzusje te komen. Lieke wilde het zo graag maar het lukte niet zo.. Ik was weer op de rand van het bad gaan zitten en Lieke pakte uit het kastje een grote pot vaseline en smeerde zonder aarzeling een dikke klodder op haar gaatje en drukte nog even zelf met een lichte kreun een vinger in haar eigen kontje.
Met haar rug naar me toe ging Lieke boven mij keiharde grote pik zitten en zonder enige moeite liet ze zich over mijn eikel zakken.
Daar zat ik dan met al mijn verwondingen en mankementen mijn eigen bloedgeile slettestiefzusje in haar kont te neuken. Ik kreunde en Lieke deed met me mee, ze wilde dieper en bewoog langzaam op en neer tot ik zeker 15 cm in haar zat. het was ongelofelijk strak en ik voelde hoe haar billen om mijn pik knepen. Ik pakte haar toch op en hield haar strak tegen me aan. legde haar handen op de wastafel en kon nu lekker hard in het kontje van mijn stiefzus stoten. We keken elkaar aan in de spiegel en verlekkerd van geilheid neukte ik zo hard als ik kon. Ik hield het niet meer, mijn uitgestelde orgasme kwam opzetten en ik zij tegen mijn stiefzusje dat ik ging komen. Lieke wilde mijn zaad zij ze en nog voor ik het wist zat Lieke op haar knieen voor me en zoog en trok ze hard aan mijn kloppende pik.
Ramon dit is zo geil ik wil je zaad proeven, je maakt me gek en zo geil, en terwijl me stiefzusje nog voor de laatste keer iets geils tegen me zij spoot ik de eerste lading zaad over haar gezicht en kin. Snel opende Lieke haar mond en deed ze haar tong naar buiten en spoot ik de volgende lading zaad in haar mond en over haar tong. Het hield niet op en ik kwam nog steeds, mijn eigen geile stiefzusje sloot haar mond om mijn pik en zoog me bij elke zaadlozing nog leger. Ze pakte met haar hand mijn ballen en kneep deze strak aan waardoor ik nog meer kwam. Wat was dit geil om het hele gezicht en mondje volte spuiten van mijn eigen stiefzusje.
Lieke stond op met een gezicht vol zaad en een mond vol sperma en gaf me met mijn eigen zaad een lekker tongzoen, zodat ook ik mezelf voor de allereerste keer in mijn leven kon proeven. Het was heerlijk en een droom die uitkwam om op de manier seks te hebben met mijn eigen stiefzusje.
Na deze heerlijke neukpartij heeft ze zich gewassen en mij ook en zijn we heerlijk na het douchen een film gaan kijken.
Die nacht hebben we voor het eerst bij elkaar in bed geslapen en doen dat nu steeds vaker als mijn ouders er weer niet zijn.
We leren elkaar steeds beter kennen en hebben nog steeds heerlijke seks maar over later

Ramon

Goed verhaal?(68)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Mijn zorgzame stiefzusje”