Mijn toilet slavin

29jul - door PP - 1 - Over Overige

Mijn slavin X had weer eens een geile afstraffing verdiend. Omdat ze behoorlijk ongehoorzaam was geweest had ik het volgende voor haar bedacht. Ik zou haar uitlenen als toiletjuffrouw in een seksclub. Maar wat zij niet wist was dat zij geen geld zou verdienen maar als toiletpot moest dienen. Iedereen die maar wilde kon van haar gebruik maken en zijn of haar behoefte in of over haar deponeren. Maar zoals gezegd wist zij dit niet.

Zij mocht alleen haar lieslaarzen dragen en verder helemaal niets.

Aangekomen bij de club werd zij gelijk naar de toiletten gebracht. Omdat ze zowel de mannen als vrouwen moest bedienen werd zij gebukt op haar knieën op de tafel, met haar blote kut en kont naar de bezoeker gericht, in de algemene toiletruimte gezet. Omdat mijn slavin altijd volledig en weerloos mijn opdrachten opvolgt had ze nog steeds geen idee wat met haar zou gebeuren en liet ze zich gedwee blinddoeken.

Al snel melde zich de eerste toilet bezoeker. Een man die zijn blaas moest legen. Na een korte uitleg van mij begreep hij wat hij met haar mocht doen en stemde gretig in om mijn slavin van zijn volle blaas te voorzien. Voorwaarde was wel dat ik bij het gebruik van mijn slavin altijd aanwezig was. Op mijn bevel en opdracht knielde mijn slavin met geopende mond naast de vaste urinoirs. Vanaf dat moment begreep zij wat haar rol die avond zou zijn. Zij dacht nog dat zij alleen maar mannen pis in haar mond zou krijgen. Maar dat bleek later anders.De eerste blaas werd geledigd en gretig slikte zij nog veel door. Dat werd gaande de avond wel anders.

Al snel was haar aanwezigheid en haar taak al snel verspreid onder de bezoekers en werden vele liters mannen en vrouwen pis in en over haar gepist.

Het duurde niet lang of een vrouw melde zich voor een grote boodschap. Mijn slavin moest met haar meekomen naar het damestoilet alwaar zij met haar hoofd omgekeerd, haar mond naar boven, in het toilet moest plaats nemen. Haar mond moest fungeren als opvang. Op bevel sperde zij haar mond open en wachtte gedwee af. Zij wist niet dat het nu niet om urine zou gaan maar een harde boodschap. Dat heeft ze geweten. In plaats van een compacte drol kwam er een lading diarree in haar mond en gezicht, gevolgd door een stevige straal pis. Op mijn bevel moest zij een deel van de ontlasting doorslikken, hetgeen zij kokhalzend deed.

Nu had ze haar portie wel gehad en vond ik dat ze genoeg gestraft was. Nadat ze zich het verschoond zijn we nog een paar uur in de club gebleven waar iedereen haar prijs om haar gehoorzaamheid naar mij. Als ik had gewild kon ze als toiletpot een vast baan in de club krijgen. Maar dat wilde ik mijn slavin niet aandoen. Voor een keer was het wel goed.


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Sjur1221 (47)

gelezen

Meer...

Veraway2 (48)

gelezen

Meer...

Solie (32)

gelezen

Meer...

LisanvanRij (37)

gelezen

Meer...

Jasjemijn (24)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Mijn toilet slavin”