Mijn tante en ik

13mei - door Theo 2000 - 0 - Over Incest

Het was in de jaren zestig toen ik mijn dronken tante naar huis moest brengen. ze kwam bij ons op bezoek en was aardig aangeschoten ze kwam van de kroeg en mijn vader en moeder waren daar niet blij mee na een paar koppen koffie kreeg ik de opdracht om haar naar huis te brengen ze was pas gescheiden en haar kinderen waren uit huis geplaatst daarna was het met haar mis gegaan ze ging aan de drank zo dat ze vaak in de kroeg verbleef.

eindelijk bij haar huis aangekomen zwalkte ze naar de koelkast ze pakte er een fles jenever uit en zette die voor haar mond en dronk hem half leeg ze zeurde jij moet ook wat drinken ik die bijna nooit dronk zij ik pak wel een biertje. na een uurtje belde mijn moeder en vroeg hoe het ging ik zei haar dat ze nog meer gedronken had toen mijn moeder zei het is beter dat daar blijf slapen ik had er niet veel zin in, maar na aandringen besloot ik toch maar te blijven. nadat mijn tante bijna een fles jenever had leeggemaakt werd het tijd dat ik haar boven in bed kreeg. met veel moeite kreeg ik haar boven en toen ik haar op bed wou neerleggen zei ze hee niet met m’n kleren aan. ik trok bloes en rok uit en toen ze zei en dit dan en ze wees op haar bh en slipje ik wist me even geen raad wat bedoelde ze? nu moest ik haar helemaal naakt uitkleden, ik zei dat kan wel aan blijven maar zei nee ik slaap altijd naakt.

Opeens stond ik als achttienjarig, mijn volwassen tante van achtendertig helemaal naakt uitkleden met een rode kop en een stijve lul omdat ik nog nooit een volwassen vrouw naakt had gezien, in het echt was ik verbaast over de grote hoeveelheid haar op haar kut had en die mooie grote borsten ik vond dat ze een mooi lichaam had ik wou weer naar beneden gaan, toen mijn tante zij ga jij niet naar bed toen ik zij ik slaap op de bank nee nee zij ze geen sprake van jij slaap naast mij het bed is groot zat voor ons twee wat moest ik nu doen ik wou mijn kleren aan houden maar me tante zei uit die kleren ik hield mijn slipje aan want ik wou niet dat ze mijn stijve pikkie zag. ik ging naast haar liggen en draaide de rug naar haar toe maar na een minuut of vijf voelde ik haar hand tussen mijn benen ze begon onder mijn zak te voelen tot ze opeens in mijn oor fluisterde lief neefje zullen wij eens wat lekkers gaan doen ze pakte mijn lul vast die steeds harder werd, ze fluisterde wil jij een keertje lief zijn voor je tante ik vroeg wat bedoeld u tante, ze ging op haar liggen en zij kom eens bovenop me liggen.

Ik kroop op haar en ze zocht met haar hand tussen onze lichamen, naar mijn piemel en ze pakte hem vast en duwde hem tussen haar benen het gaf me een heel lekker gevoel en ze zei nu heen en weer bewegen ik deed wat ze vroeg en begon te wippen ze vond het zelf ook fijn want ze riep steeds sneller ;sneller ik begon het steeds fijner te vinden en deed wat ze vroeg maar opeens schrok ik ze begon ineens trillen en te kreunen en bleef opeens heel stil liggen, ik wou van haar af gaan maar ze hield me stevig vast en na een paar minuten zei ze ga door ga door, ik begon langzaam weer te wippen en steeds sneller ik weet niet wat er gebeurde maar kreeg opeens een fijn gevoel in mijn pik het was net of ik heel nodig moest plassen, ik kon het ook niet meer houden en liet het allemaal lopen in kut van mijn tante ik bleef nog een tijdje op haar liggen toen ik van haar af ging zei ze vond je het lekker jongen ik ja tante heel erg lekker.

Tegen de morgen lag ze nog te slapen toen ik weer een stijve lul had ik ging voorzichtig op haar liggen en deed mijn pik in haar kut hij zakte er heel diep in ik begon hard te wippen toen mijn tante waker werd ze zei er op tijd uit wat ze bedoelde wist ik niet alleen dat dat fijne gevoel er aan zat te komen ik neukte nog sneller en eens gilde mijn tante ga er uit, ga eruit, ik luisterde niet naar haar want dat fijne gevoel was bezig en weer kreeg ik die plasdrang weer en liet het weer in de kut van mijn tante lopen toen ik van mijn tante af ging keek ze me boos aan ze zei wat heb je nu gedaan je het me helemaal vol gespoten, ik zei tante maar vannacht mocht ik het toch ook in je laten lopen toen vond je het lekker mijn tante keek mij verbaast aan en zei hebben wij het vannacht ook gedaan en ben je toen ook in me klaargekomen ik zei ja maar wat bedoelt u met klaarkomen.

ze keek me ernstig aan en zei jongen wij moeten even goed praten. ze zei tegen mij wat wij vannacht hebben gedaan dat was niet goed ik keek haar aan en vroeg waarom was u ze boos op mij tante, Mijn tante zij je weet dat vrouwen soms een baby krijgen en dat komt, omdat een man zijn zaad in de vrouw laat lopen wat is dan zaad tante toen jij vanmorgen uit mijn kut ging heb je gezien dat er allemaal wit spul uit mij liep dat was nou het zaad van jou dat had niet in mijn kut mogen komen, ik keek haar aan en vroeg maar waarom vannacht dan wel tante ze zei dat komt omdat ik het niet door had om dat ik dronken was.

Maar lieve jongen je moet nu wat beloven dat wat ik je nu vertel nooit aan iemand zeggen mag ik zei dat ik dat beloofde mijn tante zij het kan zijn dat jouw zaad bij mijn eitjes zijn gekomen en er nu een kindje in de buik van tante gaat groeien. ik keek haar met op een mond aan dus er komt een baby van mij in uw buik ze zei ik denk het wel lieve jonger want als vrouwen geen pil gebruiken, en ze gaan met een man naar bed dan kan er een baby van komen
Een half jaar later hoorde ik mijn moeder tegen mijn vader zeggen onze Greet zit ook met jong mijn vader vroeg weet ze van wie het is nou zijn mijn moeder ik denk dat het van een van haar kroeg vriendjes is want ze weet het zelf niet. Ik ging die avond naar mijn tante en vroeg haar wat bedoelt moeder dat u vol jong zit, ze luister eens jongen voor maanden geleden heb ik met over dat zaad van een man gehad en de eitjes van een vrouw, je nog wel dat je die nacht dat je bij me heb geslapen ook jouw zaadjes op mijn eitjes heb laten lopen nou die zaadjes hebben mijn eitjes bevrucht dus nu groeit er een baby in mijn buik zie liet haar buikje zien en toen vroeg ik als ik op tijd er uit was gegaan was er dan geen baby gekomen ze ja mijn jongen dan waren mijn eitjes niet bevrucht ik vroeg tante moet ik nu met u trouwen als de baby komt ze zei nee lieve jonger maar je mag het nooit tegen iemand vertellen dat het jouw kindje is ze kreeg een prachtige zoon.

Nu naar al die jaren denk ik nog wel een terug aan die tijd dat ik nergens van af wist, ben nu gelukkig getrouwd en heb, drie kinderen al ik dan de zoon van mijn tante en mij kijk lijkt hij als twee druppels water op mijn jongste zoon ik ben blij dat mijn tante het heeft gehouden als was het heel moeilijk voor haar want bevrucht worden door je eigen neefje die nog nergens van weet is toch een ramp gelukkig voor haar heeft ze weer een goeie man in haar leven gekregen en heeft ze tijdens haar zwangerschap geen druppel drank meer aangeraakt en ik ben haar lieveling omdat ik ons geheim nooit heb verteld

Goed verhaal?(40)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.